sanada hayırlı akşamlarr kolay gelsin# pembedana
# Yavyum
# su06
# melojj
# arzum66
# ay_she
# Seliz
# idilcan
# aydemet26
# GamzeliKiz
# yelizcem
# Sedef35
# zynpbhr
hepinize hayırlı akşamlar kızlar gidiyimde şu fasülyeyi pişiriyim
anladım ayşemm cok gecmiş olsun..peki olucanmı hemen ameliyat karar verdinmi..allahtan kalple ilgili birşey cıkmadı...önemli bişey değil canım safra kesemde kum varmıs acilken amelıyat olmam gerekıyomuş
ay hadiiiiiiiii iiiinnnşşşaallllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcanımmm ben korunmayı bıraktıktan sonra 18. ay hamile kaldım..düşün birde klomen tedaviside gördüm..yani vakti zamanı varr sen hele ameliyatını ol bak gör korunmayı bıraktığın ay olucak hemen..
senin daha 1 yıl olmuş henüz benim taam dööööööööörrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt yılllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
abla geçnki gibi test yapıpta bana sölememezlik etmezsin inş....
bana balon takarken epidurali yaptılar sonrasında sancı verip doğumu başlatmaları gerekiyordu ama gerek kalmadı, balonla beraber doğum yaptım...yoksa o ara sancıyı verip kasılmaları başlatmaları gerekiyordu...
Sen onlara bakma idilcimbence en güzeli normal doğum birkaç saat bağıracaksın ama bebeğine kucağına aldıktan sonrada bidaha ağrın olayacak sen bunları düşün hemen ayağa kalkacaksın.
yaa bende 11 ay olduuuuuuuuuuuuuuuuu hamileeeeeeeeee kalamadıııııııııııııııııııııııııMMMMMMMMMMMMMMMMMM[/
QUOTE]
ne dolduruon kız heenmn idili biz korkutuos sankı oklavamı alarman yürek sazı çalarman
güle güleeeee iyi akşamlarrr
yaaaaaaa nolurrr doğumum iyi geçsinnnnnn :18: :18: :18:
inşallah inşallahh korkma :)
bide anlatı geçen hafta kanda baktırdıınıı ne testi dedimm heaaa sölemedim dimi dioosöylemez Melojjcum senin bu ablannn..ah bilmezsin sen onuu.neler çektiriyo bizeee...
anladım ayşemm cok gecmiş olsun..peki olucanmı hemen ameliyat karar verdinmi..allahtan kalple ilgili birşey cıkmadı...
söylemez Melojjcum senin bu ablannn..ah bilmezsin sen onuu.neler çektiriyo bizeee...
HMMM değişik bi yöntem ılk kez duydum
Sen onlara bakma idilcimbence en güzeli normal doğum birkaç saat bağıracaksın ama bebeğine kucağına aldıktan sonrada bidaha ağrın olayacak sen bunları düşün hemen ayağa kalkacaksın.
yaa bende 11 ay olduuuuuuuuuuuuuuuuu hamileeeeeeeeee kalamadıııııııııııııııııııııııııMMMMMMMMMMMMMMMMMM[/
QUOTE]
ne dolduruon kız heenmn idili biz korkutuos sankı oklavamı alarman yürek sazı çalarman
ne doldurması kızzz
idilim şurda ne kaldı doğumuna biraz kızı sakinleştirin sizde zor olduğundan bahsediyorsunuzz
vazgeçecek normal doğumdan göreceksini,zz
zuuhhaahhaaha kop koppppolucam canım ınsallahh amelıyat gunu almam laızm once evet cok sukur
amaann sen kendıne bak kızımmm sırtından sopa karnından sıpa maşallaahhhhh eheheueheueheu
sorma canım gurbetliğinde en zor yanı bu hiçkimse yok yanında..annecim cağırsam hemen gelicek ama onuda taa burlara yormak istemiyorum bakalım perşembe gidelimde dr. olmassa gelicek..hiç olmassa yemeklerimizi bari yapar..ahh canım yaaa yardım edenin de yok ki bende ya pırasa yada ıspanak yapıcam
olucak canım sen morelini yüksek tut ben yürekten inanıyorum buna..ay hadiiiiiiiii iiiinnnşşşaallllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar bende gidiyimde şu yemeklerimi pişireyimmm
Arkadaşlar!Sizlerde beklenen regl tarihlerinizi söyleyin listemize ekleyelim ve o güne kadar ve sonrasında birbirimizden haberdar olalım. :)
Çünkü diğer türlü kim ne zaman ne bekliyor hatırlayamadığımız için yanlış bilgilendirebiliyoruz birbirimizi. :S
amaann sen kendıne bak kızımmm sırtından sopa karnından sıpa maşallaahhhhh eheheueheueheu
HMMM değişik bi yöntem ılk kez duydum
ne doldurması kızzz
idilim şurda ne kaldı doğumuna biraz kızı sakinleştirin sizde zor olduğundan bahsediyorsunuzz
vazgeçecek normal doğumdan göreceksini,zz
hamilelik belirtileriniz nelerdir. paylaşırsanız sevinirim.
offfffffffffff kociş hala gelmedi yaaaaaaaaaaaaaa kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?