Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
en iyisi bende fasulye ıslatayım yanınada pilav yaparım

aaaaaaaaaa canımm çektii tatlı olaraktaa halley yapıcanmı bakemm canım bide bilmiorum baharat seviomusunuz ama fasulyeye bi çay kaşıgı kimyon ve bi çay kaşıgı karabiber att tadından yenmioo valla

kahvaltımı yaptım sıcak limaonlu ve karanfilli su içiyorum.çünkü acayip gribim.:94:
bugün neden kimse yok kimse yazmıorr

aaaaaaaaaa canımm çektii tatlı olaraktaa halley yapıcanmı bakemm canım bide bilmiorum baharat seviomusunuz ama fasulyeye bi çay kaşıgı kimyon ve bi çay kaşıgı karabiber att tadından yenmioo valla
yok kız taktığımdan değil yeni ayki planlara başladım bile hayırlısı herşeyin :) tatlılardan uzak durmayı düşünüyorum çünkü kilolarla uğrşamak istemiyorum ama halleyi merak ettim nasıl yapıldığını bilmiyorum çünkü bahatlarıda severiz hele kırmızı biberi benim kociş dökrer döker yer artık akşam

neyse ben gideyimde biraz temizlik yapayım yemek işinide organize edeyim geleyim inş. hadi size sohbetlerr :80::80::80:

kızzz balımmmm halleyyin yapımı kolayyyy gidip marketten alıyosunn bitti gitti :):)):):):): canımm bakk o zamannn acısını koyarken karabiber veee kimyon at süper oluyoooo

hayırlısı pembem........bir dahaki sefere olur inşallah
erken yaptın ama testi bence kaç günün var daha
allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım birşey danışmak istiyorum adetim 3 aralık tabi inş. olmam bendeki belirtileri yarumlar mısınız 2 gündür sabahları kalkıyorum birşey yok yemekten sonra içim kalkıyo ve kusuyorum akıntım çokk birde dün fark ettim benim göbek deligim değişmiş rengi farklı gibi geldi bana sizce bunlar gebelik belirtisi sayabilirmiyimmm uffffffff kafam çok karışıkkk

Hoşgeldin....

afr beklemekten başka çare yok..3 gün kalmış
da bu saydığın belirtiler hamilelikten çok psikolojik gibi geldi bana...
hamilelik belirtisiyle adet belirtisinin hiç bir farkı yok.... adet olacakmışsın gibi kasıkların ağrır ama adet olmazsın o kadar...
yoksa mide bulantısı yok göbeğinin rengi değişmiş bunlara kafanı takma bence...
3 gün bekle adet olmazsan bir idrar testi alırsın eczaneden...ve öğrenirsin hamile olup olmadığını

inşallah hamilesindir.

Son düzenleyen: Moderatör:
selam canlarım naberrr.ne var ne yok cabuk deyın bana.yenı hamıs var mı

biriniz hemen listeyi atsın bana nolur olecem meraktan.gıremıyorum burda aklım hep sızde.bu arada cok moralım bozuk yenıden hamıle olabılırım gunum 5 gun gectı kafayı kemırcem

hayırlısı pembem........bir dahaki sefere olur inşallah
erken yaptın ama testi bence kaç günün var daha
allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin

3veya 4 ünde olmam lazım... test falan yapmam dahada. hevesim kalmadı zaten. 24 saat kendimi dinlemekten bıktım.
1 ay daha deneriz, hiç olmadı yumurtlama takibi yaptırırım dr.uma...
ama bugün çok hevesliydim valla sabah...

canım çok erken yapmışsın testleri yaa 4 günün var ohooo hemen moralini bozma
bekle bakalım adet gününü.... bu kadar heyecan yapma

ay giremiyorum idilim burdan.zaman ne cabuk gecmıs baksana nerdeyse dogurcan masallah az kalmıs.yenı haber var mı?şero vs hamıle mı?beren dogurdu mu?

Hatice ve Elif hamile
beren ve zehsel doğurdu
sıra bana geldi işteee
senden ne haber kızın nasıl? kocaman olmuş yaaaa 6 aylık mı oldu, teyzoşlarına bir resmi çok görüyorsun haa hiç görmedik cimcimeyii

ya bırı bana bısey desın.dogumdan sonra ne zaman duzene gırer acaba.gecen ay da 5 gun gectı ama agrım vardı olacak gıbı.sımdı akıntım var sankı hamıle gıbı cok korkuyorum.1 kere korumasız oldu o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…