Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

oo harıka valla.elıfe cok sevımdım.hatıcenın rumuz neydı hatırlamıyorum unutmusum.seroda ve aysede yok bısey sanırım.ınsallah olur.benım melegım hayatımın anlamı herseyım yavyum 6 aylık oldu ıdıl.hayatın degısecek koca moca vız valla her gecen gun daha cok sevıyorsun...allah herkese yasatsın.

2. bebiş geliyo bebiş

elifin haberini dün aldık daha yenii....iki test yaptı pozitif
kan tahlilleri filan vardı belki bilmiyorsun ama elifin bir düşüğü oldu o yüzden biraz endişeli
hatice : gamzeli kız

Son düzenleyen: Moderatör:
şerocummm ben burdayım canım..gel sesime gel bitanemmm...
yavyum sen nerdesın bakımmm

idil ben her an cıkabılırım burda olmayanlara selam soyle.kazencıgım gelıyosa ona da selam soyle....:92:

doguranlar ne koydu bebıslerının adını?

eee tinker oğluşunun adını ege koydu
zehselin oğluşu rüzgarrrr
berenin kızı da beril

benim cimcimenin adı da bahar olacak teyzesi

allah korusun ya...doguramam rezıl olurum...olecem bı olsam bayram edecez kocısle.sız aşna fişneye devam mı girdin mi molaya?

hem yaramazlık yapın hem de
vallahi biz mola vereli çok olduu olmuyo bu koca göbekleee 37 haftadır toplam belki 10 kere yapmışızdır

idil ben her an cıkabılırım burda olmayanlara selam soyle.kazencıgım gelıyosa ona da selam soyle....:92:

tamam pekii prensesi 6 aydır göremedik ya helal olsun sanaaaa ühü ühüüüü
kendine iyi bak
kazene mazene selam söylemem ben

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar cep telefonundan bluetoothla pcye resim nasıl yollanıyordu bileniniz var mı?
telefonumun kablsounu bulamadım

oo hepinizin ismi güzel.sen zaten bahar düşünüyordun.....canımcım burda resım yok bızım ozel oldugu ıcın..
37 haftada 10 kere fena sayılmaz aslında.uzun bı lohalık donemın olacak o zaman zaten alt ust olacaksınız duzene gırmesı zaman alıyor....onemlı olan ne zaman tam anlamıyla bıraktıgın.cunku dogumdan sonra 2 ay kesın molan var.ona gore yaramazlık suresınce kocıs tırmanmasın.ama sımdıkı erkekler pek anlayıslı.

kızlar cep telefonundan bluetoothla pcye resim nasıl yollanıyordu bileniniz var mı?
telefonumun kablsounu bulamadım

:44: :44:

evet benimki en azından öyle çok anlayışlııı bi kere ben teklif ettim şaşırdı yapmak istemedi var mı böyle erkek
ya ama biz yani ben çok merak ediyoruz kızını....evde net yok mu ordan yollasan?

niye selam söylim ama dimi selizimmm

devir değişti anacım onceden erkekler kovalardı kadınlar kacardı.sımdı erkek kose bucak nedense...alla alla dunya tersıne donuo dur bakalım hayır olsun...dunya hakımıyetı kadınların olacak boyle gıderse mıllet neler anlatıyo kocasıyla 1 aydır hıc bırlıkte olmuyorlar falan...noluyo anacım erkeklere.dur bı yemek yıyım gelım donmeye calısam sıze.muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…