Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrrr herkese afiyet olsun çok acıktım ya başım döndü valla(
kusura bakmayın yogun oluyorum yazamıyorum size ama gözüm hep burdaaaaa :82: :82:
öğleden sonra görüşürz bal çiçeklerim benimmmmm...

Var şekerparem bende onu kullanmayı düşünüyorum

ay alıcam valla gaza geldimm

oy canım afiyet olsun ye yemeğini bak allah korusun baygınlık geçirirsin haa

ay geçmişe takıldım selam veremedim
amma kaynetmışsınız yahuuu
nasılsınız bakalımmmmm Hatcem tekrar tekrar tebrik ederim saglıkla kucagına aldıgın günleride görürüz inşAllahhh

iyiyim kuşummmm sağoll..evdeyim iğnelerle mücadele ediyorum..
inşallah canımm aminn cümlemiz inş..

ay geçmişe takıldım selam veremedim
amma kaynetmışsınız yahuuu
nasılsınız bakalımmmmm Hatcem tekrar tekrar tebrik ederim saglıkla kucagına aldıgın günleride görürüz inşAllahhh

hoşgeldın fatoşcummmmmm

kızlar siz hepiniz öğretmenmisinizz yaaa

canım ben edebıyat öğrt. ama heyet raporuyla gtmıorum şuan okulaaaa daha snra da doğum ızınlerımı kullanacağımm ve ucretsız ızın olayına gıreceğimm ..aksılık çıkmazsa bu yıl boyle gececek benım içinnnn

alsam mı acabaaa :26:

bılmıorumkııı
ama dediğim gbı gorumcekkkkk memnunnn
netten de okuduğum kadaryla memnun herkeslerrrr

sen neden geç vakitlere kadar burdasın çakarım bakk bebişimi yorma tammmmıııı bol bol uyuman lazımmm

Ben degilimmmmmmm Tam 1 aydır ev hanımıyım
Sendemi çalışmıyorsun canım

yok canım bende çalışmıyorum
eşim pek fazla istemiyor du.aslına çok ısrar etsem çalışırım ama busfer kayınvaldeme k,m koşturuck.bnm çok yoğun bir hayatım var canım aslında çoğu zaman keşke çalışsamda herkes benden bişeyler beklemeyi kesse diyorum sadece evim ve işim dışında gidip gelsem daha mutlu olucam.

kendıne dıkkat ettt ve guselce yemeğinı yee şekerım paremmmmm

afıyet olsunn şekercımmmmmmmmmmmmmm

sen neden geç vakitlere kadar burdasın çakarım bakk bebişimi yorma tammmmıııı bol bol uyuman lazımmm

ne yapim kuşum yaa yemekti filan derken yatmaya zaman olmadı şimidi yatıcam uykum gelmeye başladı zaten..yormuyorum merak etmee sen iyi bakıyorum ona..sırf onun için esrarcılar gibi kendime iyi yapmaya çalışıyorum...acaba esrarcılar nasıl yapıyo bu iğne işini anlamıyorum ben...

ay alıcam valla gaza geldimm

Benimde kullanan arkadaslarım var çok memnunlar ben kesin onu alcam

hoşgeldın fatoşcummmmmm

Hoşbuldum canımmm

Ya ben kayınvalidemi düşünemem iyi sabırlısın demekki :)))
bende dogumdan sonra başlarım herhalde yapamam evde gibi geliyor gerçi bebiş gelince ne olacak bilmiyom da

Göbegindenmi yapıyorsun igneleri ???
Kuşum bol bol uyu ki bebekimiz büyüsün özelllikle gece uyku bünyenin bütün eksiklerini tamamlarmış

gamzeliii sen daha önce kürtaj oldunmu yada şu anda burda kürtajj olani biri varrmııııı.bişi sorucamdaaa
ya benim adetlerimm kürtajdan öncee 6 gün sürüyodu 7.gün tamammen bitioduuu ama şimdiii 3-4 gün sürüyo normalmidir acabaaa

kıss sen herşeyi internettenmi alıyosunnn
Ayrıca o kangırularda çok güzel ben anneme diktiricem bir tane onlardan 3 ay sonra normal kanguru almayı düşünüyıom

internette daha ucuz fatom :82:

et bakalımm hadı hayırlı olsun
set olarak mıı sadece bıberonu vs mıı

set olarak değil tek tek alıyorum set olarak yok zaten

Göbegindenmi yapıyorsun igneleri ???
Kuşum bol bol uyu ki bebekimiz büyüsün özelllikle gece uyku bünyenin bütün eksiklerini tamamlarmış
yok canım koldan yapıyorum ben..karından 4. aya kadar yapılıyo sonra kola geciliyo ben göbekten korkarım yapmaya...hem isteğe beğlı kol,göbek ve bacak olmak üzere istedğin yerden yapıyosun..
evet gece zaten erkenden uykum geliyo..gündüzleride uyursamm ohh karpuz gibim büyüyüp kocaman olucaz inş..

evet canım iki defa oldumm..bende daha önce 5-6 gün sürerken kertajdan sonra 3-4 güne düştü yani normal bu korkulucak bişey yok..hem boşver daha rahat oluyo kısa sürmesi...

Ya ben kayınvalidemi düşünemem iyi sabırlısın demekki :)))
bende dogumdan sonra başlarım herhalde yapamam evde gibi geliyor gerçi bebiş gelince ne olacak bilmiyom da

canım ben kayınvaldemi çok seviom çoğu zaman beni çok yorsalarda benim ağzımdan çıkcak kelimeye bakarlar ben 2 yıl nişanlı kaldım eşim askerdeydi bana çok iyi davrandılar beni herhafta evlerinde ağrıladılar sürekli moral olsun diye biryerlere götürdüler onların sayesinde çok kolay geçirdim o 2 yılı.düğün hazırlıkları yapılırken ben ne istesem aldılar ağzımdan çıkması yeteliydiii dört dörtlük yaptılar herşeyimi

eee unuturmuyum ben bütün bunları
tabiki bende karşılığını laiğiyle yapıyorum

sen bebeğin doğsun 1 yıl kadar daha dinlen sonra bebeğine bakıcak birini bulursan tekrardan çalışmaya başlarsın hayatım

ayy canımm çokk sagolll rahatlatıın beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…