ayşemm eskişehire varmışsın sevindimm..şekerrleriimmmmmmm eskişehirdeyim beennn :)))
size yazmadan çıkmak zorunda kalmıştım malum iş yerınden ara ara bağlanamıyorum
topikee şimdiden bayramınız mübarek olsunnn mucu mucu öpüyorum hepinizi
hamişler ve anneler bebıslerınıze ve kendınıze dıkkat edınn
fatoşuummm gamzelimmm sizler daha çok dikkat edin emiii
gelirim gene ama gelemessem diye yazayım dedim
hadi byyyy gesmelere gidios biz şimdiii
Kepeleklerim dün girmeye fırsatım olmadı, doktor elle muayene etti önce göğüslerin süt dolmuş resmen balona dönmüş deditabi doğal olarak prolaktinim de çok yüksek çıktı ama başka bişey yok çok şükür dostinex verdi pazartesi ona başlicam
Biz de kocişle yarından itibaren geziciyiz, bayram dönüşüne ancak girerim tekrar, şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum, sizi çok seviyorum kepelekleriiiiiiiiiiiiimmmm
Hamile olabileceğini sanmıyorum canım, kanaman da ilacı bıraktığından dolayıdıreğer hamile kalmak istemiyosan neden ilacı bırakıyosun ki ya da neden korunmasız birlikte oluyosun anlamadım ben :26: neyse Allah gönlüne göre versin
kızlar 3 gündür acayip yoğun geçirdim size yazma fırsatım olmadı zaten herkesciklerde bayram telaşında bnmde çarşı işlerim yeni bitti çok yorgunum bide çok üzgünüm ablam kdr yakın bir aile dostumuz hamileydi daha önce bahsetmiştim düşük tehlikesi vardı 5 aylık oldu düşük tehlikesi bitti diye dün otobüsle buraya geldi başka bir şehirde öğr yapıodu zar zor atanmıştı 2 gün önce geldi akşam kanaması oldu bugün bebeği doğurdu ve şuanda defnediliordr.neden otobüsle geldin demiş çok üzgünüm kızlar elim ayağım tutmuyor size bunu anlatmamın sebebi neolur hamişler kendinize ve bebeğinize çok dikkat edin düşük tehlikem geçti 5 ayı doldurduk demeyin bak oda öyle söylemişti Allahım kimseye yaşatmasın
hepinizi çok özledim kızlar şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun
Ayyyyyy çok üzüldüm yaaaaaaaaAllahım sabır versin, en kısa zamanda da bi kez daha ve bu kez sağlıklı, tehlikesiz gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallah canım benim
kızlar 3 gündür acayip yoğun geçirdim size yazma fırsatım olmadı zaten herkesciklerde bayram telaşında bnmde çarşı işlerim yeni bitti çok yorgunum bide çok üzgünüm ablam kdr yakın bir aile dostumuz hamileydi daha önce bahsetmiştim düşük tehlikesi vardı 5 aylık oldu düşük tehlikesi bitti diye dün otobüsle buraya geldi başka bir şehirde öğr yapıodu zar zor atanmıştı 2 gün önce geldi akşam kanaması oldu bugün bebeği doğurdu ve şuanda defnediliordr.neden otobüsle geldin demiş çok üzgünüm kızlar elim ayağım tutmuyor size bunu anlatmamın sebebi neolur hamişler kendinize ve bebeğinize çok dikkat edin düşük tehlikem geçti 5 ayı doldurduk demeyin bak oda öyle söylemişti Allahım kimseye yaşatmasın
hepinizi çok özledim kızlar şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun
sağol bitanem yaa bizde perişan olduk eşimin üzüntüden dudakları uçukladı.çok sevdiğimiz aile dostlarımız.Allahtan ki çok kolay yaptı doğumu dr.suni sancı vercez doğumu zor olblr demişti ama Allahım okadar büyük ki 10 dakikada yaptı doğumunu ben gidemedim hastaneye dayanamayıp ağlarım die zaten ağladım düngece.eşi çok üzgün bebeğimiz öldü ama anne baba sağlıklı çok şükür bekleme süreleri dolduktan sonra yine yaparlar inşallah.hem ozamana memleketinede dönmüş olacak.şu zor günleri atlatırlarsa herşey düzelecek.bebeği defnettiler şerocum hala kalbi atıyordu
amin canım Allahım yaşatmasın bidaha nekadar zor mesajlaşıyoruz kız konuşamıo.annesi ve kayınvaldesi çok ağladı yaa çok zor inşallah herşey hemen unutulur ve Allahım daha sağlıklı bir bebek nasip eder.sen napıyosun cnm bebiş nasıl?canım arkadaşının adına inan cok üzüldümm..allahım aynı acıları yaşatmasın birdaha ben birebir yaşadığım için bu duyguları onu şuanda cok iyi anlıyorum.. ama allahım katlanamayacağı acıyı yüklemezmiş kuluna inşallah tekraradn hamiş kalıp sağlıklı büyütmek nasip olsun..
seninde bayramın mubarek olsun canımmmm...
