Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Sorma bende başkası yapınca hiç yapılmamış gibi gelirdi bir anlam var o ben evde yokken gelir temizlerdi senin yanında stres oluyom derdi bakalım şimdi annemle napcaz bgn ama yinede Alah razı olsun

valla allah razı olsun annen yapıyor işteee sus da otur kızzzz bak bızeee yapanımız daaa mecbur ben yapıcam da ne zamannn offfffffffff

Bak heleki sen daha elini bile sürme ilk 3 ay ı bir bitiri Allahın izni ile
bak benim yaptıgım hataları yapma nolur
Bırak koksun aç pencereleri gelir temiz hava
evet canım yapmıyorum zatenn..daha önce bende ilk bebekte halı cırpmıştım ama bunu kimsyeye söylemdim.aynı hatayı asla yapmam birdaha...yani o yüzden bunda elimi kaldırmıyorum sadece yemek yapıyorum o kadar..allahım korusun meleklerimizi...:97:
aminn kuzumm aminnn..hep dualarımdasınn..

canım bak burda var bakanilirsin...

PANTOLON| DENIM | Hamile Giyim GeBe | www.e-gebe.com | Hamile Giyim Gebe Kyafetleri

hatçemmm evet bu sıteye de bakındımmm saol canım benımm
hala bakınıorummmmmm

valla alışıcaz ne yapalım..sırff bebişim için pisliğin içinde yaşamaya razıyım..kızz allah sizi ne güldümm hee ege demiştirki bu kadn neden böyle bonyada cıplak oynuyo.. ayy inasan cocuğu olduktan sonra herşeye katlanıyo sırf o dursun diye yapacak birşey yok..

hımm bak ben bunu hiç duymamışımm ve gercektende doğruymuşki senin egecik uyudu..aklımızda bulunsun bizimde bebişler durmassa denerizz..:13:

valla allah razı olsun annen yapıyor işteee sus da otur kızzzz bak bızeee yapanımız daaa mecbur ben yapıcam da ne zamannn offfffffffff

aynen gökcem katılıyorum sana bir tane kişi yokki gelde evimi yapıver dicek.öyle tanımıyorumda temizlikci filan..neyse koçişimle kavga ede ede yaparız ne yapalım..ee tipik başak burcu olunca insan başkasının yaptığı işide beğenmiyo..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nabersiniz?
bugün öğleden sonra yokum o kadar yogun olcamkiiii:)
önce güzellik salonuna gitcem sir yaptırmaya..sonra kuaföre gitem saçlarımı boyatcam fön çektircem..sonrada alışverişe çıkcam bayramın 4.günü abimin düğünü var samsunda onun için kıyafet alıcam ay haftalardır geziyorum bi türlü eşime bişi begendirip alamadım yok bu çok dikkat ceker yok bu vücudunu sarar yok şöyle yok böyle anamm ne alacagımı sasırdım valla(

ayşemmmm balım benim kalbinde önemli bişi yokmuş çok sevindim canım çok şükür...
gerçekten medicana her yönüyle çok iyi bir hastane..bizde Allah nasip ederse medicanada yaptırmayı düşünüyoruz tüpbebeği..
ne güzel doktorunda yönlendirmiş seni inş diger tahlillerinde güzel çıkar canım benim..

günadın canım kıskanç eş zor beee

ayy evet hatçemm yaaa bu başak burcundan ne çektıysem çektımm cıddennn
bu arada bana gelen bayan var ama bayramdan dolayı çok doluymuşş bayramdan sonraya gelecekkk banaa hem o sırada bebeğin odası da gelmiş kurulmuş olur tam temızlık yapılırrr dedıkkk
benm eşim evdeee olsa yardım ederrr allah razı olsunnn

temizlik demeyin bana ya off bayramdan sonra yeni evimize taşınmayı düşünüyoruz ama önce bi temizlik yapmam lazım başkasının yaptıgınıda begenmiyorum illa kendim yapcam canım cıkcak ama napalım...bayramdan sonra amma yogunum beee:)))
aralıgı dolu dolu geçircem heralde nasıl geçtigini anlamıcam:)

Günaydın nanem şekerim hoşgeldin...
bugün maşallah cok doluymuşsunn hem güzelleşcen hemde temilencen şimdiden sıhatler olsun...
evet ya eşinin beğenmemesi cok kötü inşallah bugün bişeyler beğenirde alırsınız..

elif nerde kızlar yok mu bugün
valla gelirdi bu saatte ama daha yok galiba..ya işleri cok yoğun bügün hafta sonu olduğu için...

benimde koçişim olsa yapacak ama adam işinden fırsat bulupta eve bakamıyo..
senden bayramdan sonra mert,in eşyalrıda gelirse toptan temizlik olmuş olur..artık yerleştirince resimleri koyarsın...

evet evet hemde ne dolu dolu..inşallah allahımın izni ile heryerin dolacakk göbikde dahil...yeni ev yeni umutlarr ve bebişler...

hoşbulduk ballı anneeee:))
ewet ya hepsinide biraraya sıkıştırdım 1 günde kurtulayım diye:)
inşallah canım yoksa düğüne giyecek hiçbişeyim yok bide abimin düğünü yani çok güzel olmam lazım:))

kızlar bana bi akıl verin dünden beri eklem agrılarım geçmiyo aradada ateşim çıkıyo eğer bebiş varsa diye ilaçta içemiyorum içsem bişey olurmu ya da en zararsız agrı kesici hangisi ? hastaneyede gidemiyorum eşim yok gecede olmıycak başım dönüyo bişi olur yolda diye korkuyorum

evet evet hemde ne dolu dolu..inşallah allahımın izni ile heryerin dolacakk göbikde dahil...yeni ev yeni umutlarr ve bebişler...

ayyy inşallah yaa düşüncesi heyecanlandırıyor beniiiiii
eşimde öle diyor yeni ev yeni iş ve evimize yeni bir birey 3'ü birarada:))

kızlarr kahvaltımı yapayım gelirim yinee...

tamam canım sana afiyet olsun...bol bol ye bebişe iyi bak:)

canm benımmm
hoşgeldınnnnnnnn .. .kıskanç erkeğin de derdı çekılmezzz amann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…