Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
üff kızlar iki gündür başım çok fenaa ağrıyo yaa
azıcık uzanayımm ekrana bakamıyorum vallahi
kendinize iyi bakın kızlar olaylara karışmayın :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ayşemmmmmmmmmmmmmm

bu etıklerı ne dıcez de alıcazzzzz offffff ben nerdenn bulcammm burdaaaaa

canım etiketi ben tasarladım yazıcıdan bristol kartona çıktı alıp kesicez delgeçle delip

kurdeleyle bağlıycaz :)) netten buldugum resimle yaptım istersen bebeğinin adına sanada yapayım

göndereyim resim dosyasını çıktı alırsın delip kurdeleye bağlarsın olur mu :)

ne yazsın üstünde söle bakim :)

ayyyy canım maşallahh ne marıfetlısın sen yaaa seen bana onu yapıp gndersen de ben becerıp onu çıkaramamkıııı yapamammm kııı ben de senın tam tersınım bu konulardaaa bcerığın b sı yokkk bu konudaaaa

ama mert kağanımız evine hoşgeldınnn
ya da hoşgeldın mert kağan
ya da mert kağan bebekk

tamam ayarlayıp yollym eşin yapar belki :)

iki melek annesi yaptığınız şekerlere bayıldım.

Hoşgeldin canım

Kızkardeşimin bebeği için yaptık :) biizmde çok hoşumuza gitti :)

İnşallah sanaa nasib olur bebeiş en kısa zamanda sağlıkla :)

2 yıldır evliyim, çalışıyorum ve artık bebek istiyorum hasretle. gökçe sen anne olucaksın galiba?

hahaha eşim benden de becerıksızzzz

ayy saol bıtanemm yaaaa zahmet etmeee nıkah şekerı yapan yerlerde yaptırabılırız belkııı

2 yıldır evliyim, çalışıyorum ve artık bebek istiyorum hasretle. gökçe sen anne olucaksın galiba?

hoşgeldın canm tekrardann
allahım ınş. hayırlı bır şekılde kucağına bebeğinı tez zamanda nasıp eder
ben de 16 aylık evlıyımmm 8 aylık hamıleyımmm evet canımmm

selam kızlar nasılsınız..
öncelikle gecmiş bayramınız mubarek olsun. eskişehgirden dün geldim. çok yogunum temizlk çamasır felan derken yeni gelebildim..

birde arkadaşlar burdan bu topikteki tüm hamile bayanlara sormak istiyorum Lütfen cevaplalyın. Hamile olduğunuzu öğrenmeden EN ERKEN belirtiler neler yaşadınız? Mesela adet tarihinize yakın farklı belirti yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar ne sürede neler yaşadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…