Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çok güzel canım adıyla çok yaşasın inşallah
erkek olursada başka bir isim düşnüürüsnüz artık...

çok sağol balımm..evet erkek olursa da düşünürüz artık :)
darısı inşşallaah sana,isteyen herkese olsun canımm

ay canım çok geçmiş olsun,bizlerden de selam söyle olur mu..
bi an önce ameliyat olup bu sıkıntılardan kurtulur inşallah..
Allah'ım şifalar versin...

kızlarr az öncede sordum ama kimse cvp vermiyo neden se bugün bana neyseee çigdoşş nerelerdeee konuşan varmı iyimiymişş

geçmiş olsun dileklerimizi ilettt buarada hoşgeldin topiğe
inşallah ayşede biranönce kurtulurr sağlığınada kavuşurda bebiş çalışmalarına başlar

tşk.hoşbuldum iletirimde kendiside gelir birazdan.

evt bende öyle dedim sorunun ne olduğu bulundu ne güzel endişelenmiyoruz ztn annemde geçirdi bu ameliyatı kurtuldu bitmeyen sancılarından inş. ablamında düzelicek rahatsızlığı..

inş.evt sağlık sorununu halletsinde hayırlısıyla bende teyze oliiimmm

ahhh canımm benimmm inş. En kısa zamanda sağlığına kavuşurr..benim babamdada çıktı taş iltihap yapmışş ilaç kullanıyo şimdii sonra ameliyat olcakkk çok geçmişşşş olsunnnn selam söyle bizdennn

kızz varyaaaa bi alemsin sen yaaaaaaa kopuyorummmm bu laflarına senin

ay ben de hamılemıyım dıye korkuyorum.gunum 5 gun gectı.hıc agrı yok.aksıne akıntı var.ne halt yıcem ben bılmıyorum.rezıl kepaze olurum şero valla.allahın ıznıyle olacak canım senın merak etme yazılı vaktını beklıyo senın oglan.

Anaaaaaaaaaaaa kız yoktur beee, süt korur seni şimdi, ama yine de dikkat etmek lazım tabi senin hamile kalmama problemin yoktu nasılsa belli de olmaz yani
Ben de öyle diyom zaten hayatım vakti zamanı var, en hayırlı zamanda gelecek inşallah ayyy oğlan mı olur kiiiiiiiiiiiii bebikim benim yaaaaa

sütü 4. ayda bıraktım ben anacım.3 aydır regl oluyorum.sut gelmedı dogru duzgun bebısım de almadı meme zaten

Ayyyy hayatım valla hiç gidesim yok ama kociş gelmek üzere yemek hazırlamam lazım yaaa yine gel nolur doyamadım ben sana bugün

inşallah anacım bundan sonra sız sevenlerımle beraberım sahnelerde..hadı gıt kedıcık...tatlı aksamlar

Selam kızlar nasılsınız...melojj.. Yeliz..selizz.. Elmi.. Kötü kedi..paradis...su...yvrum.. Pembe.. Yaren..
Ipek hosgeldin....
Beren abla nasılsn
elifcim kan testi yaptırdınmı .. Yada saglık ocagına gidecektin gittinmi

yaptık canım ama o bazen ters etki yapıyor diğer kürlerle o yüzden bu ay tekrar keçiboynuzu kürüne başlasam diyorum bakalım keşke bi mucize olsa bütün bunlara gerek kalmasa

zaten bi ay keçiboynuzu öteki ay havuç suyu.. karışmıcak yani... inş. gerek kalmaz canım inşallah

mrb ben yeni üye oldum ay_she nin kardeşiyim

eneeee minikimin kardeşisin demek.. bahsetmişti senden.. allah sağlıkla kucaklamanı nasio etsin yavrunu
ayşeyede çook selam söyle benden. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…