çıkarken hıssetmek baska olurdu ama napalım anacım
bu arada benım regl olmam gerekıodu olmadım yaaaa : /
hamile değilimdir heralde çok zamansız olur yoksa ne gülerim yaa
hamileyken amelıyat olunur mu acebaaa
ben daha bi kere bile hamile kalamadımidil kız öyle deme harbi diyorum bak
doğum sancısını hayal bile edemezsın doğumdan sonra gene konuşururz bunu
çok manyak bi sancı yaa ben hem guluodm hem bagırırodm :d
şaşırmıstım :d son 10 dk fena sancı oldu bende öncesı ehh daha ıyıydı :)
ama kolay yani pıttadanak çıkıyo eheueheu
sancısızz nasıl oldukiiii
ay buzlukta barbunyam var yanına pilav mı yapiiim ben onun yaa???? ne dersiniz? salata bide? başka??
bebiş geliyo bebiş ya lele ya lele kumunu sere sere yalelellim
24 saatmiBana 4 saat suni sancı verdiler.. Kasıklarım patladı..
abla geçnki gibi test yapıpta bana sölememezlik etmezsin inş....
24 saatmiBana 4 saat suni sancı verdiler.. Kasıklarım patladı..
kız insan bir teselli eder yaaa korkma idilcim çok kolayy der....niye beni korkutuyorsunuz
:18: :18:
bana balon takarken epidurali yaptılar sonrasında sancı verip doğumu başlatmaları gerekiyordu ama gerek kalmadı, balonla beraber doğum yaptım...yoksa o ara sancıyı verip kasılmaları başlatmaları gerekiyordu...kız epiduralle yapmadınmı kı sennn normal doğumu
bana suni sancı verdiler son 10 dakkaya kadar adet sancısı gibiydi son dakkalarda bı basladı kız
çıpğlık çığlığa nası bagrınıom ama uuu beyybiiiiii
önemli bişey değil canım safra kesemde kum varmıs acilken amelıyat olmam gerekıyomuş
Sen onlara bakma idilcimkız insan bir teselli eder yaaa korkma idilcim çok kolayy der....niye beni korkutuyorsunuz
:18: :18:
ben daha bi kere bile hamile kalamadımoy üzden doğum sancısını hiç düşünmemiştim ama hep normal doğum olsun isterim tabi o aşamaya gelebilirsem :78:
bana doğumu başlatmak için bide rahimağzı genişlesin diye balon takıldı... değişik bi yöntem ama inanılmaz rahattı... vucut yabancı maddeyi dışarı atmak isterken yani balonu, bebeğin düşmeside tetikleniyor aynı zmanda. anne vucudu kandırılıyor bir nevi...
öylelikle başladı işteee doğum, aslında sancı veriliomuş o işlemden sonrada benim küçüktü bebek açılmada fazla oldu sanırım...Allahtan gerek kalmadı...
bana doğumu başlatmak için bide rahimağzı genişlesin diye balon takıldı... değişik bi yöntem ama inanılmaz rahattı... vucut yabancı maddeyi dışarı atmak isterken yani balonu, bebeğin düşmeside tetikleniyor aynı zmanda. anne vucudu kandırılıyor bir nevi...
öylelikle başladı işteee doğum, aslında sancı veriliomuş o işlemden sonrada benim küçüktü bebek açılmada fazla oldu sanırım...Allahtan gerek kalmadı...
bende şuanda aynısı yapıcam...yanına pilav ve mercimek salatası yapıcamm..gerci midem bulanıyo ama koçişim kac gündür ac garibimm kahvaltı yemekten içimiz kurudu..
# pembedana
# Yavyum
# su06
# melojj
# arzum66
# ay_she
# Seliz
# idilcan
# aydemet26
# GamzeliKiz
# yelizcem
# Sedef35
# zynpbhr
hepinize hayırlı akşamlar kızlar gidiyimde şu fasülyeyi pişiriyim
kız bana sabah 9 dan akşam 9 a tam 12 saat verdiler sunı sancı ama bildiğin regl agrısı gibi oldu
baktım sıklaşıyo sancı deıdm doğuruom ben öle doğumhaneye aldılar
bak ne dedım pıttadanak çıkıo :) sadece son dakıkalardakı sancıu çok fena o zamnda cıkıo zaten
korkulcak bişi yok ben herkese dıom nromal doğum süpermanyak bişey diye :)))
doğumdan yarım saat sonra ayaktaydım ve kendımı çok iyi hisseidyordum vücut olrk tabı
psikolojik olrk diil :/
kumunu sere sere hee eheueheu güney sahıllerıdnen gelıo sanırsam kumlu kumlu eheueheu
Sen onlara bakma idilcimbence en güzeli normal doğum birkaç saat bağıracaksın ama bebeğine kucağına aldıktan sonrada bidaha ağrın olayacak sen bunları düşün hemen ayağa kalkacaksın.
yaa bende 11 ay olduuuuuuuuuuuuuuuuu hamileeeeeeeeee kalamadıııııııııııııııııııııııııMMMMMMMMMMMMMMMMMM
kız sus..akşam akşamm..ağzını haya açç...
ben daha bi kere bile hamile kalamadımoy üzden doğum sancısını hiç düşünmemiştim ama hep normal doğum olsun isterim tabi o aşamaya gelebilirsem :78:
# pembedana
# Yavyum
# su06
# melojj
# arzum66
# ay_she
# Seliz
# idilcan
# aydemet26
# GamzeliKiz
# yelizcem
# Sedef35
# zynpbhr
yaa bende 11 ay olduuuuuuuuuuuuuuuuu hamileeeeeeeeee kalamadıııııııııııııııııııııııııMMMMMMMMMMMMMMMMMM
2:[/B
# pembedana
# Yavyum
# su06
# melojj
# arzum66
# ay_she
# Seliz
# idilcan
# aydemet26
# GamzeliKiz
# yelizcem
# Sedef35
# zynpbhr
sen hamilesin diye yemek yapmıyorsun hadi normal ben kaç gündür hamile değilim diye yapmıyorum
yok kız valla yapmadım yaparsam sölerım söz
kız bana sabah 9 dan akşam 9 a tam 12 saat verdiler sunı sancı ama bildiğin regl agrısı gibi oldu
baktım sıklaşıyo sancı deıdm doğuruom ben öle doğumhaneye aldılar
bak ne dedım pıttadanak çıkıo :) sadece son dakıkalardakı sancıu çok fena o zamnda cıkıo zaten
korkulcak bişi yok ben herkese dıom nromal doğum süpermanyak bişey diye :)))
doğumdan yarım saat sonra ayaktaydım ve kendımı çok iyi hisseidyordum vücut olrk tabı
psikolojik olrk diil :/
kumunu sere sere hee eheueheu güney sahıllerıdnen gelıo sanırsam kumlu kumlu eheueheu
ahh canım yaaa yardım edenin de yok ki bende ya pırasa yada ıspanak yapıcambende şuanda aynısı yapıcam...yanına pilav ve mercimek salatası yapıcamm..gerci midem bulanıyo ama koçişim kac gündür ac garibimm kahvaltı yemekten içimiz kurudu..
güle güle cnmben çıkıyorum kızlarrr öğrenirsek haber veririm
ama geç gelirim,doktordan misafirliğe gidicez..olmazsa
yarın haber veririm hoşçakalınn :79::79:
# pembedana
# Yavyum
# su06
# melojj
# arzum66
# ay_she
# Seliz
# idilcan
# aydemet26
# GamzeliKiz
# yelizcem
# Sedef35
# zynpbhr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?