Bende mantardan çok korkmuştum ki aynı mantar gibi oldu ilk zamanlar ben çok çabuk olurum geç atlatırım ödüm patlamıştı ama normalmiş dedigin gibi aslında gebeliğin en erken belirtisi buymuş
Canlarım ben çıkayım yavaş yavaş kocişin yanına gideyim..Ihlamur kaynatayım az iyi gelir belki...
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum!Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın emi...
Haticem canım yarın için dualarım seninle bol şanslar...İnşallah güzel haberlerini okuldan gelir gelmez sen de gelmiş olursan bilgisayar başına geçip öğrenicem...
Hayırlı geceler canlar!!!Sizleri seviyorum...
Canlarım ben çıkayım yavaş yavaş kocişin yanına gideyim..Ihlamur kaynatayım az iyi gelir belki...
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum!Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın emi...
Haticem canım yarın için dualarım seninle bol şanslar...İnşallah güzel haberlerini okuldan gelir gelmez sen de gelmiş olursan bilgisayar başına geçip öğrenicem...
Hayırlı geceler canlar!!!Sizleri seviyorum...
ben çıkıyorum kuzucuklarım yine yoruldum pc başında az dinlenim sonra kociş gelir yemek falan osmanla birlikte uyurum hehehehe :))
bende uzanıcam kızalar azcık blım agrıdı sankım mıdemde yanıyo bende opuyorum sizleri hatcem hayırlı haberlerle gel ınsallahhh
selam kızlar iyi akşamlar
ayyy kızlarr ben cok heyecanlıyım..acaba testim ne cıkacak yarınn....
ben inanıyorum sana ve karnundaküne şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84:
sağol pembemmm..sen zaten ilk başta söylemiştin hep olacağını. ..bende inanıyorumm inşallah olucak bu defa.. :87:.
ewet olacak hemide bu ay çok güzel olucak... bende gelicem bu ayyyy yer ayarla bana ön sıralardan emii
3-4 gündür kocişimle uğraştım, şükürler olsun sonuçlarımız temiz çıktı, migreni varmış. ödüm koptu, bi ilaç tedavisi falan olacakta bizim iş yatacak diyee... neyseki bugün keyfime diyecek yokkkk... bu bayram bizimayy azından ballar damlıyo şekercim...sen yeterki gelecek ol senin yerin zaten hazır.:92:.aslında ben senin için yer ayırmıştım bu ay ama sen kasımda başlıcakmışsın neyse yerin acıkta bekliyorum.:87:.senden cokk umutluyumm olucak yaparsın sen..
yaa moralim çok bozuk doktora randevu alamıyorum çok dolu kocaelideyim adetim 16 gün gecikti 4 gün önce kan testide yaptım 0.23 çıktı napıcam bilemiyorum adet söktürücü mü kullansam idrardanda test yaptım hep negatif çıktı korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?