Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ayyyyy şimdi yazdı tekrar konuşmuşlar, 2 yılın dolmadan mümkün değil demiş gıcık adam ama adını almış 2 yılı dolar dolmaz yapacağına söz vermiş :26: inşallah unutmaz sözünü dönüyolarmış şu an

Son düzenleme:
kızlar çıkıyorum ben yavaş yavaş evi toparlayıp çıkmam lazım hepinizi öpüyorum...

dıkkat et kendınee canmm hadı kolay gelsınnnn ıyı alışverişlerrrr

olmadı cancağızlarımm((((((((((((((((((((((((

hadıı yaaaa :2:
neyse olsunn sayılı zaman çabuk geçerr ..şu ıkı yıl geçsin bıtsınn olur ınş.

Kızlar benim nöbet bitti sayılır, eve geçecem, sonra da bici bici yapıp, genel cerrahiye gidecem, yumoşlarımı muayene edecek bi de ultrasonla bakacak doktor, inşallah kitle mitle çıkmaz çok canımı yaktılar bu ay dokunamıyorum bile iç çamaşırım bile acıtıyo eve gider gitmez çıkarıyorum sarkık sarkık dolanıyom böle
Neyse akşam girerim tekrar öptüm hepinizi baş baaaaşşşş

inş. hıçbır şeycık çıkmaz bıtanemmm

görüşüruz bıze haber vermeyı unjutma canımmm

yaaa...demek butun bebekler sevıyo bu seslerı
Kızlar elif Ankara yolunda şu anda, tayin için genel merkezle konuşacaklar, hepinizden dua istedi, inşallah bu sefer olur tayini, kankama dua edelim şekerciklerim

allah yardımcıları olsun

kızlar bu aradaen çıkıyorum.herkese iyi tatillerr ege de teyzelerinin ellerinden öperrrr

işallah sonucların iyi çıkar karasucum..

doğru söylemiş canım, burda mesela üniversitede, 180 tl civarı muyeneleri profların, öğleden sonra gidiosun kendi odasında zaten muayene ediyo seni...çokta rahat oluyor, en azında sıralarda tepişmiyosun. hamişken hiç dayanılmaz...
umarım sıkıntılarında çözülür arkadaşım çabucak... hastaneler ömründen çalıyor insanın resmen...

inşallah canım inşallah diğer sıkıntılarda gidiverir

hele bu şişlikler mahvediyo beni resmen kilo da veremedim daha ödem olduğu için

uğraşıp duruyorum inşallah çözülür bu sorunlar....üçüncü sefer inşallah başka olucak

bişeyler...Allah hepimize sağlıkla nasib etsin canım o tepükleri her gün tekrar tekrar özlüyorum :)

bel ağrılarına hergün istifra etmeye binlerce kere değer sağlıkla yaşamak nasib olsun hepimize :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…