senii gidii seniiii kız neden pişmansın belki seninde bu ay olurr...kimseye söylemeyin dün bi kaçamak oldu çok pişmanım
ayy yerim onun minicik heryerini maşallah canım senin bahar uslu bak gör..benim yeğemimde öyleydi anne karnında doğunca tam bir uykucu oldu ve şuanda 3 yaşında hala öyle..kız yok benimki de heyecandan bahar çok rahat ben yattığım zaman uyuyo hemen...geceleri rahatsız etmiyo beni... çok uykucu
doğumdan sonra da böyle devam eder inşallah
sütünü iç canım sabah akşam, muz ye enerji deposuuu senin şimdi enerjiye ihtiyacın varrkansızlık varsa mercimek ye bol bol öğlen bir mercimek çorbası, akşam mercimek salatası..... ben öyle yapıyorum her öğlen mutlaka mercimek çorbası pişiriyorum...
:
sen bi tane doğur görücem seni ikisi beraber büyürmü şimdi ordan söylemesi kolay :)doğur sonra sorarım tekrar ben sana
eliffcimmm allahım inşallah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip ederrrr.tebrikler canımm
KIZLAR GÜNAYDINNN HEPİNİZEEE
hayırlıs canım hakkımızda olsun yine de ihitmal var hemen duşta alsak ben dün hemen ayağa kalktım dolaştım hatta hemen ama tutmasından korkuyorum bu seferde malum üç ay bekle dediYok kız benden hiç ümitlenmeyin valla güya preseed aldım onu bilem kullanmıyom kafamıza göre takılıyoz bu ay, yayamaslıktan sonra da hiç yatmıyorum kalkıp duşumu alıyorum hemen amaaaaaaaaaannnn saldım çayıra mevlam kayırakociş 3 ay ilaç kullanacak şu süre bi dolsun ondan sonra başlarız artıkın ciddi ciddi çalışmalara
Günaydın yelizcem hosgeldin
eliffcimmm allahım inşallah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip ederrrr.tebrikler canımm
KIZLAR GÜNAYDINNN HEPİNİZEEE
hım bende artık anlatıyorum dün bişi söledim sıradan internettenmi demezmi bizimki artık herşeyimi internetten bilir oldu
pişmanım çünkü doktor üç ay korunun dedi
senii gidii seniiii kız neden pişmansın belki seninde bu ay olurr...:92:
ayy yerim onun minicik heryerini maşallah canım senin bahar uslu bak gör..benim yeğemimde öyleydi anne karnında doğunca tam bir uykucu oldu ve şuanda 3 yaşında hala öyle..
canım genelde kan yapıcı şeyler tüketmeye çalışıyorum..ama muz cok fazla yemek istemiyorum ve birde canım ayva cekiyo acayip..kabız var ıkınmakta istemiyorum tehlikeli yani senin alıcan wc bir saat kalıyorum..evet bende mercimek corbasını cok severimm salatayıda akşama yapim barim iyi olur..
evet bizde şöyle dergen ergene karı boşamak kolay gelirmiş..bende o misali söylemsi kolay geliyo..
tamam canım hayırlısıyla doğuralımda o zaman tekrar sorarsın bana..
günaydın canımmmm
canım bir dahaki sefere korunursunuz
ha anladım tabii muz kabızlık yapar o yönden düşünmemiştimm......ama mutlaka mercimek ye bebişim
idill kız seninde çok az kalmış doğurmana ayyy ne güzel yaa bebeğine sende kavuşacaksın inşallah sağ sağlimm çok heyecanlandım birden
güle güle hatcem :96:
yok kız bu kızın geleceği yok....ikidir dalga geçiyor benimle gelecekkk diyorum sonra vazgeçiyo gelmiyo
ama evet az kaldı ya kasım ayı ne çabuk bittiiiii
kızlar bişey sorcam size ya ben bu doktorların hesaplarından bişey anlamadım
eski doktorum bana beklenen doğum tarihinin 21 aralık olduğunu söyledi, normalde 26'sı (SATa göre)
yeni doktor bana 31 dedi
anestezist de 3 ocak diyo ya bu nasıl iş anlamadım
21 aralık 2010-3 ocak 2011 arada 13 gün var ya bu kadar olmazzz
canımmm çok sağolll.çok seviyom seniiii...rabbim elif'e sağlıklı sıhhatli hamilelikler nasip etttttttttttttttttt
dualarım seninle elifim kalbim seninle inşallah herşey yolundadır bebişkom..... Daha önceki sorunları yaşamazsın inşallahhh
kızlar günaydınnn hepinizeee
kızlarr ben kacarrrr hiç iyi değilimm uzanayım biraz belki gecer bulantılar...
öptümmm yavyumdan haber almak için gelirim yine başşş başş..:79:
canımmm çok sağolll.çok seviyom seniiii...
canım kızlarada diyorum tebrik için erken diyee..biliyosunn.temkinli yaklaşmak lazımm..ama sağoll.aminnn canım benimm.rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler evlatlar nasip etsin inşallaaahh...
geldim balımmm..kan verdimm...
Hastaneye gidecekmişş tahlillerr sanırımm merkeze..
Yarın öğleden sonra alıcam..
Dr.a dedim bakabileceğiniz bütün değerlere kanıma enfeksiyon bilmemne bakın dedimm..
Baya bişeylere bkaılacak..betayada...
Ama malesef toksoplazmaya bakılmıyomuş..yarınki sonuçlara göre hastaneye giderimm...merkeze..
Dönüşte test aldım yinee...
Belki az sonra lavaboda yaparımm..
Yada öğlen eve gidincee...
Ok.mi canlarımmmmmm.... :79:
gokceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayy yapsana canımm hemennn sabah idrarı daha iyi sonuç verir
yaptım canım..ikinci çizgi çıktı hemen...ama test bi acayip ilk çizgiside çok koyu değill...ayy yapsana canımm hemennn sabah idrarı daha iyi sonuç verir
efendım ıdılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmGeçmişi okuyordummm o yuzdennn yazamadımmmmm
sen nasılsınnnnnnnnnn şekercımmm
eliff hamıleeeeeeeeeeeeeeeee çok ama çok sevındım yaaaaaaaaaaa
yaptım canım..ikinci çizgi çıktı hemen...ama test bi acayip ilk çizgiside çok koyu değill...
Neyse...
Testlere göre bişeyler varr..anladıkk..bakalım yarınnki kan sonuçları ne olacak?? :97:
Eğer yarında var derlerse öbür gün hastane yolları görünür bana..
Gidip gereken tahlilleri hemen yaptırırımmm...
Dua edin nolurr...
canımmmm çok tatlısınn..sağollll...
öpüyorum senidee.yakışıklı oğlunudaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?