Sorma bende başkası yapınca hiç yapılmamış gibi gelirdi bir anlam var o ben evde yokken gelir temizlerdi senin yanında stres oluyom derdi bakalım şimdi annemle napcaz bgn ama yinede Alah razı olsun
evet canım yapmıyorum zatenn.Bak heleki sen daha elini bile sürme ilk 3 ay ı bir bitiri Allahın izni ile
bak benim yaptıgım hataları yapma nolur
Bırak koksun aç pencereleri gelir temiz hava
aminn kuzumm aminnn.İnşallah
bı hamıle kıyafetı bulsam yaaaa,
bayramın sonunda nıkah var arkadaşımızınnn ee ben ne gıycemmmm
öyle bol bol şeylerı gıymeyı sevmıorum bennn , burda da yok hamış kıyafetıııı . trabzondan bakıcammm netten bakınıorumm ama bulamadımkıııı
yaa elbısee ya da pantolon ustunee bluz ıstıorumm pofffffffffff hamıleyken de zor oluyoo yaa
evet canım yapmıyorum zatenn..daha önce bende ilk bebekte halı cırpmıştım ama bunu kimsyeye söylemdim. aynı hatayı asla yapmam birdaha.. .yani o yüzden bunda elimi kaldırmıyorum sadece yemek yapıyorum o kadar. .allahım korusun meleklerimizi...:97:
aminn kuzumm aminnn..hep dualarımdasınn..
canım bak burda var bakanilirsin...
PANTOLON| DENIM | Hamile Giyim GeBe | www.e-gebe.com | Hamile Giyim Gebe Kyafetleri
valla alışıcaz ne yapalım.alış alış bebek doğduktan sonra daha da pis pis kokacak afedersin tuvalete gfıdecek zamanın olmuyo dun esım yokken banyo yapayım dedım...ege durmaz dıye anakucagında banyoya goturdum kabını de actım bı yandan sarkı soleyıp oynuyom bıyandan da yıkanıyopm banyoyu öle tamamladım düşün ...ne rezillik ...çocuk bakakaldı cıbıl cıbıl annesine
internetten okumuştum susuyorlarmıs bu sesi anne karnındakı sese benzetıyolarmıs...uyudu bak şimdi
sen bıde benım tipi görsem paçoz ev kadınları vardırya saçbaş dagınık gecelıklı...aynen öleyim..oofff ben ne bakımlı kızdım yaaa...şimdi böle oldum
valla allah razı olsun annen yapıyor işteee sus da otur kızzzzbak bızeee yapanımız daaa mecbur ben yapıcam da ne zamannn offfffffffff
kızlar merhaba
dün gittik hastaneye ama bi sıra bi sıraa anlatamam bizde dedik olmıycak böyle
özel hastaneye gidelim dedik medicana ya gittik orda muayene oldum sonuca baktı
doktor dedi kalple ilgili hiçbişey yok çokşükürr.....bende sıkıntılarımı anlattımm
bebeğimi anlattım o zamandan berid evam eden şişliklerimi fln doktor tahlıl yapalım
tekrar bakalım şimdi bişey diyemeyiz dedi işte bayramdan sonra vercem tahlil
malum bu akşam eskişehire gidiyoruz...öyle işte bissürü bilmediğim şeylerin
tahlılını ıstemış neyse bakalım inş. bayramdan sonra nolucak böle işte hersey yolunda
yani....bu arada medicana ya bayıldık fiyatlarıda gayet uygun ssk ındırımı vs
personelde çok hoşbeş sevdik biz bundan sonra Allah mecbur düşürmesın ama ıhtıyacımız
oldugunda ordayız
Ayrıuca doktor...tekrar hamile kaldıgında üni. hastanesine git bi prof. gözetsin seni
bundan sonrası ciddi artık......bi hocayla iletişime gecın dedi bende dedimki
biz nasıl iletişime gecıcezkı profla üni. hastanesıne gidiosn aynı doktorlar muayene
ediyo dedim döner sermayeye katkıda bulunarak faydalanabilirsiniz diye bilgilendirdi
hiçbi doktora kötüdür demıyorum ama 2 kere olmus kı ıkıncısı enteresan bı olay
sebepde bulunamamıs sizin için en iyisi profa gözükmeniz baska yerlerde vakıt
kaybetmeyın dedi sağolsun güzelce konsutu çok içime sindi :)
İnşallah bir dahakı hamılelıgımde öyle yapıcaz böle işte kızlaarr :)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nabersiniz?
