Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

valla hem de odama getırıp taktılar yatak odasında bulunması gerekır demişlerdii

ben boş kaldıkça ılmıhalı okurumm zaten bılmediğim bı konu hakkında hıç konuşmam ...

öğrenmeye çok açığımm çoookkkkkkkk

Kızçeler idilişkomun nesi varmış anlamadım ben :26: olumsuz bişey mi varmış yaaa

Son düzenleme:

eheueheue insan zaten hep öğrenmeey açık olmalı canım :))

gecen hacı mevlidine gittik hacca gidiolardı kadın işte analtıo herkese

hadi hacının terliğinin altına adımızı yazalım hacca gitmiş gibi sevabı oluyomus

diyo dedim ya o ne öle yanlış bilgi vermeyın yok öyle bişey kım uyduruyo bunları ya

dedim kadın psi pis bakıyo ama yani düşünsene böle saçmalık olurmu

deseki kımın adı silinirse o gidicek bi dahakı sene hacca o daha mantıklı valla

tööbe yaa millettte yaa öle mı dıye dınlıyolar kadını bide yarım hoca dınden edermıs

canım bu kanguru değil kanguru sakıncalı doktorlar yasaklıyo..bu ona benzer bırsey ama cok saglıklı bebegın omur yapısını bozmuyo tıpkı anne karnında gıbı durusları var sekıl sekıl ayarlayabılıyon..hemde annenın kalbıne yakın oldugu ıcın cok onerılıyo amerıkada furya yapmıs...turkıyede pek bılınmıyo..ben bebek arabası alıcam ama yaza kadar pek kullanamıcam o nedenle bu cok ıyı oldu hem cok pratık

tinkercm ya benım çok hoşuam gitti sen ne kadaara almıstın bıde enrden sipariş verdin

o lınkını yazdıgın siteden mı ???

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

..........

Beklenen Regl Tarihleri:

nurum84................................13 KASIM
nihonjin.................................14 KASIM
emos9835..............................22 KASIM
aysglbrkn..............................27 KASIM
oglak75.................................28 KASIM
hatunsultan...........................3 ARALIK
pembedana..........................6 ARALIK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
GamzeliKiz --??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)

Kızçeler idilişkomun nesi varmış anlamadım ben :26: olumsuz bişey mi varmış yaaa

canm şeker yuklemesı yapıldııı snçlarını alacak cmts gunuu..bebişi bıraz kılolu olunca dr u 100gr şeker yuklemesını de ıstemış kendısınden allaha şukur bı sııkınıtısı yokk

haklısın hayatımmm bu tarzz hurafeler var malesefff bırılerı çıkarıyorr ee ıster ıstemezz bızler de etkılenıyoruzzzz her ne kadar etkılenmeyız desekte...

ben de alıcam bundannn tinker
bak bak
http://www.autourdebebe.com/la-promenade_1/porte-bebe_4882448.html

Şeroooo yok bişey merak etme bebişkom biraz şişkooo olduğu için doktorum bir daha şeker yüklemesi yaptırmamı istedi önce 50g yaptırdık 1,4g'dan yüksek çıktı sonuçlar ,
dün 100g yaptık onun haricinde bişey yok merak etme bebişim

Son düzenleyen: Moderatör:

Aman iyi bari bişey yokmuş, birileri geçmiş olsun falan yazmış gibi gördüm de ters giden bişey mi var yoksa diye korkmuştum ben de :26: neyseki önemli bişey değilmiş, demek bebişimiz tombik köfte olmuş ha yerim ben onun köftelikleriniiiiiiiiiiiiii

Kızlar bugün yine çok yoğunum akşama kadar aralıksız dersim var, bidaha giremem heralde, akşama da annişkomlar gelecek, artıkın yarına görüşürük öpüldünüz kocaman baş baaaaaaaaaşşşş

Son düzenleme:

ha aç karnına yapıldığı için rahatsızlandım o yüzden dediler canikommm ama geçtii
tombikkk kızım 2303g

Kızlar bişey sorcam size türkiyede de AVENT markası var dimi?

var canımmm

kendıne dıkkat et nagişimmmmmmmm optummmm

yemeğimi yedim karnımı doyurdummm..taze sıkılmış portakal suyumuda içtimm ohhh keyfim tıkırr..ama şimdi kan sulandırıcıyı nasıl yapıcam onu düşünüyorum..koçişim yapıyodu oda gitti kaldım yanlız..

ay geçmişe takıldım selam veremedim
amma kaynetmışsınız yahuuu
nasılsınız bakalımmmmm Hatcem tekrar tekrar tebrik ederim saglıkla kucagına aldıgın günleride görürüz inşAllahhh

kızlar siz hepiniz öğretmenmisinizz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…