- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
kızlarr bu arada evde yeni yaptığım testi ve dünkünü bidaha çektim..koyacaktımm.net yoktuuu..
dünkü daha silik...bugünkü daha koyu..
hadi hayırlısı... :97:
kızlarr bu arada evde yeni yaptığım testi ve dünkünü bidaha çektim..koyacaktımm.net yoktuuu..
kızlar az önce site site bhcg değerlerini gezerken bi sitede dr. dğerleri yorumluyordu tabi bende hemen yazdım değeri cevaba bakın
soru:merhabalar benimde adetime 3 gün kala kan tahlili yaptırdım sonuç 1.20 sol kasığımda sürekli batma var sizce sonuç kesin negatifmi yoksa değer yükselebilirmi evdeki gebelik testlerinde çizgi silik çıkmıştı ???
cevap:sevgili kader bekleyip testi tekrar etmek gerekiyor
kızlar az önce site site bhcg değerlerini gezerken bi sitede dr. dğerleri yorumluyordu tabi bende hemen yazdım değeri cevaba bakın
soru:merhabalar benimde adetime 3 gün kala kan tahlili yaptırdım sonuç 1.20 sol kasığımda sürekli batma var sizce sonuç kesin negatifmi yoksa değer yükselebilirmi evdeki gebelik testlerinde çizgi silik çıkmıştı ???
kızlarrr ayşenin safra kesesinde kum çıkmışş şimdide kolundan muayene olacakmışşş haber veriyim dedim
kızlar smart nerde yaa bilen var mı?????????
aaaa... bu şişmeler safrakesesi miymiş şimdi???????? çok ilginç yaww...
senin adetin nekdr gecikti cnm??
Evet canım sağlıklı olsun tabii ki ben sabırsızlıktan öyle dedim....sağlıklı olsun yeterkii
normal doğum mu yapıcan sezeryan mı=
bu arada elif de çok güzel bir isimmm
bebişin çantasını hazırladın mı hastane içinn benimki hazırr, kendime bi bavul hazırlamam lazım...yani hazırlıklı olmak lazım az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?