Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
pembem nabersin arkadaşım
osmana takıldım ben sinir oldum oldum geldim

iyiyim canım bugün keyfim yerinde.kocişte migren varmış...sürekli ilaçta almayacak.

şimdide lale devrine geçtim ben, çok sıkıcı oluyooo kış geceleriiiii...hamiş olsakta erkenden yatsak

bEN yatıyorum uykum geldi bgn uyuyamadım zaten hepinizi öptüm muahhh

iyiyim canım bugün keyfim yerinde.kocişte migren varmış...sürekli ilaçta almayacak.

şimdide lale devrine geçtim ben, çok sıkıcı oluyooo kış geceleriiiii...hamiş olsakta erkenden yatsak

ben tam tersi kış gecelerini çok severim uzun olur ama diziler var kızım erken yatıyor kendime vakit ayırabiliyorum ne bileyim seviyorum işte ben kış çocuğum ya ondan belki
gözünüzaydın bak önemli birşey değilmiş artık kafayı hiçbirşeye takmadan son hız devam

Kepeleklerim günaydııııııııııııııııııııııınnn kepenkleri ben açtım bu sefer yeeehhhuuuuuuuuuuuuuuu paradies baaaaaaaaaaaakkkk

Geçmişe falan bakamadım valla, umarım bişey kaçırmamışımdır , dersteyim şu an, çok da yoğunum bugün, dersler, 10 Kasım Programı falan derken pestilim çıkacak yine ((

Son düzenleme:
Bu arada ben mantar oldum galiba böyle sarı gibi, soluk kahverengi gibi devüşük devüşük renklerde akıntılarım var son günlerde :26: ya üşüttüm, ya mantar oldum vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Ayrıca göğüslerimin acısından da ölmek üzereyim, cuma gününe genel cerrahtan randevu aldım, göğüs ultrasonuna girecem, bi de prolaktin baktırırım, bunun bi çaresine bakmak lazım başka türlü bebişim de olmicak benim anlaşılan

günaydın canımmmmm...

bi git bakalım..niye düşmüyo bu prolaktinn bi araştırılsınnn..
dikkat et kendineee...

günaydın canım sen kendini fazla yorma bence bu ay senden ümitliyim iyi o akıntılar gelsin hamileliktede oluyor hemide göğüs şişmesi ve ağrısı kızım sen kesin hamilesin bak demedi deme değilsen topikten pılımı pırtımı toplar giderim

hehhehehehheheh gördüm gördümmmm :):):82: canım dün sana bıraktım yaaa tabi sen açcannn

selammm kıslarrr herkese günaydınnnnnnnnnnnnn:87::87::79::79:

Günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee

karasuyum ne diyosun sen yaa

hepsi üst üste gelmiş bunların Allah Allah inş. kolay halledersin canım

bebişim olmıycak diye falan düşünme lütfen belkide bi anlık şeyler hemen gecıvericek

lütfen ama

günaydın canımmmmm...

bi git bakalım..niye düşmüyo bu prolaktinn bi araştırılsınnn..
dikkat et kendineee...

Ah bi bilsem niye düşmüyo çok canımı yakıyo yaaa ölüyorum en çok koyan da kocişime sarılamamak, rahat rahat oynaşamamak

Yok kuşum yaa yumurtlamadım bile bu ay öyle bişey olması imkansız ama 3 ay sonrasına hazırlayın kendinizi ozaman atacaz göbecikleri inşallah

hehhehehehheheh gördüm gördümmmm :):):82: canım dün sana bıraktım yaaa tabi sen açcannn

selammm kıslarrr herkese günaydınnnnnnnnnnnnn:87::87::79::79:

Günaydın kuşuuuuum teşekkür ederim balım benim

İnşallah çabuk geçer moralman çökmüş durumdayım çünkü bundan sonra herşey yoluna girecek derken başka başka sorunlar çıkıyo haydaaaaaaa sil baştan :26: bıktım valla artık

sen öyle san adet tarihin ne zamandı söle bakem benim 6 günüm varken çok silik çıkmıştı ama tam yarım saat sonra o güvenmediğimiz testler sendede var bak bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…