Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar bu pasaj com dan ürün satın alanınız varmı. kaliteli mi ve ne kadar zamanda geliyor

benim oradan satış yapan arkadaşlarım var canım siaprş verdim ben ıkı kez elimede ulaştı :)
tavsiye ederim :)

Bebek Odası Süsü "Set Olarak", #86034 Pasaj.com
baksana ayşe buna bıı baya begendımmm ama o bıblo bebeklerden kaç tane acaba içinde e

canım bak alta açıklama yapmışlar

6 Parça Ürün Kargo Dahil 125.00 TLrn rnRENK SEÇENEKLERİ MEVCUT... ÜRÜNÜ ALDIKTAN SONRA RENGİNİ MESAJ ATABİLİRSİNİZ...rn rn1) Otrişli Kapı Süsürn rn2)Altın Yastığı rn rn3)Hoşgeldin Bebek Yazısırn rn4)İkram Sepetirn rn5) 50 Adet Biblolu İkramlık (Mıknatıslı ve Özel Dizayn İsim Etiketi)rn rn6) Maşallah veya Hoşgeldin Bebek Yazılı Balon 6 Adetrn rnÜrünler üzerindeki figürler değişiklik gösterebilmektedir.rn rnrnPTT kargo ile gönderilir

ayyy kızlar selamm yaaa sabahtan berii sitedeyimm bende diorum kimse neden bana selam vermioo megerseee tekrar tekrar giriş yapmakk gerekiomuşş yawww :))))) misafir olarak görünüomuşumm

ayyy kızlar selamm yaaa sabahtan berii sitedeyimm bende diorum kimse neden bana selam vermioo megerseee tekrar tekrar giriş yapmakk gerekiomuşş yawww :))))) misafir olarak görünüomuşumm

eheueheu evet canım ya site gıcıklık yapiyo :))

bende beklyrum haticeyi merak ettim.
kızlar doktor haftaya pzt.ye kadar doluymuş ya.çatşıcam o zamana kadar

selam kızlarr nasılsınızz ay ben cok takılamıyorum uzun sure nette kalınca tansıyonum dusuyor sankı gozlerım kararıyor mıdem bulanıyor o yuzden gelıp kacıyorum cogu zaman hatıce gelmemıs sanırım hala

ay ne gıcık olmuş bu site ya kaç kere giriş yapcaz sinir bozucu kazennnn duy sesimizi hiç begenmedik sitenin bu halini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…