Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
# pembedana
# Yavyum
# su06
# melojj
# arzum66
# ay_she
# Seliz
# idilcan
# aydemet26
# GamzeliKiz
# yelizcem
# Sedef35
# zynpbhr
hepinize hayırlı akşamlar kızlar gidiyimde şu fasülyeyi pişiriyim
sanada hayırlı akşamlarr kolay gelsin

canımmm ben korunmayı bıraktıktan sonra 18. ay hamile kaldım..düşün birde klomen tedaviside gördüm..yani vakti zamanı varr sen hele ameliyatını ol bak gör korunmayı bıraktığın ay olucak hemen..
ay hadiiiiiiiii iiiinnnşşşaallllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
senin daha 1 yıl olmuş henüz benim taam dööööööööörrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt yılllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

HMMM değişik bi yöntem ılk kez duydum

anladım ayşemm cok gecmiş olsun..peki olucanmı hemen ameliyat karar verdinmi..allahtan kalple ilgili birşey cıkmadı...

olucam canım ınsallahh amelıyat gunu almam laızm once evet cok sukur

söylemez Melojjcum senin bu ablannn..ah bilmezsin sen onuu.neler çektiriyo bizeee...

amaann sen kendıne bak kızımmm sırtından sopa karnından sıpa maşallaahhhhh eheheueheueheu

ahh canım yaaa yardım edenin de yok ki bende ya pırasa yada ıspanak yapıcam
sorma canım gurbetliğinde en zor yanı bu hiçkimse yok yanında..annecim cağırsam hemen gelicek ama onuda taa burlara yormak istemiyorum bakalım perşembe gidelimde dr. olmassa gelicek..hiç olmassa yemeklerimizi bari yapar..
ay hadiiiiiiiii iiiinnnşşşaallllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
olucak canım sen morelini yüksek tut ben yürekten inanıyorum buna..
kızlar bende gidiyimde şu yemeklerimi pişireyimmm

afiyet olsun canım..kolay gelsin ayrıca..bende yapıyorum ama acık pc..

merhaba,
ben uzun süredir bu siteyi takip ediyordum ama yazmak bugüneymiş. bende bir senedir cocuk istiyorum ama bir şey yok dün regli olmam gerekiyordu olmamdı. bekliyorum bakalım benimde eklerseniz çok mutlu olacagım.

amaann sen kendıne bak kızımmm sırtından sopa karnından sıpa maşallaahhhhh eheheueheueheu

bak bu yakıştırma cuk diye oturdu... valla gecen zamanlarda hamile kalamıyorum diye dertlernirken şimdide hiç ummadığı anda hamiş olduğunu öğrendik..

sonunda site kendine gelmiş...:92::92: nasılsınız kızlarrrr..bu siteyide bir türlü oturturamadılar..

idil napıyorsun kız site başında doğurcan valla artık he
kızım böyle oturmak sana yasak değil mi bebişini ezip büzüyorsun yazık ama ona ya di mi ama şöyle rahat rahat uzansan ya sen
şaka falan maşallahın var heee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…