Hatice ve Elif hamile
beren ve zehsel doğurdu
sıra bana geldi işteee
senden ne haber kızın nasıl? kocaman olmuş yaaaa 6 aylık mı oldu, teyzoşlarına bir resmi çok görüyorsun haa hiç görmedik cimcimeyii
ya bırı bana bısey desın.dogumdan sonra ne zaman duzene gırer acaba.gecen ay da 5 gun gectı ama agrım vardı olacak gıbı.sımdı akıntım var sankı hamıle gıbı cok korkuyorum.1 kere korumasız oldu o kadar
oo harıka valla.elıfe cok sevımdım.hatıcenın rumuz neydı hatırlamıyorum unutmusum.seroda ve aysede yok bısey sanırım.ınsallah olur.benım melegım hayatımın anlamı herseyım yavyum 6 aylık oldu ıdıl.hayatın degısecek koca moca vız valla her gecen gun daha cok sevıyorsun...allah herkese yasatsın.
ben geldummmmmm ama eli boş geldüüüüm
bende kocaman bi çizgi varrrrr....... bu ay olmadı sanırsam kızlar :92:
2. bebiş geliyo bebiş
doguranlar ne koydu bebıslerının adını?
allah korusun ya...doguramam rezıl olurum...olecem bı olsam bayram edecez kocısle.sız aşna fişneye devam mı girdin mi molaya?
idil ben her an cıkabılırım burda olmayanlara selam soyle.kazencıgım gelıyosa ona da selam soyle....:92:
eee tinker oğluşunun adını ege koydu
zehselin oğluşu rüzgarrrr
berenin kızı da beril
benim cimcimenin adı da bahar olacak teyzesi
hem yaramazlık yapın hem de
vallahi biz mola vereli çok olduu olmuyo bu koca göbekleee 37 haftadır toplam belki 10 kere yapmışızdır
tamam pekii prensesi 6 aydır göremedik ya helal olsun sanaaaa ühü ühüüüü
kendine iyi bak
kazene mazene selam söylemem ben
kızlar cep telefonundan bluetoothla pcye resim nasıl yollanıyordu bileniniz var mı?
telefonumun kablsounu bulamadım
oo hepinizin ismi güzel.sen zaten bahar düşünüyordun.....canımcım burda resım yok bızım ozel oldugu ıcın..
37 haftada 10 kere fena sayılmaz aslında.uzun bı lohalık donemın olacak o zaman zaten alt ust olacaksınız duzene gırmesı zaman alıyor....onemlı olan ne zaman tam anlamıyla bıraktıgın.cunku dogumdan sonra 2 ay kesın molan var.ona gore yaramazlık suresınce kocıs tırmanmasın.ama sımdıkı erkekler pek anlayıslı.
:44: :44:
niye selam söylim ama dimi selizimmm
ay bayılacammmm kasılmalarım başladı yineeeeee
evet hayatım biz kazene slm falan söylemeyiz
kız çok oturma şu pcnin başında biraz yat dinlen
:44: :44:
evet benimki en azından öyle çok anlayışlııı bi kere ben teklif ettim şaşırdı yapmak istemedivar mı böyle erkek
ya ama biz yani ben çok merak ediyoruz kızını....evde net yok mu ordan yollasan?
niye selam söylim ama dimi selizimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?