Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ohh bee düzelmis site.merhanbalar kizlarr....
gecmisi okudumda dogumdan konusmussunuz.kizlar balonda neyy anam neler var böyle su minikler dogsaydi hayirlisila

# hatunsultan
# idilcan
# elmi
kızlar anladığım kadarı ile hamilesiniz sizin probleriniz varmıydı nasıl ve ne kadar sonra hamile kaldınız?

# hatunsultan
# idilcan
# elmi
kızlar anladığım kadarı ile hamilesiniz sizin probleriniz varmıydı nasıl ve ne kadar sonra hamile kaldınız?

selam, şahsım adına ben değilim maalesef.

idil ve elmi canlar hamiş ama
elminin daha var ama idil akşam sabah

#
# oglak75 kızzzzz naptın ağrıların geçtimi aradınmı dr.u şimdi nasılsın ?

# hatunsultan
# idilcan
# elmi

slm canim ,
evet hamileyim valla benim bi problem olmadi cok sükür.korunmayi biraktim dedim bi sene sonra falan hamis kalirim
bir ay sonra hamile kaldim.yani bu kadar problemsiz.

tmm sizin pronlem ne peki?

valla 1 yıl öncesine kadar bir problemim yok sanıyordum daha önce üç kez hamile kalmıştım, ama 1 yıldan bu yana korunmuyoruz, ama olmuyor
adetim düzensiz 15 günde bir oluyorum 2-3 kez oldu, ilaç kullandım ama bitince yine başladı sekmeler, geçen kış dr ye gittim en son menopoz eşiğindeymiş değerlerim

ama dr ye gittiğimde niye bebek olmuyor diye gitmedim,

korunmuyoruz olursa isteriz demiştim

yani illaki ben hamile kalmak istiyorum diye bir tedavi başlanmadı işte

elifim be kan testinin sonucunu beklemeye gerek yok canım

hayatımda gördüğüm en güzel fotoğraflardan biri bunlar ben de böyle bir kare içinde olmayı çok isterdim

canım benim allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşalhh
bütün dualarım seninle

amaann sen kendıne bak kızımmm sırtından sopa karnından sıpa maşallaahhhhh eheheueheueheu

ayy koptummmmm....

bak bu yakıştırma cuk diye oturdu... valla gecen zamanlarda hamile kalamıyorum diye dertlernirken şimdide hiç ummadığı anda hamiş olduğunu öğrendik..
valla bilerek olmadı ablaa....:78: :78: :78:

ayyyyyy sana nasıl teşekkür etsem bu güzel sözlerr içinnn...Rabbim kalp atışlarını duymayı nasip etsinn ondan sonra bende sizler gb olumlu olucammm...
canımbenimmmmm...çok sağolllll...

canım inşallah öyleyimdirrr...

Testlere göre kesin öylesin hayatım....Bin bir kere maşallah valla süper bir haber almış oldum sayende!!
Çookta sevindim inanamazsın...Allah'ım sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin hayatım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…