Ben geldiiim :)
şimdi özet gecıyom :) gittim muayeneye ultrason dedi bütüün gövdeme
önlü arkalı ultrason yapıldı ultrasonu ceken doktor ne şikayetle geldın dedi anlattım
kum var safra kesende dedi neysem sonra sonucu aldım doktora götürdüm çok tontiş bi amcaydı
komıklıkler yaptı sonrada deid ki acilen amelıyat olman lazım kızım dedi
bende güldüm eheueh şaka dımı cunku annemın safra kesesı tasla doluydu ılac kullanıodu
siz kum için amelıyat dıosnz dedım güldü o da ama normal kum değil az değil yani
ilaçla geccek bişi değil dedi ya yapmayın nasıl gecmez gecer ya dedım işte
dedi senın agrılar şiddetlenmıs çok baksana amelıyat olmazsan çok çekersin benden söylemesi
dedi çıkarken gene sordun ciddsiniz yani diye evet şaka diil valla dedi :)
napcam sımdı dedım genel cerrahıye git amelıyat gunu al bi de onlar bakar zaten kesın
kararı onlar verir ama ben sana söyleyım ilça içersen iyileşmez ilerler hastalıgın dedi
böyle işte kızlar sonunda teşhis konmuş oldu kolumdakı rahatsızlıgıda söyledım bu gecsın
ona ondan sonra bakıcaz dedi şimdi işe geldim bissürü şey birikmiş çalışıom bakalım :)
napcan kız dikişi söle bakıym yardımcı olurum ben sana
valla ben de hiç anlamam canım ya
öyle şeylere elim yatkın değildir maalesef
Ben geldiiim :)
şimdi özet gecıyom :) gittim muayeneye ultrason dedi bütüün gövdeme
önlü arkalı ultrason yapıldı ultrasonu ceken doktor ne şikayetle geldın dedi anlattım
kum var safra kesende dedi neysem sonra sonucu aldım doktora götürdüm çok tontiş bi amcaydı
komıklıkler yaptı sonrada deid ki acilen amelıyat olman lazım kızım dedi
bende güldüm eheueh şaka dımı cunku annemın safra kesesı tasla doluydu ılac kullanıodu
siz kum için amelıyat dıosnz dedım güldü o da ama normal kum değil az değil yani
ilaçla geccek bişi değil dedi ya yapmayın nasıl gecmez gecer ya dedım işte
dedi senın agrılar şiddetlenmıs çok baksana amelıyat olmazsan çok çekersin benden söylemesi
dedi çıkarken gene sordun ciddsiniz yani diye evet şaka diil valla dedi :)
napcam sımdı dedım genel cerrahıye git amelıyat gunu al bi de onlar bakar zaten kesın
kararı onlar verir ama ben sana söyleyım ilça içersen iyileşmez ilerler hastalıgın dedi
böyle işte kızlar sonunda teşhis konmuş oldu kolumdakı rahatsızlıgıda söyledım bu gecsın
ona ondan sonra bakıcaz dedi şimdi işe geldim bissürü şey birikmiş çalışıom bakalım :)
napcan kız dikişi söle bakıym yardımcı olurum ben sana
tatlım okadar yoğunuzki görmedimmmSelam kızlar nasılsınız...melojj.. Yeliz..selizz.. Elmi.. Kötü kedi..paradis...su...yvrum.. Pembe.. Yaren..
Ipek hosgeldin....
Beren abla nasılsn
elifcim kan testi yaptırdınmı .. Yada saglık ocagına gidecektin gittinmi
ayşem çok geçmiş olsun yaaaaaa nazar değdi valla sana
dikkat et kendine bebişim
SUCUMM Ceren ismine bayılırım...
kardeşimin adıı..
4 ay bekliyo iş yeri.. Zaten beklemezlerse 2 .. Bebişi hemen düsünüyorum.
Bakalım bir baslıyım yapamazsam evimin kadını olucam :)))
benim annemde öyle işte elinden her iş gelio süper tasarımları var süperde dikiş dikiyor sonunda marifetini ticarete dökmeye karar verdiDedigin seyi annem yapar ben vitrinde ne görsem diker.. Ama bende o marşfet yok...kabinlerde çok ölçü almısızdır :)))))))) çok pahalı elbiseleri ucuza mal edeririz...