Önce rahim ağzını genişletici ilaçlar veriliyor canım, o ara ilaçla zaten o bebeği öldürüyolar sanırımsonra canım suni sancı olayına giriliyo... çok büyük geçmiş olsun arkadaşına. çoz zor böyle acılar. ama unutmamak gerekirki hiç bir acı taze kalmıyor, zamanla herşey yoluna giriyor...
bak 6 ay nasıl geçti benim...önemli olan şimdi, onun moralinin çok yüksek olması. iş size ve eşine düşünüyor tabii.
sende kafana takıp moralini bozma sakın, bak bebek arifesindesin artık, bitsin ameliyatın, çok güç ve moral topla kendine...
amin canım Allahım yaşatmasın bidaha nekadar zor mesajlaşıyoruz kız konuşamıo.annesi ve kayınvaldesi çok ağladı yaa çok zor inşallah herşey hemen unutulur ve Allahım daha sağlıklı bir bebek nasip eder.sen napıyosun cnm bebiş nasıl?
evet canım benimde aklıma sen geldin yelizle..nekdr sıkıntılar çektiniz ama herşey yoluan girdi.ben bilmiyorum ama bebek doğduğunda kalbi atıyormuş.defnettiler noldu bilmiyorum.ama canım ya annesi bebek doğunca bacağımı değiyor alın çabuk hissetmek dokunmak bağlanamk istemiyorum deiye ağlamış bende ona çok üzüldüm.neyse hayırlısı böyleymiş o bebeğin nasibi yokmuş gebeliğin ilk başından beri hep kanaması vardı hiçte dikkat etmedi ilk istediği ay hamiş kalan buydu size bahsetmiştim 30 yaşında 2 yılda korundu diye belki hatırlarsın neolursa olsun hamile kalınca çok dikkat etmek lazım.
bende şuan iyiyim canım ama bu hamilelik olayalrından biraz soğduk bende eşimde bide bu olay olunca artık hiçbişey için zorlamıcam hayırlısı canım
amin canım Allahım yaşatmasın bidaha nekadar zor mesajlaşıyoruz kız konuşamıo.annesi ve kayınvaldesi çok ağladı yaa çok zor inşallah herşey hemen unutulur ve Allahım daha sağlıklı bir bebek nasip eder.sen napıyosun cnm bebiş nasıl?
benimde o günler canlandı aklımda. suni sancıya gerek kalmadı çünkü verilen ilaçlar vs. zaten doğuma hazırlamış benibebek bacaklarımın arasındaydı... hala dün gibi aklımda. ama canım acımıyor, acı bir tecrübeydi belkide...
sizde alışacaksınız, bu duygu yoğunluğu çok normal. benim eşim hala, çok istemesine rağmen bebeği olmasını, adam soğudu ve bir o kadarda korku dolu.
herşey düzelecek, çok fazla üstüne gidip deşmemek lazım yaşananları, o kadar...
ayy allahım ailesine kendisinede sabır versin..bayram önüde cok büyük acı ama allahım böyle nasip etmiş yapacak bieşy yok dilerim birdaha bööyle acılar yaşamasın..
bende iyiyim canım sağol ne olsun valla boyna uyuyorum sanki uyurken yol kat ermişim gibi kalkınca acayip cok acıkıyorum böyle giderse 70 leri görücem galiba...bebişde iyidir heralde kasıklarım sertleşmeye başladı artık inşallah sağlıklı büyür annesinin miniki..
inşallah canım çok dikkat et alışveriş yapıcam bebeğe bişeyler alıcam diye yorma sakın kendini
yesin teyzesi onuu bayram önü gelmişte bize süpriz yapmış preseed çocuğu
kalp atışları nezaman duyuluyor canım?bidaha gittinmi doktora?
yokk kız ne alışverişii bebişim şöyle 8 aylık olsun ondan sonra alışveriş yapıcam öncesinde yapmak istiyorum...sadece iğnelerimiz için hastaneye gidip geliyoruz o kadar onun haricinde yatıyorum sürekli. .evet teyzesii yee heryerini hepiniz yiyinn hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsun hiç kıskanmıcam valla herkez öpsün sevsin.. .preseed bebğimiz o bizim..
kalp atışlarını henüz duymak için gitmedik zaten bir tane özel dr. var burda onunlada sorun yaşadık biliyosun gitmek istemiyoruz hastanedede aletleri cok eski görüceni sanmıyorum..artık bayramdan sonra hem tahlillerimizi alıcaz hemde allahım nasip ederse kalp atışlarımızı duyarız inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?