Hehe dombili miiiiibu da iyiymiş günaydın balım hoşgeldin sen artık doğum heyecanına kapıldın iyice uykularının kaçması normal hayatım, zamanı gelince bi avazda çıkıverecek inşallah , sen şimdi bebeğinle tek vücut olduğun son günlerin tadını çıkar bence, doğumdan sonra içimde boşluk hissediyorum, özlüyorum o günleri diyeni çok duydum ben
hatcemm tebrik ederim kuzum hamişsin sanırımm çok sevindim senin adınada
kusma şimdi kız hap accuk vücudunda emilsin sona kusarsın
kalp atışlarını duyacaksın inşallah için rahat olsunevet gülüm menim sizden asla saklayamazdımda biliyosun işteee...öncekinin sebebi belli olsaydı şimdi hemen gider dr.a icabına baktırırdımm.o yüzden kesinleşene kadar kimseye duyurmayı düşünmüyorumm.eşimede Allah nasip ederse kalp atışlarını duyuncasöylerimm...
tamam canımm..bizi unutmada...herzaman gelemesende olurr...
aynen öle yiyecek ekmeği olsun yeterkigünaydın şerommmm hoşgeldinn canım...
canımmm o kadar ince düşünme lütfenn..valiz taşımışsın bunlar önemli değil asıl bebişi öğrendikten sonra bu tür şeyler yapmamam..bak ben her hafta 2 saatlik yola dr. gidiyorum rabbim sana emante diyip cıkıyorum yola o kadar lekenmem olmasına rağmen cok şükür bişeyimiz yok yani cok kafana takma eğer bu bebişin yiyecek ekmeği varsa taş ceksen bile bebişimiz doğar..
bunlar gecmişte yaptığın şeyler asıl şimdiden sonra dikkat et ve stres yapma tamammı kuşumm..
sevoo hoşgeldinnn nerdesin kız özledik valla dün aklımdan gectin bu sevoda gelmiyo hiç dedim...
sıra bende vede sende bu ayda senden ümitliyiz iki ay sonrada bendenHe he he tombik oldum demikocişim beni tombik köftem diye seviyo artıkın
Ben çok iyiyim balım sen nasılsın? Özletiyosun kız kendinineyse sen iyi ol de önemli diil
Gunaaadıııınnnbak elif hemencecik hamiş kaldı sıra sende inşallah balım
hoş geldin hemşom oy oy bahar uyutmadımı bizde elife seviniyoz.Hoşgeldinnn nerelerdesin yaaa?? diğerleri gibi bizi bırakıp gittin sandımm vallahi
Hatçem günaydın seni de mi uyku tutmadı :)
inşallah pembe de çift çizgiyi görürr inşallahhhhhhhhhhhhhhh
Günaydın dombili :))))
Günaydın kızlar günaydınnnnnnnn hemşommm Mervemmm yine uyku tutmadı beni ay uyuyamıyorum yaaa....nasılsınız bakıyım?
Elifim nasılsın rahat uyudun mu :) bugün sağlık ocağına mı gideceksin?
günaydın idilim hoşgeldin...
evet canım ya sabahları erken kalkıyorum nedense eskiden uykuyu seven ben şimdi sabahalrı uyuyamıyorum..ama öğleden sonra ters geliyorum o ayrı konu...
inşallahh canım ikinci güzel haber almak güzel olur...
kız bırakmadım hiçbirinizi merak etmeyin yaa işlerden gelemiyorum sadece uğruyorum arada tontişler
gidiyom idilim şimcikk.dua et bana..Rabbim elife sağlıklı sıhhatli nasip et..daha önceki sorunları yaşamasın deee...
ayy cok kötü miğdem bulanıyo ama cıkarmamam lazım hap içtim cünki..
k
hoş geldin hemşom oy oy bahar uyutmadımı bizde elife seviniyoz.
kimseye söylemeyin dün bi kaçamak oldu çok pişmanımsağoll canım inşallahh...sende artıkın en kısa zamanda başla çalımalara..
olsun kız enolcak sankimm ikisi bir arad büyür..tabiki sen en iyisini blirisn canım..Kız dur daha benimki 16 aylık bi 3 yaşına gelsin ondan sonra düşünüyorum çatır çatır doğuracam 2.yide heheheh
bende aynen o durumdayımm :))) sabah çok erken kalkıyorum öğleden sonra uykum geliyo :)))
hatçem mideni düşünme, benim de arada böyle bulanırdı ama düşünmediğin zaman geçiyo...kaptırma kendini
kimseye söylemeyin dün bi kaçamak oldu çok pişmanım
ee canım senin normal artık bahar uyutmuyo seni benimkisi heyecanmıdır nedir anlamıyorum..
evet canım düşünmemeye çalışıyorum sizlerle konuşmaya veriyorum hafifliyo biraz..neyse sütümü ekmeğimi yiyim diğer hapımıda içim bari..
:18:kimseye söylemeyin dün bi kaçamak oldu çok pişmanım
olsun kız enolcak sankimm ikisi bir arad büyür..tabiki sen en iyisini blirisn canım..
ee canım senin normal artık bahar uyutmuyo seni benimkisi heyecanmıdır nedir anlamıyorum..
Evet canım düşünmemeye çalışıyorum sizlerle konuşmaya veriyorum hafifliyo biraz..neyse sütümü ekmeğimi yiyim diğer hapımıda içim bari..
hım bende artık anlatıyorum dün bişi söledim sıradan internettenmi demezmi bizimki artık herşeyimi internetten bilir oldubende aynen o durumdayımm :))) sabah çok erken kalkıyorum öğleden sonra uykum geliyo :)))
sen de bırakıp gitme
Rabbim Elif'E sağlıklı sıhhatli hamilelikler nasip etttttttttttttttttt
dualarım seninle elifim kalbim seninle inşallah herşey yolundadır bebişkom..... daha önceki sorunları yaşamazsın inşallahhh
hatçem mideni düşünme, benim de arada böyle bulanırdı ama düşünmediğin zaman geçiyo...kaptırma kendini
hoşbulduk canikomm....yok kız bahar uyuyor da ben uyuyamıyorum heyecandan stresten....
ya ben de çok seviniyorum elife dünden beri...o kadar sevindim ki eşime bile anlattım :))) elif hamile diyorum eskiden elif kim derdi ama şimdi garılar gulübünde mi diyi :)))
hemşom sen ne zaman başlıcan çalışmalara tekrar bebişimm
pişmanım çünkü doktor üç ay korunun dedibak sennnnnnnnn zilliyeeeniye pişmansın kız
Yok kız benden hiç ümitlenmeyin valla güya preseed aldım onu bilem kullanmıyom kafamıza göre takılıyoz bu ay, yayamaslıktan sonra da hiç yatmıyorum kalkıp duşumu alıyorum hemen amaaaaaaaaaannnn saldım çayıra mevlam kayırasıra bende vede sende bu ayda senden ümitliyiz iki ay sonrada benden
bildiğimiz tv seyrederken herüflen aramızda aniden gelişen ve korunmamız gerekirken unuttuğumuz bi kaçamak işte canım:26::18:Nasıl bi kaçamakdı canımcım biraz açarmısın heheheheh
sen bi tane doğur görücem seni ikisi beraber büyürmü şimdi ordan söylemesi kolay :)doğur sonra sorarım tekrar ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?