ne kızıyorsun kızz hemen böyle kıza kıza öğretirsen bize olmaskiii
kızmadım yaa aşk olsun :83: :83: :83:
valla kızmadım ne kızması aa rica ederim :)
azcık sert olmsu olabilri ama şahsa karşı yazılmış bişi dğeil ortaya
bu hurafeleri kım cıakrıyo cidden yakalayıp boğazlamak istiom :))
valla hem de odama getırıp taktılar yatak odasında bulunması gerekır demişlerdii
ben boş kaldıkça ılmıhalı okurumm zaten bılmediğim bı konu hakkında hıç konuşmam ...
öğrenmeye çok açığımm çoookkkkkkkk
canım bu kanguru değil kanguru sakıncalı doktorlar yasaklıyo..bu ona benzer bırsey ama cok saglıklı bebegın omur yapısını bozmuyo tıpkı anne karnında gıbı durusları var sekıl sekıl ayarlayabılıyon..hemde annenın kalbıne yakın oldugu ıcın cok onerılıyo amerıkada furya yapmıs...turkıyede pek bılınmıyo..ben bebek arabası alıcam ama yaza kadar pek kullanamıcam o nedenle bu cok ıyı oldu hem cok pratıkdaha iyisi hepimizin olsun inşallah canım
canım bnm yatakodam biraz değişik yatağımın olduğu yer de değil kitap.yan odayıda kattırmıştık arasıaçık ama kitaplık yaptırmıştım bizim yatağı görmüyo yanioraya koyduk eşimin dedesinin kuranı kerim.eğer ordada olmaz dersen başka yere koyucam
canım bu kanguru gibi bişey doğrumu öyle çıktı açılan sayfada
canım bu kanguru değil kanguru sakıncalı doktorlar yasaklıyo..bu ona benzer bırsey ama cok saglıklı bebegın omur yapısını bozmuyo tıpkı anne karnında gıbı durusları var sekıl sekıl ayarlayabılıyon..hemde annenın kalbıne yakın oldugu ıcın cok onerılıyo amerıkada furya yapmıs...turkıyede pek bılınmıyo..ben bebek arabası alıcam ama yaza kadar pek kullanamıcam o nedenle bu cok ıyı oldu hem cok pratık
Kızçeler idilişkomun nesi varmış anlamadım ben :26: olumsuz bişey mi varmış yaaa
eheueheue insan zaten hep öğrenmeey açık olmalı canım :))
gecen hacı mevlidine gittik hacca gidiolardı kadın işte analtıo herkese
hadi hacının terliğinin altına adımızı yazalım hacca gitmiş gibi sevabı oluyomus
diyo dedim ya o ne öle yanlış bilgi vermeyın yok öyle bişey kım uyduruyo bunları ya
dedim kadın psi pis bakıyo ama yani düşünsene böle saçmalık olurmu
deseki kımın adı silinirse o gidicek bi dahakı sene hacca o daha mantıklı valla
tööbe yaa millettte yaa öle mı dıye dınlıyolar kadını bide yarım hoca dınden edermıs
Şeroooo yok bişey merak etmebebişkom biraz şişkooo olduğu için doktorum bir daha şeker yüklemesi yaptırmamı istedi önce 50g yaptırdık 1,4g'dan yüksek çıktı sonuçlar ,
dün 100g yaptık onun haricinde bişey yok merak etme bebişim
Aman iyi bari bişey yokmuş, birileri geçmiş olsun falan yazmış gibi gördüm de ters giden bişey mi var yoksa diye korkmuştum ben de :26: neyseki önemli bişey değilmiş, demek bebişimiz tombik köfte olmuş hayerim ben onun köftelikleriniiiiiiiiiiiiii
Kızlar bugün yine çok yoğunumakşama kadar aralıksız dersim var, bidaha giremem heralde, akşama da annişkomlar gelecek, artıkın yarına görüşürük öpüldünüz kocaman baş baaaaaaaaaşşşş
Kızlar bişey sorcam size türkiyede de AVENT markası var dimi?
Kızlar bugün yine çok yoğunumakşama kadar aralıksız dersim var, bidaha giremem heralde, akşama da annişkomlar gelecek, artıkın yarına görüşürük öpüldünüz kocaman baş baaaaaaaaaşşşş
tamam canım kolay gelsin kendine iyi bakkkk :13:
kızlarrrrrrrrrrrr AVENT diyorum nasıl bir marka?
Philips Avent - BIBERON 260ml PES par 2
canım bu kanguru değil kanguru sakıncalı doktorlar yasaklıyo..bu ona benzer bırsey ama cok saglıklı bebegın omur yapısını bozmuyo tıpkı anne karnında gıbı durusları var sekıl sekıl ayarlayabılıyon..hemde annenın kalbıne yakın oldugu ıcın cok onerılıyo amerıkada furya yapmıs...turkıyede pek bılınmıyo..ben bebek arabası alıcam ama yaza kadar pek kullanamıcam o nedenle bu cok ıyı oldu hem cok pratık
canım var vee gayet ıyı bır markaaa
benım görumcemm hemşiree ve oğluna bu markanın bıberonunu emzığını vs kullanıyor ve bıze de onerdı muhtemelen ben de bunun urunlerını alacağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?