çok güzel canım adıyla çok yaşasın inşallah
erkek olursada başka bir isim düşnüürüsnüz artık...
kızlaaarrrr....
ablamla tekrar görüştük şimdi acil ameliyat demişler kumlanma türü değişikmiş ağrının kalbe vurup sancılanması kumlanmaanmış...
dr.ameliyat olursan herşeyin düzelir,olmazsan çok çekersin demiş.hemen ameliyat günü alması lazımmış
geçmiş olsun dileklerimizi ilettt buarada hoşgeldin topiğe
inşallah ayşede biranönce kurtulurr sağlığınada kavuşurda bebiş çalışmalarına başlar
aslında sorunun bulunması süper, allah korusun iltihap yapıyomuş bu kum taş falan.... ameliyatta dikişsiz yapiolar endişelenmeyin, kapalı ameliyat 1 gün sonra yürüyerek gidiosun ewe...
hadi hayırlısı olsun...
inş.evt sağlık sorununu halletsinde hayırlısıyla bende teyze oliiimmmAh canım beniiiiiimmmne bitmez çilesi varmış ballı böööreğimin yaaa bir an önce alsın ameliyat gününü de kurtulsun artık bari, artık bebik bekliyoruz biz ondan şu olayı bi atlatsın da canımın içisi yaaa
ahhh canımm benimmm inş. En kısa zamanda sağlığına kavuşurr..benim babamdada çıktı taş iltihap yapmışş ilaç kullanıyo şimdii sonra ameliyat olcakkk çok geçmişşşş olsunnnn selam söyle bizdennnkızlaaarrrr....
Ablamla tekrar görüştük şimdi acil ameliyat demişler kumlanma türü değişikmiş ağrının kalbe vurup sancılanması kumlanmaanmış...
Dr.ameliyat olursan herşeyin düzelir,olmazsan çok çekersin demiş.hemen ameliyat günü alması lazımmış
yok hayatım nerdeeeeeeeeeeeeMillet kocası üstüne ceket atsa hamiş kalıyo ben gece gündüz kocişin tepesinden inmiyom ama 16 ay oldu hala tık yok Amaaaaaaaaaaannnn ben de takmıyom zaten artık bebişe şarkı yazdım gelmezsen geeeelmeeeeeeeee gelmezsen gelmeeeeeeeee gelmezsen geeeellmeeeeeeeeeeeeee
çok sağol balımm..evet erkek olursa da düşünürüz artık :)
darısı inşşallaah sana,isteyen herkese olsun canımm
Yok hayatım nerdeeeeeeeeeeeemillet kocası üstüne ceket atsa hamiş kalıyo ben gece gündüz kocişin tepesinden inmiyom ama 16 ay oldu hala tık yok amaaaaaaaaaaannnn ben de takmıyom zaten artık bebişe şarkı yazdım GELMEZSEN GEEEELMEEEEEEEEE GELMEZSEN GELMEEEEEEEEE GELMEZSEN GEEEELLMEEEEEEEEEEEEEE
Haydi kooooppp kooooopppp koooooppppppppppkızz varyaaaa bi alemsin sen yaaaaaaa kopuyorummmm bu laflarına senin
Kepeleklerim Şero kaçar öpüldünüz mucu mucuuuuuuuuuu
Anaaaaaaaaaaaa kız yoktur beee, süt korur seni şimdi, ama yine de dikkat etmek lazım tabi senin hamile kalmama problemin yoktu nasılsa belli de olmaz yaniay ben de hamılemıyım dıye korkuyorum.gunum 5 gun gectı.hıc agrı yok.aksıne akıntı var.ne halt yıcem ben bılmıyorum.rezıl kepaze olurum şero valla.allahın ıznıyle olacak canım senın merak etme yazılı vaktını beklıyo senın oglan.
Ayyyy hayatım valla hiç gidesim yok ama kociş gelmek üzere yemek hazırlamam lazım yaaanere kedicim yeni geldik.daha koklasamadık bıleee
Anaaaaaaaaaaaa kız yoktur beee, süt korur seni şimdi, ama yine de dikkat etmek lazım tabi senin hamile kalmama problemin yoktu nasılsa belli de olmaz yani
Ben de öyle diyom zaten hayatım vakti zamanı var, en hayırlı zamanda gelecek inşallahayyy oğlan mı olur kiiiiiiiiiiiii bebikim benim yaaaaa
Ayyyy hayatım valla hiç gidesim yok ama kociş gelmek üzere yemek hazırlamam lazım yaaayine gel nolur doyamadım ben sana bugün
Ayyyy hayatım valla hiç gidesim yok ama kociş gelmek üzere yemek hazırlamam lazım yaaayine gel nolur doyamadım ben sana bugün
yaptık canım ama o bazen ters etki yapıyor diğer kürlerle o yüzden bu ay tekrar keçiboynuzu kürüne başlasam diyorum bakalım keşke bi mucize olsa bütün bunlara gerek kalmasa
mrb ben yeni üye oldum ay_she nin kardeşiyim
Hoşgeldin Berenişkom ben süpperim ama sizi çok öslüyom( ipek böcüğümle sen çok ösletiyonuz kendinisi ama kızımız nasıl annesi
canımm valla fırsat bulursam giriyorum yeni daha teyzesi azcık büyüsün gelces sık sık öpüyom seni çok
sedef canım sagol amın ınsallah senıde tebrık ederım kızını almıssın kucagına Allah ım analı babalı büyütsün ınsallah
aminn canım cümlemize
oyy kıyamam,ilk zamanlar olur öyle şeyler neyseki düşmüş çok geçmiş olsun
ben de iyiyim canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?