hayatım 9 ay 10 gün diye hesapladığından öyle çıkıyor canım ama hiç bir bebek o tarihi dinlemiyor canım kendi bildiğini okuyor bebekler doğacakları zaman ona bakarsan bende 36 haftalık doğurdum sen sakin ol bebeğini dinle arada kıpırdamalarını dinle gerisinide takma kafana herşey kendiliğinden biçimleniyor vakti geldiğinde
canımmm çok sağolll.çok seviyom seniiii...
canım kızlarada diyorum tebrik için erken diyee..biliyosunn.temkinli yaklaşmak lazımm..ama sağoll.aminnn canım benimm.rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler evlatlar nasip etsin inşallaaahh...
geldim balımmm..kan verdimm...
Hastaneye gidecekmişş tahlillerr sanırımm merkeze..
Yarın öğleden sonra alıcam..
Dr.a dedim bakabileceğiniz bütün değerlere kanıma enfeksiyon bilmemne bakın dedimm..
Baya bişeylere bkaılacak..betayada...
Ama malesef toksoplazmaya bakılmıyomuş..yarınki sonuçlara göre hastaneye giderimm...merkeze..
Dönüşte test aldım yinee...
Belki az sonra lavaboda yaparımm..
Yada öğlen eve gidincee...
Ok.mi canlarımmmmmm.... :79:
efendım ıdılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmgeçmişi okuyordummm o yuzdennn yazamadımmmmm
sen nasılsınnnnnnnnnn şekercımmm
ELİFF hamıleeeeeeeeeeeeeeeee çok ama çok sevındım yaaaaaaaaaaa
yaptım canım..ikinci çizgi çıktı hemen...ama test bi acayip ilk çizgiside çok koyu değill...
Neyse...
Testlere göre bişeyler varr..anladıkk..bakalım yarınnki kan sonuçları ne olacak?? :97:
Eğer yarında var derlerse öbür gün hastane yolları görünür bana..
Gidip gereken tahlilleri hemen yaptırırımmm...
Dua edin nolurr...
canımmmm çok tatlısınn..sağollll...
öpüyorum senidee.yakışıklı oğlunudaaa...
yaptım canım..ikinci çizgi çıktı hemen...ama test bi acayip ilk çizgiside çok koyu değill...
Neyse...
Testlere göre bişeyler varr..anladıkk..bakalım yarınnki kan sonuçları ne olacak?? :97:
Dua edin nolurr...:
inşallah canım inşallaaaaahhh...
Oğlum da senın doğacak gusel kızınıı opecekkkk op op op op doyamadımmmmmmmmmmmmmm
canımmmmmmmmm nasılsın mert nasılll
elifi gaza getirmeyelim lütfen :)) sonuçlar iyice belli olsun sonra sevinirizzzz (diyene bak dünden beri zil takıp oynayan ben değilim sanki)
evet canım çıktı hemen..kop koyu değil ama..canımm kesin gibi o zamannnn allahım inşallah tekrar sınamaz seni ve sag salimm verir bebegini canımm
ayyyyyyyyyyyyyyy bayılacammm heyecandannn ikinci çizgiyi yine mi gördünnnSonuçları beklememiz lazım artık
evet canımm.öğlen koyucam bakın tamammıı....
Dua et idillliiimm beee... :18:
ya ama ben herkese 21'i diyorum hastane bana 3 ocak diyo ya anlamadımmmmyani niye bu kadar fark var
son adet tarihim 21 mart 2010 hesapladığın zaman 26 aralık doğum tarihi hastane 3 ocağı nerden çıkarttı anlamadım
hamileliğin başladığı tarih 30 mart 2010 diye hesapladı benim eski doktorum....kafayı yemişler :44:
testi yapsana kız çatlatma bizi bak doğurrum diyorum sanaaaa
canımmmmmmmmm nasılsın mert nasılll
Elifi gaza getirmeyelim lütfen :)) sonuçlar iyice belli olsun sonra sevinirizzzz (diyene bak dünden beri zil takıp oynayan ben değilim sanki)
canım mertışko da ıyı nasıl olsunn tepişioo içimdeeeeeeeeeeeeeeeeee
sen nasılsın bahar nasılll hımmm
ELİF gaza getrmıyorummm kızzz o hamıleee hem de kızı olacak bak gorursunnnn
Neyse...
