seliz pc de bluetooth varmıki eger varsa o programı açıp aratıyosun telefonunukızlar cep telefonundan bluetoothla pcye resim nasıl yollanıyordu bileniniz var mı?
telefonumun kablsounu bulamadım
1,20adetime 3 var daha sence yükselirmi değer sol kasığımda hala batma var çünkü
neyyyyy....biriniz hemen listeyi atsın bana nolur olecem meraktan.gıremıyorum burda aklım hep sızde.bu arada cok moralım bozuk yenıden hamıle olabılırım gunum 5 gun gectı kafayı kemırcem
3veya 4 ünde olmam lazım... test falan yapmam dahada. hevesim kalmadı zaten. 24 saat kendimi dinlemekten bıktım.
1 ay daha deneriz, hiç olmadı yumurtlama takibi yaptırırım dr.uma...
ama bugün çok hevesliydim valla sabah...
canım benim..biliyosun benim ilki kürtajla sonuçlandı..eğer bu devam ederse mucize olacak..çünkü korunmuştukk.bir iki kezde yumurtlama geçmiştir diye sallamadık...oo harıka valla.elıfe cok sevımdım.hatıcenın rumuz neydı hatırlamıyorum unutmusum.seroda ve aysede yok bısey sanırım.ınsallah olur.benım melegım hayatımın anlamı herseyım yavyum 6 aylık oldu ıdıl.hayatın degısecek koca moca vız valla her gecen gun daha cok sevıyorsun...allah herkese yasatsın.
şerocummm ben burdayım canım..gel sesime gel bitanemmm...
yavyum sen nerdesın bakımmm
evet hayatım biz kazene slm falan söylemeyiz
ayşe ve su yok bugün ... nerdeler ki kızçeler?
GamzeliKiz+ Yildiz10 ASIMELEKK Yavyum ParadiesAngel yelizcem melojj idilcan+ pembedana BenIpek
selam kızlar hepıcıgınızı opuyorum nanaktannnnnnnnnnnnnn
geldım ama anca gecmısı okudum ve gıdıyorum kızcemle gezmeye dıdıosss cunku
GAMZELIM bulantıların baslamıs eyvahhhhhhhhhh ınsallah cok surmez ve hafıf gecırırsın canım
PEMBEDANAM ne dedım ben sana yapma dedım dımı cok erken dah cokk benım adetten 3 gun sonra cıkmıstı anca dıyorum yaa sen dıyorsunkı dıgerınde ogrendım o belkı erken dollenmeydı bu gec dollenme nerden bılıyon kızcam sana bak morelını bozdun durup duruken cık cık cıks
hoşgeldin balimmmselammmm kıslarrr nasılsınızzzz ipekkk hoşgeldinn yoktun uzun zamandır??
güle güle cnm bencede yat biraz yorma kızınıben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın
kasılmalar çok fena oturamıyorumm
seliz pc de bluetooth varmıki eger varsa o programı açıp aratıyosun telefonunu
selam kızlarr elfin testine bakim diye girdim koymamış ama..
elif ve idil kızlarr bir gün biriniz birgün biriniz ne bu böyle her gece birinin rüyasındayım..
allahım hayırlara cıkarsın rüyalarınızı...
kızlarr bu arada evde yeni yaptığım testi ve dünkünü bidaha çektim..koyacaktımm.net yoktuuu..
dünkü daha silik...bugünkü daha koyu..
hadi hayırlısı... :97:
selam kızlarr elfin testine bakim diye girdim koymamış ama..
elif ve idil kızlarr bir gün biriniz birgün biriniz ne bu böyle her gece birinin rüyasındayım..
allahım hayırlara cıkarsın rüyalarınızı...
kızlarr bu arada evde yeni yaptığım testi ve dünkünü bidaha çektim..koyacaktımm.net yoktuuu..
dünkü daha silik...bugünkü daha koyu..
hadi hayırlısı... :97:
hoşgeldin canım ve güle güle...GamzeliKiz+ Yildiz10 ASIMELEKK Yavyum ParadiesAngel yelizcem melojj idilcan+ pembedana BenIpek
selam kızlar hepıcıgınızı opuyorum nanaktannnnnnnnnnnnnn
geldım ama anca gecmısı okudum ve gıdıyorum kızcemle gezmeye dıdıosss cunku
GAMZELIM bulantıların baslamıs eyvahhhhhhhhhh ınsallah cok surmez ve hafıf gecırırsın canım
PEMBEDANAM ne dedım ben sana yapma dedım dımı cok erken dah cokk benım adetten 3 gun sonra cıkmıstı anca dıyorum yaa sen dıyorsunkı dıgerınde ogrendım o belkı erken dollenmeydı bu gec dollenme nerden bılıyon kızcam sana bak morelını bozdun durup duruken cık cık cıks
canım dünki testi gördümde bugünkinide koyar diye düşündüm interneti olmadığı için koyamamış neyse önemli değil..dün akşam koymuştu cnm geçmişe bak.resmen 2 çizgi
kızımm hamilesin işteeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?