internette daha ucuz fatom :82:
set olarak değil tek tek alıyorum set olarak yok zaten
ayy canımm çokk sagolll rahatlatıın beniii
kızlarr ben cıkıyorum uykum geldi yatayım biraz...kalkınca gelirimm..ayy bu iğne nasıl yakıyo anlatamam cok acıdı hergün hergün nasıl yapıcam ben işi bilmiyom...neyse cokk öpütümmm şekerlerrrr..
yaaa ben kocamı çok seviooooooooooooooooooooooooooooooooooooom
dün akşam canım lahmacun çekmişti(hamiş kalmadan aşermeye başladık)
şimdi bana lahmacun göndermiş canım yaaaaaa
boşuna beklemedim ben bu adamı yıllarca
seni çooooooooook seviom aşkiiiittoooooomMmMmMm
seni çooooooooook seviom aşkiiiittoooooommmmmmm
kızlar ben kaçar doktora gidiom hadi öpotüm herkesi bye byeee
kızlar ben kaçar doktora gidiom hadi öpotüm herkesi bye byeee
Kızlar ben çıktım kendinize iyi bakınnnnnnnnnnnnn
güle güle bitanemkızlarr ben cıkıyorum uykum geldi yatayım biraz...kalkınca gelirimm..ayy bu iğne nasıl yakıyo anlatamam cok acıdı hergün hergün nasıl yapıcam ben işi bilmiyom...neyse cokk öpütümmm şekerlerrrr..
ay bende bilmiom vallayesinler sizin aşkınızıı.canım allahım mutluluğunuzu bozmasın inş. rabbim bu mutluluğu cok güzel bir bebişle taclandırsın. .sen hamiş olsan bilmiyom ne yapıcak senin koçiş..
güle güle cnm Allah acil şiafalar versinkızlar ben kaçar doktora gidiom hadi öpotüm herkesi bye byeee
:81::81::81::81::81::81:
Kızlar ben çıktım kendinize iyi bakınnnnnnnnnnnnn
kızlar ben çıktım kendinize iyi bakınnnnnnnnnnnnn
internette daha ucuz fatom :82:
yok canım koldan yapıyorum ben..karından 4. aya kadar yapılıyo sonra kola geciliyo ben göbekten korkarım yapmaya...hem isteğe beğlı kol,göbek ve bacak olmak üzere istedğin yerden yapıyosun..
evet gece zaten erkenden uykum geliyo..gündüzleride uyursamm ohh karpuz gibim büyüyüp kocaman olucaz inş..
canım ben kayınvaldemi çok seviom çoğu zaman beni çok yorsalarda benim ağzımdan çıkcak kelimeye bakarlar ben 2 yıl nişanlı kaldım eşim askerdeydi bana çok iyi davrandılar beni herhafta evlerinde ağrıladılar sürekli moral olsun diye biryerlere götürdüler onların sayesinde çok kolay geçirdim o 2 yılı.düğün hazırlıkları yapılırken ben ne istesem aldılar ağzımdan çıkması yeteliydiii dört dörtlük yaptılar herşeyimi
eee unuturmuyum ben bütün bunları
tabiki bende karşılığını laiğiyle yapıyorum
sen bebeğin doğsun 1 yıl kadar daha dinlen sonra bebeğine bakıcak birini bulursan tekrardan çalışmaya başlarsın hayatım
Yaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim herkeşler gitmiş ama yaaaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84:
seni çooooooooook seviom aşkiiiittoooooomMmMmMm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?