Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ben çıkıyorum
aydemetcim öpüyorum
ayşecim senide öptüm :)
kızlara selamlar
hayırlı bayramlarrr ii tatiller olsunnn

senin gene 35. Haftan benim bebiş çıkacak gibi oluyo dün azıcık bi yolu yürüdüm yani evden bakkala kadar. Yolda doğcak dedim bu bakıp duruyorum su geldimi diye. çok ağrım var benim delircem yaaa

anammm kuzum daha erken yaa
dikkatt et çokda yol yürüme
yada yavaş yürü
dinlene dinlene
öpüyorum senide çıkmam lazım
iyi bayramalr

iyiyim aydemetcim
sancılar başladı
sendede oluyomuydu
ya bazen böyle kukum zonkluyo afedersin
Yorgunsam oluyo daha çok

mert nasıl maşallah 1aylık oldu nerdeyse

valla ablacım ya bende sancılar baslamstı ama suyum bitmiş benim .suni sancı verdiler ama acılmam 4cm olmustu 9cm olması gerekiyomus . suyum bittigi için sezeryana almıstı hemen.

oglumda iyi zaman geciyo valla. bazı zorluklar yasadım ama cok sükür gecti. göstimde iltihaplanma olmustu anlatmıstım sana.

hayırlı dogumlar diliyorum sana .. annlik çok güzelmiş....

anaaa kımseler yok nerdesınız kızlarrrrrrrr

kadser arkadasımyasınını okudum canım allah kabul etsın ınsallahhh

burası cokk tenha bugün..
pembecim artık topik sana emanett benim erkenden uykum geliyo yatıyorum..

anaaa kımseler yok nerdesınız kızlarrrrrrrr

kadser arkadasımyasınını okudum canım allah kabul etsın ınsallahhh

allah kabuul etsin canım çok saol hadi kızlar yardım edinde 41 e tamamlayım ya etrafımdaki kimseye vermedim çünkü bu derdi gerçekten yaşaynaların okumasını istiyorum yani sırf forumda dağıtıyorum inş. tamamlayabilirim

Son düzenleme:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

nurum84........................13 KASIM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

nihonjin.................................14 KASIM
emos9835..............................22 KASIM
aysglbrkn..............................27 KASIM
oglak75.................................28 KASIM
hatunsultan...........................3 ARALIK
pembedana..........................6 ARALIK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
GamzeliKiz --??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)

iyi geceler topikimmmmmmkimseler yokk ama ben yinede yazam didimm ayy kızlarr bu aralarr ben pek uzak kalıyorumm sizlerdenn ama hepinizi çooooooookkkkkkkk seviyorummm hepinizden tek tek haberimm oluyooo ama katılamıyorumm bu aralarr hem çok yoğunumm hemde bu bebeik konusunuu kendimce aşmaya çalışıyorumm sanırımda aşıyorumm artık aklıma pek gelmiyoo bu konuu önceden her günn her dakikaa her gecee aklımdaydıı ağlamaktann düşünmekten helak olmuştum ama şuan çok rahatımm vee artık takmıyorumm herşeydenn zevk almaya başladımmm artık kocişimlee planlı programlıı birlikte olmuyorzzz canımız ne zamn istersee o zamnn ne yumurtlama tarihii ne başka bişi yokk artıkk takmıyorumm onlarıı hatta adet tarihimi bile unutmaya çalışıyorumm sizi çooook çooookk seviyorumm canımm dostlarımmm her zaman kalbim gönlüm sizlerleeee bunu unutmayınn olurmuu fırsat buldukcaadaa sohbetlere katılıcammmmm:80:

Selam kizlar ben annemlerdeyim o yuzden birkac gundur yazamadim size,siz de galiba bayram tatilindesiniz,simdiden iyi bayramlar herkese;benim seker sonuclarim cok iyi,yuksek degil:) optum sizi sekerler

selamm idilimm evet memleketi yakın olanlar ailesinin yanında biz gurbette olunca bayrammı ney hiç bilmiyoruz bile..seninde şeker normal cıkmış cok sevindim canımm...hayatım seninde şimden bayramın mubarek olsunn aslında ben burdayım hepp bayram günüde kutlarım yanii..

günaydın kızlar bana biraz yarıma gelin bari akşama bitsin şu temizlik

canlarımmm..
güzel arkadaşlarımmm...
dualarınız için teşekkür ederimmm...
olmadı ama en azından önümüzdeki tayin dönemi için söz verdi daire başkanı...
buda bişeydir acaba olmazmı çıkmazmı demeyiz en azındannn...

herkese iyi bayramlar şimdidennnn...
sizleri çok seviyorummm.
canım arkadaşlarım benimmmmm....
bayramınız mübarek olsunnn...
bidahaki bayrama herkesinn bebiki kucağında olsunnn inşalllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhh!!!!!!!!

Son düzenleme:
kızlar beklenen adet günümden 4 gün önce beta hcg 16 idi. bugün beklenen adet günüm ve değer 150. nasıl sizce normal bir artış mı az mı yoksa. ilk gebeliğim çok korkuyorum

kızlar birde ben yeni evliyim ve 1 aylık hamileyim daha. acaba ilişki olmamalı mı bu dönemde hiç bilmiyorum...bana yardım eder misinizzzz

kızlar beklenen adet günümden 4 gün önce beta hcg 16 idi. bugün beklenen adet günüm ve değer 150. nasıl sizce normal bir artış mı az mı yoksa. ilk gebeliğim çok korkuyorum

kızlar birde ben yeni evliyim ve 1 aylık hamileyim daha. acaba ilişki olmamalı mı bu dönemde hiç bilmiyorum...bana yardım eder misinizzzz

merhaba azraa degerlerın cok guzel endıselenmene gerek yok gayet normal canım ve ilişkıyı bıraz rafa kaldırırsanız ıyı olur :86:

hayırlısı olsun bakalım,sıkma canını
senin de bayramın mübarek olsun
inşallah herkes bebişli olur inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…