bugün öğleden sonra yokum o kadar yogun olcamkiiii:)
önce güzellik salonuna gitcem sir yaptırmaya..sonra kuaföre gitem saçlarımı boyatcam fön çektircem..sonrada alışverişe çıkcam bayramın 4.günü abimin düğünü var samsunda onun için kıyafet alıcam ay haftalardır geziyorum bi türlü eşime bişi begendirip alamadım yok bu çok dikkat ceker yok bu vücudunu sarar yok şöyle yok böyle anamm ne alacagımı sasırdım valla(
ayşemmmm balım benim kalbinde önemli bişi yokmuş çok sevindim canım çok şükür...
gerçekten medicana her yönüyle çok iyi bir hastane..bizde Allah nasip ederse medicanada yaptırmayı düşünüyoruz tüpbebeği..
ne güzel doktorunda yönlendirmiş seni inş diger tahlillerinde güzel çıkar canım benim..
günadın canım kıskanç eş zor beee
aynen gökcem katılıyorum sana bir tane kişi yokki gelde evimi yapıver dicek.öyle tanımıyorumda temizlikci filan..neyse koçişimle kavga ede ede yaparız ne yapalım. .ee tipik başak burcu olunca insan başkasının yaptığı işide beğenmiyo..
elif nerde kızlar yok mu bugün
ayy evet hatçemm yaaa bu başak burcundan ne çektıysem çektımm cıddennn
bu arada bana gelen bayan var ama bayramdan dolayı çok doluymuşş bayramdan sonraya gelecekkk banaa hem o sırada bebeğin odası da gelmiş kurulmuş olur tam temızlık yapılırrr dedıkkk
benm eşim evdeee olsa yardım ederrr allah razı olsunnn
Günaydın nanem şekerim hoşgeldin...günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nabersiniz?
önce güzellik salonuna gitcem sir yaptırmaya..sonra kuaföre gitem saçlarımı boyatcam fön çektircem..sonrada alışverişe çıkcam bayramın 4.günü abimin düğünü var samsunda onun için kıyafet alıcam ay haftalardır geziyorum bi türlü eşime bişi begendirip alamadım yok bu çok dikkat ceker yok bu vücudunu sarar yok şöyle yok böyle anamm ne alacagımı sasırdım valla(
..
valla gelirdi bu saatte ama daha yok galiba..ya işleri cok yoğun bügün hafta sonu olduğu için...elif nerde kızlar yok mu bugün
ayy evet hatçemm yaaa bu başak burcundan ne çektıysem çektımm cıddennn
bu arada bana gelen bayan var ama bayramdan dolayı çok doluymuşş bayramdan sonraya gelecekkk banaa hem o sırada bebeğin odası da gelmiş kurulmuş olur tam temızlık yapılırrr dedıkkk
benm eşim evdeee olsa yardım ederrr allah razı olsunnn
temizlik demeyin bana ya off bayramdan sonra yeni evimize taşınmayı düşünüyoruz ama önce bi temizlik yapmam lazım başkasının yaptıgınıda begenmiyorum illa kendim yapcam canım cıkcak ama napalım...bayramdan sonra amma yogunum beee:)))
aralıgı dolu dolu geçircem heralde nasıl geçtigini anlamıcam:)
Günaydın nanem şekerim hoşgeldin...
bugün maşallah cok doluymuşsunn hem güzelleşcen hemde temilencen şimdiden sıhatler olsun...
evet ya eşinin beğenmemesi cok kötü inşallah bugün bişeyler beğenirde alırsınız..[/B
evet evet hemde ne dolu dolu..inşallah allahımın izni ile heryerin dolacakk göbikde dahil.. .yeni ev yeni umutlarr ve bebişler...
kızlarr kahvaltımı yapayım gelirim yinee...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nabersiniz?
ayşemmmm balım benim kalbinde önemli bişi yokmuş çok sevindim canım çok şükür...
gerçekten medicana her yönüyle çok iyi bir hastane..bizde Allah nasip ederse medicanada yaptırmayı düşünüyoruz tüpbebeği..
ne güzel doktorunda yönlendirmiş seni inş diger tahlillerinde güzel çıkar canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?