Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kimseye söylemeyin dün bi kaçamak oldu çok pişmanım
senii gidii seniiii kız neden pişmansın belki seninde bu ay olurr...:92:
ayy yerim onun minicik heryerini maşallah canım senin bahar uslu bak gör..benim yeğemimde öyleydi anne karnında doğunca tam bir uykucu oldu ve şuanda 3 yaşında hala öyle..

canım genelde kan yapıcı şeyler tüketmeye çalışıyorum..ama muz cok fazla yemek istemiyorum ve birde canım ayva cekiyo acayip..kabız var ıkınmakta istemiyorum tehlikeli yani senin alıcan wc bir saat kalıyorum..evet bende mercimek corbasını cok severimm salatayıda akşama yapim barim iyi olur..

:
sen bi tane doğur görücem seni ikisi beraber büyürmü şimdi ordan söylemesi kolay :)doğur sonra sorarım tekrar ben sana

evet bizde şöyle dergen ergene karı boşamak kolay gelirmiş..bende o misali söylemsi kolay geliyo..
tamam canım hayırlısıyla doğuralımda o zaman tekrar sorarsın bana..

hayırlıs canım hakkımızda olsun yine de ihitmal var hemen duşta alsak ben dün hemen ayağa kalktım dolaştım hatta hemen ama tutmasından korkuyorum bu seferde malum üç ay bekle dedi

ay varya yemin ederim 2 dk oturmuyor kıçının üstüne geçen gün resim yapmış duvara resmen kendi kafasına göre saten alçının üstüne üstelik bayılızaamm zannettim görünce koridor tual tahtası olmuş oğluma nerden geçirdi bilmem eline fosforlu kalemi Allahım renk renk bi görmeliydin :)kıpır kıpır kurtlu resmen ne kendi oturuyor ne bizi oturtuyor

eliffcimmm allahım inşallah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip ederrrr.tebrikler canımm

KIZLAR GÜNAYDINNN HEPİNİZEEE

günaydın canımmmm

hım bende artık anlatıyorum dün bişi söledim sıradan internettenmi demezmi bizimki artık herşeyimi internetten bilir oldu

pişmanım çünkü doktor üç ay korunun dedi

canım bir dahaki sefere korunursunuz

ha anladım tabii muz kabızlık yapar o yönden düşünmemiştimm......ama mutlaka mercimek ye bebişim

kızlarr ben kacarrrr hiç iyi değilimm uzanayım biraz belki gecer bulantılar...
öptümmm yavyumdan haber almak için gelirim yine başşş başş..:79:

idill kız seninde çok az kalmış doğurmana ayyy ne güzel yaa bebeğine sende kavuşacaksın inşallah sağ sağlimm çok heyecanlandım birden

güle güle hatcem :96:

idill kız seninde çok az kalmış doğurmana ayyy ne güzel yaa bebeğine sende kavuşacaksın inşallah sağ sağlimm çok heyecanlandım birden

yok kız bu kızın geleceği yok....ikidir dalga geçiyor benimle gelecekkk diyorum sonra vazgeçiyo gelmiyo
ama evet az kaldı ya kasım ayı ne çabuk bittiiiii

kızlar bişey sorcam size ya ben bu doktorların hesaplarından bişey anlamadım
eski doktorum bana beklenen doğum tarihinin 21 aralık olduğunu söyledi, normalde 26'sı (SATa göre)
yeni doktor bana 31 dedi
anestezist de 3 ocak diyo ya bu nasıl iş anlamadım

21 aralık 2010-3 ocak 2011 arada 13 gün var ya bu kadar olmazzz

Son düzenleyen: Moderatör:

hayatım 9 ay 10 gün diye hesapladığından öyle çıkıyor canım ama hiç bir bebek o tarihi dinlemiyor canım kendi bildiğini okuyor bebekler doğacakları zaman ona bakarsan bende 36 haftalık doğurdum sen sakin ol bebeğini dinle arada kıpırdamalarını dinle gerisinide takma kafana herşey kendiliğinden biçimleniyor vakti geldiğinde

rabbim elif'e sağlıklı sıhhatli hamilelikler nasip etttttttttttttttttt
dualarım seninle elifim kalbim seninle inşallah herşey yolundadır bebişkom..... Daha önceki sorunları yaşamazsın inşallahhh
canımmm çok sağolll.çok seviyom seniiii...
eliffcimmm allahım inşallah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip ederrrr.tebrikler canımm

kızlar günaydınnn hepinizeee

canım kızlarada diyorum tebrik için erken diyee..biliyosunn.temkinli yaklaşmak lazımm..ama sağoll.aminnn canım benimm.rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler evlatlar nasip etsin inşallaaahh...

kızlarr ben kacarrrr hiç iyi değilimm uzanayım biraz belki gecer bulantılar...
öptümmm yavyumdan haber almak için gelirim yine başşş başş..:79:

geldim balımmm..kan verdimm...
Hastaneye gidecekmişş tahlillerr sanırımm merkeze..
Yarın öğleden sonra alıcam..
Dr.a dedim bakabileceğiniz bütün değerlere kanıma enfeksiyon bilmemne bakın dedimm..
Baya bişeylere bkaılacak..betayada...
Ama malesef toksoplazmaya bakılmıyomuş..yarınki sonuçlara göre hastaneye giderimm...merkeze..
Dönüşte test aldım yinee...
Belki az sonra lavaboda yaparımm..
Yada öğlen eve gidincee...
Ok.mi canlarımmmmmm.... :79:

ayy yapsana canımm hemennn sabah idrarı daha iyi sonuç verir

ayy yapsana canımm hemennn sabah idrarı daha iyi sonuç verir
yaptım canım..ikinci çizgi çıktı hemen...ama test bi acayip ilk çizgiside çok koyu değill...
Neyse...
Testlere göre bişeyler varr..anladıkk..bakalım yarınnki kan sonuçları ne olacak?? :97:
Eğer yarında var derlerse öbür gün hastane yolları görünür bana..
Gidip gereken tahlilleri hemen yaptırırımmm...
Dua edin nolurr...

efendım ıdılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Geçmişi okuyordummm o yuzdennn yazamadımmmmm
sen nasılsınnnnnnnnnn şekercımmm
eliff hamıleeeeeeeeeeeeeeeee çok ama çok sevındım yaaaaaaaaaaa

canımmmm çok tatlısınn..sağollll...
öpüyorum senidee.yakışıklı oğlunudaaa...

oğlum da senın doğacak gusel kızınıı opecekkkk op op op op doyamadımmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…