Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Çok şükür rahatladım şimdi..Çokta sevindim.Kese görünmüş demek.Hadi bakalım Allah'ın izniyle haftaya da inşallah kalp atışlarını duyarlar...Gözümüz aydın.
Fatoşçum sen de çok sağol canım içimizi rahatlattın...

fatoşşşşşş sağol kuşum menimmm...
rahatladıkk...
kesenin gelişimi iyimiş dimiii..
hadi ben de kaçar..mutfakta işlerim vardı hatice sultan için mıhlandım kaldımm...
öpüyorum sizzii...

oh beeeee sagol fatosum :) rahatladim valla hersey yolunda yani superrr

mervem sukur hersey yolundaymis ikili testin sonuclari da iyiymis masallah......

oh beeeee sagol fatosum :) rahatladim valla hersey yolunda yani superrr

mervem sukur hersey yolundaymis ikili testin sonuclari da iyiymis masallah......

Çok Sağol hayatım çok şükür ki iyi...
Allah ım hepimizin bebişlerine sağlık bol sıhhat versin inşallah

Kızlar yalnız kalmışım galiba ben...
En iyisi ben de çıkayım gelirim yine inşallah...

Haticem gelirsen okursun emi:Çook sevindim herşey yolundaymış darısı haftaya pıt pıtlara inşallah canım...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
size bi türlü haber veremedim çok tempolu geçti 5gün. cumt. kontrole gittim dr. muayene etti hiç problem yok dedi doğuma daha çook var 1aralık günü sezeryana karar vermiştik. ama dr bayramda 3gün olamıcağını ne olur olmaz başka drla tanıştırcağını söyledi diğer dr.la tanıştık tel.ini verdi falan ama tabi doğum olmıcağı için ben dr.a bakmadım bile veeeeee bayramın
1.günü gece saat 3de suyum geldi dr.u aradım ulaşamadım çaldı meşgule attı tekrar aradım kapalı. kendi dr.umu arıyorum açmıyo falan allahım çıldırcammm korktum panik oldum daha 36+4 deyim düşünün.. hastaneyi aradım gelin dedi hemşire.. biz ulaşıcas dedi. sonra hemen hastaneye gittik çok kızdım ama dr.lara. hemşireye ulaşamadığımı anlattım falan. meğer kadının şarzı bitmiş yeni dr.un yani. pekte inanmadım ya.. neyseee nst ye girdim sancı yok denecek kadar az. alttan muayne ettiler açılma hiç yok. mecburen sezeryanla minik kızımı aldım kucağıma.. 17.11.2010 çarşamba saat:6 da :) allahıma şükürler olsun iyiyiz ikimizde. 2.750 gr boyu 48cm. maşallahh diyin kızıma. emziriyorum da. 2.günü ayaklandım zaten ama tabi dinleniyorum arada.
çok karmaşık duygularım çok tuhaf geliyo hala. sanırım hiç beklemediğim bi anda hemde suyun gelmesiyle korktum panik oldum.. şimdi evdeyiz ve eşim ben oğlum ve kızım.. herkes gitti cümbüş geçti çok yoruldum o kalabalıktan telefonlardan. birazda lousalıktan bugün ağla ağla şiştim ama rahatladım şimdi iyiyim
hepinizi çok öpüyorumm çokda özledim

tebrik ederim sedefcim, ömrü uzun olsun bebişinin... ne güzel bir sürpriz yapmış annesine, bayram hediyesi olmuş

canımmm..süper bişiy buuu..ay allahım yaa..
Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versinn...
Allah analı babalı büyütsünn:))))

selam kızlar, berencim gözünaydın hayırlı uğurlu olsun bebişin uzun ömürlü olsun tebrik ederim

hatçemmm, sana da çok sevindim keseyi görmüşsün tatlım hadi inşallah haftaya da pıtpıtları duyarsınız inşallah

su canım sen cinsiyetini göremedin mi bugün de tatlım ya

benimse moralim bozuk kızlar, bu 15 günde bir adet olmak beni son derece çöktürdü yine diplerdeyim

yani bi ağız tadıyla adet gününü bile bekleyemiyor insan ya, çok üzgünüm çok

sedef canim tebrik ederim.bebesi kucana almisin.allah saglicakla büyütmeyi nasip etsin.darisi biz bekleyenlere...

oh çok şükür çok sevindim..hatice canımcım gözünüz aydın inşallah haftaya da pıtpıtları duyarsınız

canım benim çok sevindim ya prensesin sağlıcakla gelmiş ne güzel darısı bizlere olsun inşallah..hakkaten bayram hediyesi olmuş :) Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömürler versin kuzucuğuna
bu arada ismini de söyle de adını yazalım listeye prensesin

su canım sen cinsiyetini göremedin mi bugün de tatlım ya

canım ben bugün gitmedim doktora,yarın üçlü testimiz var orda görürler belki :) o da olmazsa haftaya doktoruma gidicem kontrole heralde artık öğreniriz :)

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

emos9835......................22 KASIM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

aysglbrkn..............................27 KASIM
oglak75.................................28 KASIM
pembedana............................6 ARALIK
nurum84..............................14 ARALIK
nihonjin................................14 ARALIK
hatunsultan..........................18 ARALIK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
GamzeliKiz --??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)

haticeeeeeee...şekerim herşey yolundaymışşş,yorulmuşsun ...
kimsecikler yok, çok arıyorum senli günleri, 12. haftadan sonraaaa burdasın ona göreee, uyku falan dinlemem ...

maşallahh maşallah maşallah :)))

ayyyy inanmıyorummmm yaa çok sevındım

sağlıkla mutlulukla büyürü kocaman güzel bi genc kız olur inşallahh

4 kişilik aileye mutluluklaaaaaaarrrrrr :)))))

Son düzenleme:
ayşecim nasıl oldun
HATİCE KESEYİ görmüş çok mutlu oldum. inşallah kalp atışlarınıda görürür. ben artık ara verecem düşünmicem diyordum ama gerçekten düşükten sonra beklemesi çok zormuş

ohhh çokk şükürrrr.

ay maşallahhhh erken gelmişş prensessss ama neyseki iyiymişşşsinizz ikinizzzdeee darısı tüm bekleyenlere olsun inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…