Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
seliz cadısı bak kız burayaaaa :))))

1.burda dergisi her ay yeni elbise patronları veriyo ve çok şey öğretiyo tavsiyemdir
2. balık almayıo değil de tutmayı öğrenmek istersen sana naısl kalıp çıkartılır modelistlik naısl yapılır
ismekin ders verdiği kitabın pdf sinin linkini veriyorum indir yazdır kullan ben incelemıstım çok öğretici
bak link bu http://ismek.ibb.gov.tr/ismek-el-sa...ition/File/ekitap/modelistlik/modelistlik.pdf
3. dikiş teknikleri hakkında istediğin bilgiyi buradan dikiş dersi alabiklirsin
istediğin konuda bende yardımcı olabilirim sana :) makınan var mı yoksa yaz makınada tavsiye edeyim
hem küçük hem kullanışlı hem ucuz

Son düzenleme:

minikimmm canım ço kgeçmiş olsun
kızlarında dediği gibi en azındna ortaya çıktı sorun
bakalım cerrah ne dicek
çook geçmişler olsun kuşum

Aysecim geçmiş olsun.. Annemde olmustu safra kesesinden .. çok agrı olur.. Ihmal etme canım

melojj .... Bende aysenin adasıyım.. Memnun oldum.. Ablaın facesinden ekliyebilirsin beni.. Tanıstıgıma memnumn oldumm..

valla ben de hiç anlamam canım ya
öyle şeylere elim yatkın değildir maalesef

hoşgeldin canımm geçmiş olsun inşallah bunlarıda atlatıcaksınn sağlığına kavuşacaksın bencede amileyat ol ve biranönce kurtul derim
canım annem giyim mağzası açıcak bende anneme yardım edicem
dikiş dikmeyi kalıp çıkarmayı öğrenmem lazım kursa falan gidicem ama programlarını indirmek istiyorum
bence her kadın dikişi bilmeli canım artık kıyafet bulamıyorum doğrudüzgümn hiçbirşey yok çarşılarda kendi kıyafetlerimi kendim dikmek istiyorum

tatlım okadar yoğunuzki görmedimmm(((
bugün sağlık ocağına gittimm.kandabakılacak.sonuçları yarın alıcam...o sonuçlara göre perşembe hastaneye gidip atrıntılı testleri yaptırırımm...
sen nasılsınn???

ayşe hadi gözün aydın demek lazım sanırım...bu arada kolunla ilgili olan sorunda safra olabilir...benim annem yıllardır çekiyo kadın, bizde onu ameliyat ettiricez bu sene inşallahhh... ama onda taş varmış ve kocamanmış, gaz sorunu ellerde şişkinlik kabızlık, tamamen belirtiler aynı yani...
ne güzel hemen ultrasonada girebilmişsin, burda 5 ay sonrasına gün veriyorlar...

4 ay bekliyo iş yeri.. Zaten beklemezlerse 2 .. Bebişi hemen düsünüyorum.
Bakalım bir baslıyım yapamazsam evimin kadını olucam :)))

4 ay bekliyo iş yeri.. Zaten beklemezlerse 2 .. Bebişi hemen düsünüyorum.
Bakalım bir baslıyım yapamazsam evimin kadını olucam :)))

hemen 2.bebiş öylemi
cesarete bak
kızım oğlun uyumuyo 2.le nasıl başetcen delirme
hem en az 2sene olmalı arada
dr.lar öyle tavsiye ediyolar

Dedigin seyi annem yapar ben vitrinde ne görsem diker.. Ama bende o marşfet yok...kabinlerde çok ölçü almısızdır :)))))))) çok pahalı elbiseleri ucuza mal edeririz...
Dikiş kurslarını arastır bakalım..
benim annemde öyle işte elinden her iş gelio süper tasarımları var süperde dikiş dikiyor sonunda marifetini ticarete dökmeye karar verdi

canım çok sağol hemen inceliyorum.burda dergilerini biriktirdik hatta pafllardan birçok kalıp çıkardık ama bnm gördüğüm bir kıyafeti paf falan olmadan kalıbını çıkarmam lazım tşk ederim tatlişkom

