Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aynen şerom heyecana kapıldım ama aynı anda o kadar heyecan yaşıyorum ki, ev alıcaz banka kredisi kabul olacak mı olmıcak mı heyecanı, doğum heyecanı, herşey karıştııı kafam çok karıştı tadını çıkarmaya çalışıyorum hamileliğin ama artık bebişimi görmek istiyorum ya onu çok özlüyorum....kucağıma alıp onu koklamak istiyorum yeter artık 9 ay yeter :)

kalp atışlarını duyacaksın inşallah için rahat olsun
aynen öle yiyecek ekmeği olsun yeterki
sıra bende vede sende bu ayda senden ümitliyiz iki ay sonrada benden
hoş geldin hemşom oy oy bahar uyutmadımı bizde elife seviniyoz.

Kız dur daha benimki 16 aylık bi 3 yaşına gelsin ondan sonra düşünüyorum çatır çatır doğuracam 2.yide heheheh

bende aynen o durumdayımm :))) sabah çok erken kalkıyorum öğleden sonra uykum geliyo :)))

kız bırakmadım hiçbirinizi merak etmeyin yaa işlerden gelemiyorum sadece uğruyorum arada tontişler

sen de bırakıp gitme

gidiyom idilim şimcikk.dua et bana..Rabbim elife sağlıklı sıhhatli nasip et..daha önceki sorunları yaşamasın deee...

Rabbim Elif'E sağlıklı sıhhatli hamilelikler nasip etttttttttttttttttt
dualarım seninle elifim kalbim seninle inşallah herşey yolundadır bebişkom..... daha önceki sorunları yaşamazsın inşallahhh

ayy cok kötü miğdem bulanıyo ama cıkarmamam lazım hap içtim cünki..

hatçem mideni düşünme, benim de arada böyle bulanırdı ama düşünmediğin zaman geçiyo...kaptırma kendini

k
hoş geldin hemşom oy oy bahar uyutmadımı bizde elife seviniyoz.

hoşbulduk canikomm....yok kız bahar uyuyor da ben uyuyamıyorum heyecandan stresten....
ya ben de çok seviniyorum elife dünden beri...o kadar sevindim ki eşime bile anlattım :))) elif hamile diyorum eskiden elif kim derdi ama şimdi garılar gulübünde mi diyi :)))

hemşom sen ne zaman başlıcan çalışmalara tekrar bebişimm

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız dur daha benimki 16 aylık bi 3 yaşına gelsin ondan sonra düşünüyorum çatır çatır doğuracam 2.yide heheheh
olsun kız enolcak sankimm ikisi bir arad büyür..tabiki sen en iyisini blirisn canım..

ee canım senin normal artık bahar uyutmuyo seni benimkisi heyecanmıdır nedir anlamıyorum..
evet canım düşünmemeye çalışıyorum sizlerle konuşmaya veriyorum hafifliyo biraz..neyse sütümü ekmeğimi yiyim diğer hapımıda içim bari..

kimseye söylemeyin dün bi kaçamak oldu çok pişmanım

bak sennnnnnnnn zilliyeee niye pişmansın kız

kız yok benimki de heyecandan bahar çok rahat ben yattığım zaman uyuyo hemen...geceleri rahatsız etmiyo beni... çok uykucu
doğumdan sonra da böyle devam eder inşallah

sütünü iç canım sabah akşam, muz ye enerji deposuuu senin şimdi enerjiye ihtiyacın varr kansızlık varsa mercimek ye bol bol öğlen bir mercimek çorbası, akşam mercimek salatası..... ben öyle yapıyorum her öğlen mutlaka mercimek çorbası pişiriyorum...

kimseye söylemeyin dün bi kaçamak oldu çok pişmanım
:18: Nasıl bi kaçamakdı canımcım biraz açarmısın heheheheh

sen bi tane doğur görücem seni ikisi beraber büyürmü şimdi ordan söylemesi kolay :)doğur sonra sorarım tekrar ben sana

eliffcimmm allahım inşallah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip ederrrr.tebrikler canımm

KIZLAR GÜNAYDINNN HEPİNİZEEE

hım bende artık anlatıyorum dün bişi söledim sıradan internettenmi demezmi bizimki artık herşeyimi internetten bilir oldu

bak sennnnnnnnn zilliyeee niye pişmansın kız
pişmanım çünkü doktor üç ay korunun dedi

sıra bende vede sende bu ayda senden ümitliyiz iki ay sonrada benden
Yok kız benden hiç ümitlenmeyin valla güya preseed aldım onu bilem kullanmıyom kafamıza göre takılıyoz bu ay, yayamaslıktan sonra da hiç yatmıyorum kalkıp duşumu alıyorum hemen amaaaaaaaaaannnn saldım çayıra mevlam kayıra kociş 3 ay ilaç kullanacak şu süre bi dolsun ondan sonra başlarız artıkın ciddi ciddi çalışmalara

:18: Nasıl bi kaçamakdı canımcım biraz açarmısın heheheheh

sen bi tane doğur görücem seni ikisi beraber büyürmü şimdi ordan söylemesi kolay :)doğur sonra sorarım tekrar ben sana
bildiğimiz tv seyrederken herüflen aramızda aniden gelişen ve korunmamız gerekirken unuttuğumuz bi kaçamak işte canım:26:

ayyy ayyy biz unuttuk öle aniden gelişen olayları artık heheheh biz yanyana oturdukmu oğlan gelip sıkışa sıkışa aramıza çöküyor eli falan es kaza omuzumdaysa da zorla çektirtiyor yaşar kemal heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…