ee karısın cocuklarını ahını alırsa öyle olur...gelicek hafta ne olucak bakalım...
neyse öptümm şekerler..:79:
pembem nabersin arkadaşım
osmana takıldım ben sinir oldum oldum geldim
bEN yatıyorum uykum geldi bgn uyuyamadım zaten hepinizi öptüm muahhh
iyiyim canım bugün keyfim yerinde.kocişte migren varmış...sürekli ilaçta almayacak.
şimdide lale devrine geçtim ben, çok sıkıcı oluyooo kış geceleriiiii...hamiş olsakta erkenden yatsak
Kepeleklerim günaydııııııııııııııııııııııınnnkepenkleri ben açtım bu sefer yeeehhhuuuuuuuuuuuuuuu paradies baaaaaaaaaaaakkkk
Geçmişe falan bakamadım valla, umarım bişey kaçırmamışımdır , dersteyim şu an, çok da yoğunum bugün, dersler, 10 Kasım Programı falan derken pestilim çıkacak yine((
Bu arada ben mantar oldum galiba böyle sarı gibi, soluk kahverengi gibi devüşük devüşük renklerde akıntılarım var son günlerde :26: ya üşüttüm, ya mantar oldum vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Ayrıca göğüslerimin acısından da ölmek üzereyim, cuma gününe genel cerrahtan randevu aldım, göğüs ultrasonuna girecem, bi de prolaktin baktırırım, bunun bi çaresine bakmak lazım başka türlü bebişim de olmicak benim anlaşılan
günaydın canım sen kendini fazla yorma bence bu ay senden ümitliyimKepeleklerim günaydııııııııııııııııııııııınnnkepenkleri ben açtım bu sefer yeeehhhuuuuuuuuuuuuuuu paradies baaaaaaaaaaaakkkk
Geçmişe falan bakamadım valla, umarım bişey kaçırmamışımdır , dersteyim şu an, çok da yoğunum bugün, dersler, 10 Kasım Programı falan derken pestilim çıkacak yine((
iyi o akıntılar gelsin hamileliktede oluyor hemide göğüs şişmesi ve ağrısı kızım sen kesin hamilesinBu arada ben mantar oldum galiba böyle sarı gibi, soluk kahverengi gibi devüşük devüşük renklerde akıntılarım var son günlerde :26: ya üşüttüm, ya mantar oldum vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Ayrıca göğüslerimin acısından da ölmek üzereyim, cuma gününe genel cerrahtan randevu aldım, göğüs ultrasonuna girecem, bi de prolaktin baktırırım, bunun bi çaresine bakmak lazım başka türlü bebişim de olmicak benim anlaşılan
Kepeleklerim günaydııııııııııııııııııııııınnnkepenkleri ben açtım bu sefer yeeehhhuuuuuuuuuuuuuuu paradies baaaaaaaaaaaakkkk
Bu arada ben mantar oldum galiba böyle sarı gibi, soluk kahverengi gibi devüşük devüşük renklerde akıntılarım var son günlerde :26: ya üşüttüm, ya mantar oldum vatana millete hayırlı uğurlu olsun
günaydın kızlaar
günaydın kızlaar
günaydın cnım:13:hoş geldin ya sen hiç hamilelikte topuklu ayakkabı giydinmi
günaydın canımmmmm...
bi git bakalım..niye düşmüyo bu prolaktinn bi araştırılsınnn..
dikkat et kendineee...
günaydın canım sen kendini fazla yorma bence bu ay senden ümitliyim
iyi o akıntılar gelsin hamileliktede oluyor hemide göğüs şişmesi ve ağrısı kızım sen kesin hamilesinbak demedi deme değilsen topikten pılımı pırtımı toplar giderim
hehhehehehheheh gördüm gördümmmm :):):82: canım dün sana bıraktım yaaa tabi sen açcannn
selammm kıslarrr herkese günaydınnnnnnnnnnnnn:87::87::79::79:
Günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee
karasuyum ne diyosun sen yaa
hepsi üst üste gelmiş bunların Allah Allah inş. kolay halledersin canım
bebişim olmıycak diye falan düşünme lütfen belkide bi anlık şeyler hemen gecıvericek
lütfen ama
hoşbulduk canım
hamile olduğumu öğrendiğim gün topuklu ayakkabılarımı rafa kaldırdım:87:
Ah bi bilsem niye düşmüyoçok canımı yakıyo yaaa ölüyorum en çok koyan da kocişime sarılamamak, rahat rahat oynaşamamak
Yok kuşum yaa yumurtlamadım bile bu ay öyle bişey olması imkansızama 3 ay sonrasına hazırlayın kendinizi ozaman atacaz göbecikleri inşallah
Günaydın kuşuuuuumteşekkür ederim balım benim
İnşallah çabuk geçer moralman çökmüş durumdayım çünkübundan sonra herşey yoluna girecek derken başka başka sorunlar çıkıyo haydaaaaaaa sil baştan :26: bıktım valla artık
ben dayanamadım giydim hep oturuyorum nasılsa işim kolay dedim.servisimde kapıma kadar geliyo
yinede giymesemmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?