Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Canım hep aklım burada gelemıyorum.sabah gırdım dogum yaptıgını soyledı kızlar ayyy…canım benım Allah analı babalı buyutsul.kucuk melek berıl ısmıyle yasasın.ıyı olmanıza cok sevındım…neler yapıyosun kucuk berılle?evdesın demı?

pembe naptın okuyamadım geçmişi berbat hastayım evdeyim her yerim ağrıyor mide bulantısı ishal bel ağrım ölüyorum hastaneye mi gitsem diye düşünüyorum korktum bu bel ağrısından

slm kızlar nasılsınız
sedef gözün aydın bebene kavuşmuşsun:92:
umarım ikinizinde sağlığı yerindedir

pembe naptın okuyamadım geçmişi berbat hastayım evdeyim her yerim ağrıyor mide bulantısı ishal bel ağrım ölüyorum hastaneye mi gitsem diye düşünüyorum korktum bu bel ağrısından

geçmiş olsun bence gitmesen bile telden ara bi dr.nu riske atma...

kızz nerelerdesin sen aa özledim valla
napıyosun rüzgar napıyoo büyüdü dimi maşallah ona

gıremıyorumkı oglumdan hiç fırsat vermıyo kerata bende özledım çok ama napalım annalık işte oldukça zor ama çok güzel rüzgar da ıyı uyuyo suan büyüdü oglum

hiç bişey yok canım bende yaaa....hemde kocaman hemen dupduru çıkan bi tek çizgi....
vallahi gittt, bak bu aralar çok önemli sende biliosun ilk 2 ayyy!!

hoşgeldin canım aramıza

hoşbulduuummm

kızlar ayşe iyi mi kum çıkmış çok geçmiş olsun ya..
hayırlı haberlerle gelir inşallah...

görüştüm şimdii safra kesesinde kumlanma varmışş sancılar onsan olabilirmişş ama hastanede hala

canımm ablann kolu için muayenededirr muhtemelen doktorun yanındaysa açamamıştır telini

ulaştım şimdi cnm çalmıoduki açsınn çekmiouş tel. knştk şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…