Günaydın nanem şekerim hoşgeldin...
bugün maşallah cok doluymuşsunn hem güzelleşcen hemde temilencen şimdiden sıhatler olsun...
evet ya eşinin beğenmemesi cok kötü inşallah bugün bişeyler beğenirde alırsınız..
valla gelirdi bu saatte ama daha yok galiba..ya işleri cok yoğun bügün hafta sonu olduğu için...
benimde koçişim olsa yapacak ama adam işinden fırsat bulupta eve bakamıyo..
senden bayramdan sonra mert,in eşyalrıda gelirse toptan temizlik olmuş olur..artık yerleştirince resimleri koyarsın...
günaydın kızlarnapıyorsunuz bakem
kızlar bana bi akıl verin dünden beri eklem agrılarım geçmiyo aradada ateşim çıkıyo eğer bebiş varsa diye ilaçta içemiyorum içsem bişey olurmu ya da en zararsız agrı kesici hangisi ? hastaneyede gidemiyorum eşim yok gecede olmıycak başım dönüyo bişi olur yolda diye korkuyorum
kızlar bana bi akıl verin dünden beri eklem agrılarım geçmiyo aradada ateşim çıkıyo eğer bebiş varsa diye ilaçta içemiyorum içsem bişey olurmu ya da en zararsız agrı kesici hangisi ? hastaneyede gidemiyorum eşim yok gecede olmıycak başım dönüyo bişi olur yolda diye korkuyorum
günaydın kızlarnapıyorsunuz bakem
canm benımmm
hoşgeldınnnnnnnn .. .kıskanç erkeğin de derdı çekılmezzz amann
hoşgeldinn selizzzz....ben iyiyim kahvaltımıda yaptım keyfim yerimde..sen nasılsın bakalım geldimi kayınvaldenler..günaydın kızlarnapıyorsunuz bakem
ayyy inşallah yaa düşüncesi heyecanlandırıyor beniiiiii
eşimde öle diyor yeni ev yeni iş ve evimize yeni bir birey 3'ü birarada:))
tamam canım sana afiyet olsun...bol bol ye bebişe iyi bak:)
ben cıktım kızlar yogun birgün beni bekliyor hepinizi öpüyorum...9 gün kadar yokum bayramdan sonra görüşürz...
şimdiden herkesin bayramını kutluyorum...ailenizle sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle...
kendinize iyi bakın...
hoşçakalın....
ben cıktım kızlar yogun birgün beni bekliyor hepinizi öpüyorum...9 gün kadar yokum bayramdan sonra görüşürz...
şimdiden herkesin bayramını kutluyorum...ailenizle sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle...
kendinize iyi bakın...
hoşçakalın....
adetine kaç gün varki? eczaneden bi test alıp hemen test yap en azından kafandaki soru işaretlerinden kurtulursun...
günaydın selizcim hoşgeldinnnn
hoşbulduk tatlımmmmmmm....
ayy sorma canım kıyafet konusunda çok kavga ediyoruz...onun begendiklerini ben begenmem benim begendiklerimi o begenmez ortak yolu bulana kadar anamız aglar:))
hoşbulduk canım.benimde hala bayramda giyecek bir kıyafetim yok malesef istediğimi gibi bişey bulamadım.bugün çıkıcm çarşıya artık mecbur alıcm bişey.
buarada kocişide bot falan almam lazım ufff ayağımda biraz şişti ayak kemiğim çok acıor kızlar ben nasıl yürücem çarşıda böyle
kendinize iyi bakın...
hoşçakalın....
hoşgeldinn selizzzz....ben iyiyim kahvaltımıda yaptım keyfim yerimde..sen nasılsın bakalım geldimi kayınvaldenler..
B]
hallolur ınş. şekerım nanemmm
dıkkat et canım kendıneee ..şimdı kalabalıktırda heryer yaaaa ne gusellll
ben bayramda gıymek için elbıse almıştım hoşşş ama nıkahta ne gıycemm offf yaaaa
canım sen kimin nikahına giyeceksin.çok yakınmı uzak birininmi?
tinker buarada bende küçükken kurutma makinası çalışırken uyurmuşum ya onu çalıştırırlarmış yada çamaşır makinasının çalışması lazımmış.halada çok severim kurutma makinası ve çamaşır makinası sesini
hoşbulduk hayatım.keyfinin yerinde olmasına sevindim canım maşallah deyim
bende iyiyim valla geldiler dün ama dün de benim canım çıktı bide yemek falan hazırlamak zorunda kaldım çok yoruldum bugünde ayağım şişti biraz.bnm bacaklarda brz problem var bikere kolbastı oynadım şişti ogünden beri çok topuklu ayakkabıyla fazla ayakta kalırsam yada çok yorulursam ayağım yada bacaklarım şişer ve ağrır.dr. varis başlangıcı var sende dedi biradza romatizmam var cnm öyle işte
canım eşimın ve benım yakın bır arkadaşımızın nıkahııı .. abıye abartı bşey falan zaten ıstemıyorummmmm...hamıle elbısesı ya da pantolon ustune dar bı gomlek ya da bluz neyse işteee ufff sınır oluyorummm burda bşey bulamamaktann neyse hayırlısıııı trbzndan bakınacağım artıkkk
inş bulursun bitanem aradığını,çünkü biliyorum aklında bişey gezip bulmak çok zor eniyisimi normalde bişey yokken bulup alacaksın daha sonrada giyineceksin.bide senin hamiş olmanda dezavantaj inş bulursun çünkü bilidğim kadarıyla düzgün bir hamiş elbisesi yok
Kızlar elif Ankara yolunda şu anda, tayin için genel merkezle konuşacaklar, hepinizden dua istedi, inşallah bu sefer olur tayini, kankama dua edelim şekerciklerim
evet cnm tmm dikkat ederim sağolll hayatımgecmiş olsun canımm..aman dikkat et kendineee..ön önemli organlardan birside ayakk..yat dinlen bu sıralarr cok fazla ayakta kalma...
Kızlar elif Ankara yolunda şu anda, tayin için genel merkezle konuşacaklar, hepinizden dua istedi, inşallah bu sefer olur tayini, kankama dua edelim şekerciklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?