Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarr ben cıkıyorum uykum geldi yatayım biraz...kalkınca gelirimm..ayy bu iğne nasıl yakıyo anlatamam cok acıdı hergün hergün nasıl yapıcam ben işi bilmiyom...neyse cokk öpütümmm şekerlerrrr..

Son düzenleme:
yaaa ben kocamı çok seviooooooooooooooooooooooooooooooooooooom
dün akşam canım lahmacun çekmişti(hamiş kalmadan aşermeye başladık)
şimdi bana lahmacun göndermiş canım yaaaaaa
boşuna beklemedim ben bu adamı yıllarca
seni çooooooooook seviom aşkiiiittoooooomMmMmMm

Son düzenleme:

uyu bıtanemmm

ben bugun pek halsızımmmm yemek yemek bıle ıstemıyorummmmm

ama mertişkomu aç bırakmam azsnra yerım

yesinler sizin aşkınızıı. canım allahım mutluluğunuzu bozmasın inş. rabbim bu mutluluğu cok güzel bir bebişle taclandırsın..sen hamiş olsan bilmiyom ne yapıcak senin koçiş..

:81::81::81::81::81::81:

güle güle bitanem
yesinler sizin aşkınızıı. canım allahım mutluluğunuzu bozmasın inş. rabbim bu mutluluğu cok güzel bir bebişle taclandırsın..sen hamiş olsan bilmiyom ne yapıcak senin koçiş..
ay bende bilmiom valla
sağol tatlım inşallah ogünleride görürüz

kızlar ben kaçar doktora gidiom hadi öpotüm herkesi bye byeee
güle güle cnm Allah acil şiafalar versin
:81::81::81::81::81::81:

Kızlar ben çıktım kendinize iyi bakınnnnnnnnnnnnn

güle güle canım

internette daha ucuz fatom :82:

aslında en güzeli yorulmuyorsunda ama işte bizim bir şansımız pazarlarımız var
internetten bile ucuz :))))

Rabbim mecbur bırakmasın kimseyi eltim yapardı göbekten1 defa gördüm çok zor yahu
neyse sonu güzel olacak inşAllah deger hepsineee :))

OOO kaynanaya bak tabiki o zmn hakkını vermen lazım
benim annem var canım bebegime o bakacak o yuzden ben işe başlarım ee artık kendimiz için değil onun için çalışmamız lazım

kızlaaaaaaaaaaar herkesler gidiyor bende kaçayım biraz yemek vakti geldi
öpüyorum hepinizi görüşrüz

Bende çıkıom kızlar uzanıp film izleyim arkadasım 50 taneden fazla film indirip getirmiş izlim baremmmm

Yaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim herkeşler gitmiş ama yaaaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84:

Son düzenleme:

Aaaaaaaaaaaahhhh ahhhhh yaramı deştin kardiş ben de geçen akşam kocişe canım lahmacun istedi dedim, saat de 10 bu arada tam aşerme saatlerim kociş ne dese beğenirsiniz, valla hamile olsan koşarak gider alırdım ama şansına küs şimdi gidemem dedi gıcık şey yaaa asıl beni deli eden ertesi gün öğlen arası telefonda konuşuyoz bişeyler gevşeniyo bu, ne yiyosun dedim lahmacun demez miiiiiiiiiiiiii sinir etti beni yaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…