Dikiş kurslarını arastır bakalım..
seliz cadısı bak kız burayaaaa :))))
1.burda dergisi her ay yeni elbise patronları veriyo ve çok şey öğretiyo tavsiyemdir
2. balık almayıo değil de tutmayı öğrenmek istersen sana naısl kalıp çıkartılır modelistlik naısl yapılır
ismekin ders verdiği kitabın pdf sinin linkini veriyorum indir yazdır kullan ben incelemıstım çok öğretici
bak link bu http://ismek.ibb.gov.tr/ismek-el-sa...ition/File/ekitap/modelistlik/modelistlik.pdf
3. dikiş teknikleri hakkında istediğin bilgiyi buradan dikiÅŸ dersi alabiklirsin
istediğin konuda bende yardımcı olabilirim sana :) makınan var mı yoksa yazmakınada tavsiye edeyim
hem küçük hem kullanışlı hem ucuz
elifim aleykumselam :)))
inan bende teşhis konmasına çok sevındım yaa :) doktor dedi zaten amelıyat ol çok rahatlıcaksın diye
gaz kabızlık şikinlik el ayak şişmesi hepsi belirtisiymiş onun
inşallah canım iyileşeyimde 4-5 tane doğuracam size eheueheuebol bol teyze olun
seni beceriksizzz
öğren bak kız annesi olcan
çeyiz lazım çeyizzzz
ay diyene bak dimi bende anlamam elimde yatkın deil valla
bende çok memnun oldumm benim ne face var ne msn kocam saolsun izin vermio çok saçmaaaa buayada gizli üye oldummAysecim geçmiş olsun.. Annemde olmustu safra kesesinden .. çok agrı olur.. Ihmal etme canım
melojj .... Bende aysenin adasıyım.. Memnun oldum.. Ablaın facesinden ekliyebilirsin beni.. Tanıstıgıma memnumn oldumm..
hoşgeldin canımm geçmiş olsun inşallah bunlarıda atlatıcaksınn sağlığına kavuşacaksın bencede amileyat ol ve biranönce kurtul derim
canım annem giyim mağzası açıcak bende anneme yardım edicem
dikiş dikmeyi kalıp çıkarmayı öğrenmem lazım kursa falan gidicem ama programlarını indirmek istiyorum
bence her kadın dikişi bilmeli canım artık kıyafet bulamıyorum doğrudüzgümn hiçbirşey yok çarşılarda kendi kıyafetlerimi kendim dikmek istiyorum
Aysecim geçmiş olsun.. Annemde olmustu safra kesesinden .. çok agrı olur.. Ihmal etme canım
melojj .... Bende aysenin adasıyım.. Memnun oldum.. Ablaın facesinden ekliyebilirsin beni.. Tanıstıgıma memnumn oldumm..
minikimmm canım ço kgeçmiş olsun
kızlarında dediği gibi en azındna ortaya çıktı sorun
bakalım cerrah ne dicek
çook geçmişler olsun kuşum
sütü 4. ayda bıraktım ben anacım.3 aydır regl oluyorum.sut gelmedı dogru duzgun bebısım de almadı meme zaten
elifim aleykumselam :)))
inan bende teşhis konmasına çok sevındım yaa :) doktor dedi zaten amelıyat ol çok rahatlıcaksın diye
gaz kabızlık şikinlik el ayak şişmesi hepsi belirtisiymiş onun
ya sneın hamişiliğe bi sevındım bi sevındım anlatamam meltem söyledi telefonda
Allah ım sağlıkla büyütsün inşallah bu sefer göbüşünde sonra da sağlıkla kucagına al inşallahh
bu arada doktoruna gidince söyle kan sulandırcı hapa başlatsın unutuyo bazıları sen hatırlat
ilkini kaybettın ya ondan diyorum cicim önlem olsun bi sakıncası yok nasılsa :)
inşallah canım iyileşeyimde 4-5 tane doğuracam size eheueheuebol bol teyze olun
kıssssssssssss yazdım sana görmedinmi
görmezden mi geldin yoksa
şaka şaka kuşumm nasılsın bakim az kaldı allah yardımn etsin
aa öyle mii ne güzel :)
bende çok seviyorum yaa inş kızım olursa koyucam
balım meniiiiiiiiiiiiiiimmmmmm.....
gerçekten teşhis konmasına çook sevindimm..Allah korusun bende diyodum damarlarda sprun varsa tedavisi yoksaa hep böyle çekecekmi diyee...
Ohh ameliyatını ol...ohh diyelimmm gariii...
canımbenim..senin sevinmenede ben çok sevindimm..
kardeş gibisiniz vallaa...sağol dualarını eksik etmeee..
meltemede bak sennn...sana haber verme gereği duyduğuna göre topiğin takipçisi...
zehrimizi onada bulaştırmışmızzz....
onada didimki ablanı pek sevemedikk seni severiz belkim didimm..
doğru demişmiyimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?