Iyiyim elifim bende .. Kusura bakmayın bende hemen girip çıkyorum ama aklım hep sizde..
Aklımda sendeydi dün gecen beri ama. Benim olan sag olsun sabah 8 de uyudu..
Işallah sorun yoktur . Saglıkla gelsin bebiş canımın içi

ayşe canım hoşgeldin..çok geçmiş olsun canım,,valla ben de teşhis konmasına
çok sevindim,belirsizlik daha kötü çünkü..inşallah bi an önce ameliyatını olursun da
bu sıkıntılar sona erer canım..Rabbim şifalar versin geçmiş olsun

seni beceriksizzz
öğren bak kız annesi olcan
çeyiz lazım çeyizzzz
ay diyene bak dimi bende anlamam elimde yatkın deil valla

ay bi alemsin kızz çok sefiom seni

Aysecim geçmiş olsun.. Annemde olmustu safra kesesinden .. çok agrı olur.. Ihmal etme canım

melojj .... Bende aysenin adasıyım.. Memnun oldum.. Ablaın facesinden ekliyebilirsin beni.. Tanıstıgıma memnumn oldumm..
bende çok memnun oldumm benim ne face var ne msn kocam saolsun izin vermio çok saçmaaaa buayada gizli üye oldumm net özürlüsü gibi kaldımmmm

Sağol canım evet ya teşhis kondu iileşicem en azından sevınıyorum asma korkuyorum ıste :))

anladım canım hayırlı olsun sımdıden ben çok severım dikiş dikmeyi çok eğlencelidir
öğrenırsın hemen kıyafetlerını ıncele bol bol nası dikmişler naıs kesmısler dikkatle ıncele çok şey
öğrenıo ınsan baka baka veya gözden cıkardıgın bi eşyanı dikiş yerlerınden kes veya sök yenıden dik
böylece daha hızlı öğrenırsın kalıb işini de kitaplardan öğrneırsın kurs çok şey katar tabı ama
herşey kısının kendısınde biter :)

sağol adasım annemde de vardı safra kesesınde tas vardı çok çekmsıtı kadıncaz biliom
benım agrımdan safradanmıs ıste öğrenmsı olduk ihmal etmıom canım çok feci bi agrısı var

minikimmm canım ço kgeçmiş olsun
kızlarında dediği gibi en azındna ortaya çıktı sorun
bakalım cerrah ne dicek
çook geçmişler olsun kuşum

sağol aplacıum bakalım ne dicek cerrah amca elince pıçakla benı beklıo anummm :/

balım meniiiiiiiiiiiiiiimmmmmm.....
gerçekten teşhis konmasına çook sevindimm..Allah korusun bende diyodum damarlarda sprun varsa tedavisi yoksaa hep böyle çekecekmi diyee...
Ohh ameliyatını ol...ohh diyelimmm gariii...

canımbenim..senin sevinmenede ben çok sevindimm..
kardeş gibisiniz vallaa...sağol dualarını eksik etmeee..
meltemede bak sennn...sana haber verme gereği duyduğuna göre topiğin takipçisi...
zehrimizi onada bulaştırmışmızzz....
onada didimki ablanı pek sevemedikk seni severiz belkim didimm..
doğru demişmiyimmm...

kıssssssssssss yazdım sana görmedinmi
görmezden mi geldin yoksa
şaka şaka kuşumm nasılsın bakim az kaldı allah yardımn etsin

ay yok görmedim canım yaaaa:2: ben iyiyimmm sen nasılsın prenses nasıl yormuyo dimi annesini???
evet ya az kaldı bana :18: :18: :18: :18: :18: :18: bebin artık eli kulağındaa ben de bekliyorum sabırsızlıkla

aa öyle mii ne güzel :)
bende çok seviyorum yaa inş kızım olursa koyucam

ceren çok güzel bir isim suuuuu

evet melteme öle dedik.. dedikki hiç sevmedik ayşeyi
o kadar sevmedik ki seni kardeşi olduğu için bağrımıza bastık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…