- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
kızlar çıkıyorum ben yavaş yavaş evi toparlayıp çıkmam lazım hepinizi öpüyorum...
Ayyyyy şimdi yazdı tekrar konuşmuşlar, 2 yılın dolmadan mümkün değil demiş gıcık adamama adını almış 2 yılı dolar dolmaz yapacağına söz vermiş :26: inşallah unutmaz sözünü dönüyolarmış şu an
olmadı cancağızlarımm((((((((((((((((((((((((
Kızlar benim nöbet bitti sayılır, eve geçecem, sonra da bici bici yapıp, genel cerrahiye gidecem, yumoşlarımı muayene edecek bi de ultrasonla bakacak doktor, inşallah kitle mitle çıkmaz çok canımı yaktılar bu ay dokunamıyorum bileiç çamaşırım bile acıtıyo eve gider gitmez çıkarıyorum sarkık sarkık dolanıyom böle
Neyse akşam girerim tekrar öptüm hepinizi baş baaaaşşşş
yaaa...demek butun bebekler sevıyo bu seslerıcanım sen kimin nikahına giyeceksin.çok yakınmı uzak birininmi?
tinker buarada bende küçükken kurutma makinası çalışırken uyurmuşum ya onu çalıştırırlarmış yada çamaşır makinasının çalışması lazımmış.halada çok severim kurutma makinası ve çamaşır makinası sesini
Kızlar elif Ankara yolunda şu anda, tayin için genel merkezle konuşacaklar, hepinizden dua istedi, inşallah bu sefer olur tayini, kankama dua edelim şekerciklerim
allah yardımcıları olsunAyyyyy şimdi yazdı tekrar konuşmuşlar, 2 yılın dolmadan mümkün değil demiş gıcık adamama adını almış 2 yılı dolar dolmaz yapacağına söz vermiş :26: inşallah unutmaz sözünü dönüyolarmış şu an
kızlar bu aradaen çıkıyorum.herkese iyi tatillerr ege de teyzelerinin ellerinden öperrrr
kızlar bu aradaen çıkıyorum.herkese iyi tatillerr ege de teyzelerinin ellerinden öperrrr
Kızlar benim nöbet bitti sayılır, eve geçecem, sonra da bici bici yapıp, genel cerrahiye gidecem, yumoşlarımı muayene edecek bi de ultrasonla bakacak doktor, inşallah kitle mitle çıkmaz çok canımı yaktılar bu ay dokunamıyorum bileiç çamaşırım bile acıtıyo eve gider gitmez çıkarıyorum sarkık sarkık dolanıyom böle
Neyse akşam girerim tekrar öptüm hepinizi baş baaaaşşşş
kızlar merhaba
dün gittik hastaneye ama bi sıra bi sıraa anlatamam bizde dedik olmıycak böyle
özel hastaneye gidelim dedik medicana ya gittik orda muayene oldum sonuca baktı
doktor dedi kalple ilgili hiçbişey yok çokşükürr.....bende sıkıntılarımı anlattımm
bebeğimi anlattım o zamandan berid evam eden şişliklerimi fln doktor tahlıl yapalım
tekrar bakalım şimdi bişey diyemeyiz dedi işte bayramdan sonra vercem tahlil
malum bu akşam eskişehire gidiyoruz...öyle işte bissürü bilmediğim şeylerin
tahlılını ıstemış neyse bakalım inş. bayramdan sonra nolucak böle işte hersey yolunda
yani....bu arada medicana ya bayıldık fiyatlarıda gayet uygun ssk ındırımı vs
personelde çok hoşbeş sevdik biz bundan sonra Allah mecbur düşürmesın ama ıhtıyacımız
oldugunda ordayız
Ayrıuca doktor...tekrar hamile kaldıgında üni. hastanesine git bi prof. gözetsin seni
bundan sonrası ciddi artık......bi hocayla iletişime gecın dedi bende dedimki
biz nasıl iletişime gecıcezkı profla üni. hastanesıne gidiosn aynı doktorlar muayene
ediyo dedim döner sermayeye katkıda bulunarak faydalanabilirsiniz diye bilgilendirdi
hiçbi doktora kötüdür demıyorum ama 2 kere olmus kı ıkıncısı enteresan bı olay
sebepde bulunamamıs sizin için en iyisi profa gözükmeniz baska yerlerde vakıt
kaybetmeyın dedi sağolsun güzelce konsutu çok içime sindi :)
İnşallah bir dahakı hamılelıgımde öyle yapıcaz böle işte kızlaarr :)
Çok şükür yemeklerimi yaptım geldimmmmm
doğru söylemiş canım, burda mesela üniversitede, 180 tl civarı muyeneleri profların, öğleden sonra gidiosun kendi odasında zaten muayene ediyo seni...çokta rahat oluyor, en azında sıralarda tepişmiyosun. hamişken hiç dayanılmaz...
umarım sıkıntılarında çözülür arkadaşım çabucak... hastaneler ömründen çalıyor insanın resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?