Dua edin nolurr.
ayşe nırde yahuuuu
2ytll attım kumbarama
Melojjjjj hoşgeldin canımmm kardeşimmm
ya ama ben herkese 21'i diyorum hastane bana 3 ocak diyo ya anlamadımmmmyani niye bu kadar fark var
son adet tarihim 21 mart 2010 hesapladığın zaman 26 aralık doğum tarihi hastane 3 ocağı nerden çıkarttı anlamadım
hamileliğin başladığı tarih 30 mart 2010 diye hesapladı benim eski doktorum....kafayı yemişler :44:
Melojjjjj hoşgeldin canımmm kardeşimmm
inşallah canım inşallaaaaahhh...
evet canım çıktı hemen..kop koyu değil ama..
Artık yarınki sonuçlara hareket ederimm...
Sağol canımbenimm.
Rabbim hiçbirimizi sınamasınn..
evet canımm.öğlen koyucam bakın tamammıı....
Dua et idillliiimm beee... :18:
inşallahhhhhhhhhh elifin kızını da mertişkoya veririzzzzz
yerim ben o bebişiiiiiiii ... gokce kız hatırlıyor musun düne kadar hamile kalamıyoruz diye ağlayıp sızlıyorduk şimdi de doğacakları günü bekliyoruz sabırsızlıkla...zaman ne çabuk geçiyo yaaa
tamam canım koy bakalım bakalımmm.........
hep dua ediyorum elifim, inşallah sonuçların iyi çıkar canım
bir daha yaşamazsın o acıları inşallah elifim.....
bu arada dün haticeyi rüyamda görmüştüm bugün ayşeyi gördüm yaaa :44: :44:
günaydın herkeşlereeeeee :)
hoşbulduuummmm
idil sen kendi hesabına göre tani sat a göre hesapla ztn tamda günü utmuomuşş normal olacağı için
evet yaaaaaaaaaaaaaaa ne kadar çabuk zaman geçiyor değil mıı ahh ahhhhhh
hayırlısıyla bır de kucağımıza alsak bebeklerımızııı
hayrolsunnn inş.. nasıl gördün kızzz ?
eliiifff canım inş. hakkında hayrlısı olurrr. dün test sonucuna ablam yetişememiştiii çıkma saati geldiği içinn ben duyunca heycandan ablamı radım hmn elif hamileymiş diyeeçok sevindimm inş.. kalp atışlarınıa duyarsın
ablam tahlillerini yaptırıcaktı oraya gitti sanırım
hoşbulduuummmm
idil sen kendi hesabına göre tani sat a göre hesapla ztn tamda günü utmuomuşş normal olacağı için
eliiifff canım inş. hakkında hayrlısı olurrr. dün test sonucuna ablam yetişememiştiii çıkma saati geldiği içinn ben duyunca heycandan ablamı radım hmn elif hamileymiş diyeeçok sevindimm inş.. kalp atışlarınıa duyarsın
ablam tahlillerini yaptırıcaktı oraya gitti sanırım
hoşbulduuummmm
tamam canım koy bakalım bakalımmm.........
Hep dua ediyorum elifim, inşallah sonuçların iyi çıkar canım
bir daha yaşamazsın o acıları inşallah elifim.....
Bu arada dün haticeyi rüyamda görmüştüm bugün ayşeyi gördüm yaaa :44: :44:
sağlıklı olsun inşallaaaaaahhhhh....canım mertışko da ıyı nasıl olsunn tepişioo içimdeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sen nasılsın bahar nasılll hımmm
Elif gaza getrmıyorummm kızzz o hamıleee hem de kızı olacak bak gorursunnnn
elifcimm senin günün geçtide öylemi test yaptınn
eliiifff canım inş. Hakkında hayrlısı olurrr. Dün test sonucuna ablam yetişememiştiii çıkma saati geldiği içinn ben duyunca heycandan ablamı radım hmn elif hamileymiş diyeeçok sevindimm inş.. Kalp atışlarınıa duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?