okudum ablacım ben okudummm...bi türlü yazdeıklarım gitmiyo kızlarr
elifcimm çok sevindim kuşum,
inşallah sağlıkla gelir bebeğin inşallahhhh
hoşgeldünnnnn...ben geldümmmm
evet canımm dahaa koyu..dua edin nolurr..hayırlısıyla olsun busefer inşallahh...ben geldimm :) doktora akşam gidicez daha gitmedik..
elif canım test koyu çıkmış yine ay çok sevindim hadi hayırlısı,hamilesin iştee
yarın da inşallah güzel haberlerle gelirsin balımm
slm kızlar nasılsınız
sedef gözün aydın bebene kavuşmuşsun:92:
umarım ikinizinde sağlığı yerindedir
iyiyim kuzucum sen napıyosun?hoşbulduk balımm napıyosun bakalım
SUUUUUUUUUUUUUU BENİ DE LİSTEYE EKLESENEEEEEEEEEE:10 EKiM HAYATıM :79:
gıremıyorumkı oglumdan hiç fırsat vermıyo kerata bende özledım çok ama napalım annalık işte oldukça zor ama çok güzel rüzgar da ıyı uyuyo suan büyüdü oglum
ayy ne güzel ya bigün bende böyle bebeğim yanımdayken buraya yazabilecekmiyim acaba :97: benimde 4 yıldır olmuyor önce sebebsiz dediler sonra eşime varikosel tesşhisi kondu ve ameliyattan sonra değerleri düştü hızlı hareket 0 şimdi ama toplam sperm 21 milyona kadar çıktığı oluyor nasip ya zamanını bekliyoruz kürler falan işte sebeb arıyoruz şu preseedi falan denemişmiydin?
slmmm evt hastaneye gidicekti arıyım bakiimm naapmışş
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
canımm özledim seni yaa
napıyosun kuşumm prensesimiz napıyo yerim onuuu
Canım hep aklım burada gelemıyorum.sabah gırdım dogum yaptıgını soyledı kızlar ayyy…canım benım Allah analı babalı buyutsul.kucuk melek berıl ısmıyle yasasın.ıyı olmanıza cok sevındım…neler yapıyosun kucuk berılle?evdesın demı?
pembe naptın okuyamadım geçmişi berbat hastayım evdeyim her yerim ağrıyor mide bulantısı ishal bel ağrım ölüyorum hastaneye mi gitsem diye düşünüyorum korktum bu bel ağrısından
ohohoooo geçmiş kız senin gününSUUUUUUUUUUUUUU BENİ DE LİSTEYE EKLESENEEEEEEEEEE:10 EKiM HAYATıM :79:
ayyyyy ayyyyyyyy ayyyyyy ipek böcüğüm gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşş
10 ekimmi???geç kaldın kuzu sen
yaptık canım ama o bazen ters etki yapıyor diğer kürlerle o yüzden bu ay tekrar keçiboynuzu kürüne başlasam diyorum bakalım keşke bi mucize olsa bütün bunlara gerek kalmasainşallah canım inşallah
denemediğim şey kalmadı ki preesed dahil
bence eşine havuç suyu içir her akşam yatmadan önce 1 bardak
değerleri daha da yükselecek hareketli hızlı artacak allahın izniyle
selam canım seni tanıyormuyum nick mi değiştirdin yoksa yeni mi katıldın aramıza
Hoşgeldin Berenişkom ben süpperim ama sizi çok öslüyomheyyyy karasuuyummm canımm nasılsın kuşumm
ohohoooo geçmiş kız senin gününbariz hamilesin sen
yaa sabahtan beri senı sayıklıyorum kedım nerde dıyeeee..
nabersın
mrb ben yeni üye oldum ay_she nin kardeşiyim
hoşbulduuummm
görüştüm şimdii safra kesesinde kumlanma varmışş sancılar onsan olabilirmişş ama hastanede hala
SUUUUUUUUUUUUUU BENİ DE LİSTEYE EKLESENEEEEEEEEEE:10 EKiM HAYATıM :79:
inşallah canım benim ,dün gece yatmadan da dua ettim senin içinevet canımm dahaa koyu..dua edin nolurr..hayırlısıyla olsun busefer inşallahh...
iyiyim kuzucum sen napıyosun?
bebişe isim düşündünmü?yoksa önce cinsiyetinimi öğreneceksin....
sedef canım sagol amın ınsallah senıde tebrık ederım kızını almıssın kucagına Allah ım analı babalı büyütsün ınsallah
Zehseeeeeeeelll Rüzgarımız nasıl hayatımayyy bütün annelerimiz burda bugün ne güsel ne güsel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?