Kızlar bişey sorcam size türkiyede de AVENT markası var dimi?
kızlar siz hepiniz öğretmenmisinizz yaaa
Var şekerparem bende onu kullanmayı düşünüyorum
kızlarrrr herkese afiyet olsun çok acıktım ya başım döndü valla(
kusura bakmayın yogun oluyorum yazamıyorum size ama gözüm hep burdaaaaa :82: :82:
öğleden sonra görüşürz bal çiçeklerim benimmmmm...
ay geçmişe takıldım selam veremedim
amma kaynetmışsınız yahuuu
nasılsınız bakalımmmmm Hatcem tekrar tekrar tebrik ederim saglıkla kucagına aldıgın günleride görürüz inşAllahhh
ay geçmişe takıldım selam veremedim
amma kaynetmışsınız yahuuu
nasılsınız bakalımmmmm Hatcem tekrar tekrar tebrik ederim saglıkla kucagına aldıgın günleride görürüz inşAllahhh
kızlar siz hepiniz öğretmenmisinizz yaaa
alsam mı acabaaa :26:
yemeğimi yedim karnımı doyurdummm..taze sıkılmış portakal suyumuda içtimm ohhh keyfim tıkırr..ama şimdi kan sulandırıcıyı nasıl yapıcam onu düşünüyorum..koçişim yapıyodu oda gitti kaldım yanlız..
kusura bakmayın yogun oluyorum yazamıyorum size ama gözüm hep burdaaaaa :82: :82:
Ben degilimmmmmmm Tam 1 aydır ev hanımıyım
Sendemi çalışmıyorsun canım
sen neden geç vakitlere kadar burdasın çakarım bakkbebişimi yorma tammmmıııı bol bol uyuman lazımmm
ay alıcam valla gaza geldimm
hoşgeldın fatoşcummmmmm
yok canım bende çalışmıyorum
eşim pek fazla istemiyor du.aslına çok ısrar etsem çalışırım ama busfer kayınvaldeme k,m koşturuck.bnm çok yoğun bir hayatım var canım aslında çoğu zaman keşke çalışsamda herkes benden bişeyler beklemeyi kesse diyorum sadece evim ve işim dışında gidip gelsem daha mutlu olucam.
ne yapim kuşum yaa yemekti filan derken yatmaya zaman olmadı şimidi yatıcam uykum gelmeye başladı zaten..yormuyorum merak etmee sen iyi bakıyorum ona..sırf onun için esrarcılar gibi kendime iyi yapmaya çalışıyorum...acaba esrarcılar nasıl yapıyo bu iğne işini anlamıyorum ben...
Sipariş ediyorum kızlar
Sipariş ediyorum kızlar
kıss sen herşeyi internettenmi alıyosunnn
Ayrıca o kangırularda çok güzel ben anneme diktiricem bir tane onlardan3 ay sonra normal kanguru almayı düşünüyıom
et bakalımm hadı hayırlı olsun
set olarak mıı sadece bıberonu vs mıı
yok canım koldan yapıyorum ben..karından 4. aya kadar yapılıyo sonra kola geciliyo ben göbekten korkarım yapmaya...hem isteğe beğlı kol,göbek ve bacak olmak üzere istedğin yerden yapıyosun..Göbegindenmi yapıyorsun igneleri ???
Kuşum bol bol uyu ki bebekimiz büyüsün özelllikle gece uyku bünyenin bütün eksiklerini tamamlarmış
gamzeliii sen daha önce kürtaj oldunmu yada şu anda burda kürtajj olani biri varrmııııı.bişi sorucamdaaa
ya benim adetlerimm kürtajdan öncee 6 gün sürüyodu 7.gün tamammen bitioduuu ama şimdiii 3-4 gün sürüyo normalmidir acabaaa
Ya ben kayınvalidemi düşünemem iyi sabırlısın demekki :)))
bende dogumdan sonra başlarım herhalde yapamam evde gibi geliyor gerçi bebiş gelince ne olacak bilmiyom da
yok canım koldan yapıyorum ben..karından 4. aya kadar yapılıyo sonra kola geciliyo ben göbekten korkarım yapmaya...hem isteğe beğlı kol,göbek ve bacak olmak üzere istedğin yerden yapıyosun..
evet gece zaten erkenden uykum geliyo..gündüzleride uyursamm ohh karpuz gibim büyüyüp kocaman olucaz inş..
evet canım iki defa oldumm..bende daha önce 5-6 gün sürerken kertajdan sonra 3-4 güne düştü yani normal bu korkulucak bişey yok..hem boşver daha rahat oluyo kısa sürmesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?