Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aaa manyak bunlarda hep beni buluyor

kızlar birde ben yeni evliyim ve 1 aylık hamileyim daha. acaba ilişki olmamalı mı bu dönemde hiç bilmiyorum...bana yardım eder misinizzzz

ilişki bi süre cıssss canım sana

siz temizlikleri bitirdiniz heralde rahat rahta geziyonuz formlarda

temizliği bitirdik ama canım çıktı bişi yapmadıgım halde Allah annecimden razı olsun valla mis gibi yaptı evimi:)))
Çogunuz tatile başladınız... bazılarınızda benim gibi evde pinekliyonuz demi:))))
Bu gecedemisfririm var sanırım gelemem daha

Yine kimsecikler yok:26:herkezler bayram icin ailelerinin yanina gitmis ne güzelAhh ahhh keske benimde öyle sansinm olsa.Hepinizin bayrami mübarek
olsunnnn .iyi bayramlar diliyorum hepinize

ahh benimde koçişim temizlik yaptı bugün heryeri temizledii miss gibim oldu..içim nasıl rahatladı anlatamam...sende güle güle kirlenn kuşumm annecininde ellerine sağlık...
evet coğu gitti tatile benim gibi ve senin gibilerde ev bekliyo ne yazıkkii..ama inşallahh seneye allahım izin verirse bebişlerimizle gecircezz...

Yine kimsecikler yok:26:herkezler bayram icin ailelerinin yanina gitmis ne güzelAhh ahhh keske benimde öyle sansinm olsa.Hepinizin bayrami mübarek
olsunnnn .iyi bayramlar diliyorum hepinize

tatlım senind bayramın mubarek olsun...bende bayramda burdayımm merak etme..

merhaba arkadaslar ben en son 27 ekimde adet oldum ve 31 ekimde hapa basladim bir hafata hapi kullandiktan sonra biraktim korunmasiz iliskiye girdim esimle cok asiri olmasada kanama basladi bende herhalde hapi biraktigimdan dolayi.hamile kalabilirmiyim acaba yoksa hapin etkisi devam ediyor olabilir mi.cvplarinizi bekliyorum

şekerrleriimmmmmmm eskişehirdeyim beennn :)))

size yazmadan çıkmak zorunda kalmıştım malum iş yerınden ara ara bağlanamıyorum

topikee şimdiden bayramınız mübarek olsunnn mucu mucu öpüyorum hepinizi

hamişler ve anneler bebıslerınıze ve kendınıze dıkkat edınn

fatoşuummm gamzelimmm sizler daha çok dikkat edin emiii

gelirim gene ama gelemessem diye yazayım dedim

hadi byyyy gesmelere gidios biz şimdiii

Hamile olabileceğini sanmıyorum canım, kanaman da ilacı bıraktığından dolayıdır eğer hamile kalmak istemiyosan neden ilacı bırakıyosun ki ya da neden korunmasız birlikte oluyosun anlamadım ben :26: neyse Allah gönlüne göre versin

Kepeleklerim dün girmeye fırsatım olmadı, doktor elle muayene etti önce göğüslerin süt dolmuş resmen balona dönmüş dedi tabi doğal olarak prolaktinim de çok yüksek çıktı ama başka bişey yok çok şükür dostinex verdi pazartesi ona başlicam
Biz de kocişle yarından itibaren geziciyiz, bayram dönüşüne ancak girerim tekrar, şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum, sizi çok seviyorum kepelekleriiiiiiiiiiiiimmmm

şeroommm canım sadece prolaktın yukselmıs baska bısı yokmus demıııı

ayyy ya benımde bu son 10 gundur göğüslerim fena halse büyüdü yaaa

acımıyo ama acaba benımde mı prolaktınım yukseldı hıc hormonal problem yasamamstm

ama bilemıyorum ki neyse hayırlısı senınde bayramın mubarek olsun canım byssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…