Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarr bu arada evde yeni yaptığım testi ve dünkünü bidaha çektim..koyacaktımm.net yoktuuu..
dünkü daha silik...bugünkü daha koyu..
hadi hayırlısı... :97:

evet evetttttttttttttt hamilesinn canım yaaaaaaaaaaaaaaa bundan sonra bende kaçamak yapcammm amannn yumurtlama dönemi geçti deyipD canmya çok seviniyorumm duamıda ediyorum heee bilmişşş ol

kızlarr bu arada evde yeni yaptığım testi ve dünkünü bidaha çektim..koyacaktımm.net yoktuuu..
dünkü daha silik...bugünkü daha koyu..
hadi hayırlısı... :97:

evet evetttttttttttttt hamilesinn canım yaaaaaaaaaaaaaaa bundan sonra bende kaçamak yapcammm amannn yumurtlama dönemi geçti deyipD canmya çok seviniyorumm duamıda ediyorum heee bilmişşş ol

kızlar az önce site site bhcg değerlerini gezerken bi sitede dr. dğerleri yorumluyordu tabi bende hemen yazdım değeri cevaba bakın
soru:merhabalar benimde adetime 3 gün kala kan tahlili yaptırdım sonuç 1.20 sol kasığımda sürekli batma var sizce sonuç kesin negatifmi yoksa değer yükselebilirmi evdeki gebelik testlerinde çizgi silik çıkmıştı ???
cevap:sevgili kader bekleyip testi tekrar etmek gerekiyor

ayyyy yavyumm kuşummmm hayırlısı inşallahh
allah yüzünü güldürsün güzelim
allah sonunu hayır eylesin sğlıkla gelsin bebennnn

yavyummmmmmmmmmmmmmmm sağlıkla gelsin bebeğin inşallahh canım benim çokk sevindim

kızlar az önce site site bhcg değerlerini gezerken bi sitede dr. dğerleri yorumluyordu tabi bende hemen yazdım değeri cevaba bakın
soru:merhabalar benimde adetime 3 gün kala kan tahlili yaptırdım sonuç 1.20 sol kasığımda sürekli batma var sizce sonuç kesin negatifmi yoksa değer yükselebilirmi evdeki gebelik testlerinde çizgi silik çıkmıştı ???
cevap:sevgili kader bekleyip testi tekrar etmek gerekiyor

senin adetin nekdr gecikti cnm??

kızlarrr ayşenin safra kesesinde kum çıkmışş şimdide kolundan muayene olacakmışşş haber veriyim dedim

kız biz ne diyozzz sana
bende habire test yapıyorum deli gibi ama biliyorum ki erken dahaaaa

canımm emoşunda başına gelmişti böle bişi 9 gün gecikmiştii ve betada 1.20 çıkıyodu hepp ama sonra oldu adet.tabi onda testte silik çizgi falan çıkmıyoduu.bide benim bildigim beta 5 inmi ne üzerindeyse silik çizgi çıkıyoo.o yüzden daha öncede dedigim gibi sadecee bekleee

kızlar smart nerde yaa bilen var mı?????????

ben ara ara yazışıyorum msn den. canı sıkılıyo tek başına kocişi yurtdışında ya onun. oda pek ewde kalmıyor, geziyor, ama hazır değilim topiğe gelmeye demişti geçen hafta... yakındır havalar az soğusun bizimki tıkılır ewe, tahminim, gelir yaniii....

senin adetin nekdr gecikti cnm??

benim geçmedi daha bugün adet günüm pek gecikmez benim genelde erken gelir 1 kaç gün hatta ama arkadaşlarında dediği gibi bekliyeceğiz allah tan umut kesilmez :)

bi aksilik çkmazsa inş. normal doğm düşünüyorum.
evet bebeğin çantası hazır ikimizinde çantası aynı ayrı yapmadık.

bi türlü yazdeıklarım gitmiyo kızlarr

elifcimm çok sevindim kuşum,
inşallah sağlıkla gelir bebeğin inşallahhhh

idill canm benim
nasılsın az kaldı seninde.. ay bak bana 36+4 de doğum yaptım :)
dikka et emi kendine yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…