sütü 4. ayda bıraktım ben anacım.3 aydır regl oluyorum.sut gelmedı dogru duzgun bebısım de almadı meme zaten
Selam kızlar nasılsınız...melojj.. Yeliz..selizz.. Elmi.. Kötü kedi..paradis...su...yvrum.. Pembe.. Yaren..
Ipek hosgeldin....
Beren abla nasılsn
elifcim kan testi yaptırdınmı .. Yada saglık ocagına gidecektin gittinmi
Selam kızlar nasılsınız...melojj.. Yeliz..selizz.. Elmi.. Kötü kedi..paradis...su...yvrum.. Pembe.. Yaren..
Ipek hosgeldin....
Beren abla nasılsn
elifcim kan testi yaptırdınmı .. Yada saglık ocagına gidecektin gittinmi
Selizcim gecmişi okuyamadım ama bazı tatsız olaylar yasanmıs...sen hep burda ol seker..
sütü 4. ayda bıraktım ben anacım.3 aydır regl oluyorum.sut gelmedı dogru duzgun bebısım de almadı meme zaten
Berenişkom sen de daha sık gel artık yaaaaa
ssaol güzzelim iyiyimmm napim kızımla uğraşıyorum işte
fırsatım oluncada burdayım sen nasılsın
kızlar bnm acilen dikiş dikmeyi öğrenmem lazım.ama en önce kalıp çıkarmayı öğrenmem lazım...hiçbir fikrim yok.bununla ilgili programlar varmışş.hiç duydunuz mu?????
bende uykusuz yorgun ve bitkinim ... Benim oglan hiç uyumuyoo. Gece 3,5 da uyandı 8 uyudu.. Düşün yatagı bile yeni topladım :))
ben böle uykusuz kalmaya devam edersem dogumdan önceki kilomdan daha zayıf olucam
hoşgeldin canımmm.evet yaa boşver o olayları cnm sen nasılsın???
evet bende ayşe olsaydı ona soracaktım.yinede sağolsın ablacım...hiiiç anlamam:26:
bide sevmiyorum da
ayşe olsaydı yardımcı olurdu
iyi canm bende ..
Dikiş dikmekmi istiyorsan.. Burda derfgisinden kalıpları var.. Kolaylıkla yaparsın..
kızlar bnm acilen dikiş dikmeyi öğrenmem lazım.ama en önce kalıp çıkarmayı öğrenmem lazım...hiçbir fikrim yok.bununla ilgili programlar varmışş.hiç duydunuz mu?????
SUCUMM Ceren ismine bayılırım...
kardeşimin adıı..
MELOJJJ ayşeme selam söyleee...valla ben üzülmedimm.Allahın izniylee sorunu belli olduu.
belirsizlik kadar berbat bişey yokkk...
Ayşemmm bu sorunuda halledelim Allahın izniyle gönül rahatlığıyla teyze olucaz sayendee.seni seviyom kuşummm...
Bende 36 hafta dogurdumya hep uyuyodu oglumm.
Ilk basta benimde öleydi ama şimdi gözleri bir pörtletiyo :)))
4 ay çalışmaya baslıcam .. Işallah uyku düzeni olur..
evet bende ayşe olsaydı ona soracaktım.yinede sağolsın ablacım...
canım burda dergileri var ordaki kalıpları yapabiliyorum da ben normal gördüğüm bir modelin hiç pafı falan olmdana kalıp çıkarmak istiyorum.annem giyim mağzası açıcak bende ona yardım edicem.ama bnm pek bir fikrim yok kursa falan başlıcmda programlarını indirebilsem çok güzel olucak
valla ben de hiç anlamam canım ya
öyle şeylere elim yatkın değildir maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?