Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
arkadaslar ikinci değer birinciden düşük olunca gebelik olmadığı anlamına mı gelior bide kanamalarım var acil cevap lütfeen(

canım benim inşallah bu tebrikleriniz boşe gitmezz.çok teşekkür ederimmm bitanemm.iyi uykularr...

ayy bayılıyorum senin oğlunu anlatmanaa..
Allah hepimize o günleri nasip etsin inşallahhh... :97:
tamam yaramazlık yok...
testlerimide perşembe yaptırırım inşallahhh...
Allahım inşallah sorun çıkmasınnn...
kalp atışlarını duyduktan sonra eşime söyliycem..tabi dayanabilirsemmm...
hadi iyi gecelerrr...

YAVYYUUUMMMMM;ELİİİFFFİİİİMMMM!Kız sen hamile misin??? Doğru mu okudum yaahuuuuu!
Ayyyy inşallah bu defa herşey yolunda gider yaaa;Allah yardımcın olsun canım benim.....

Pek girmiyorum;ama bu güzel haberi zamanlıca öğrenip kaçırmadığıma sevindim... :)

Bende çıkyorum canlarım uyuyim acıcıkkkkkk öpüyorum hepinizi kokulu kokuluuuuu

Nokta atışı haa... :)) Denk eldi mi geliyor işte;kardeşimin iki aylık evli bir arkadaşı doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra bir hafta içinde hamile kalmış nasılsa hapı yeni bıraktım farklı bir korunma yöntemi bulana kadar idare eder o beni deyip ;korunmaya gerek yok derken.
Şimdi de depresyondaymış... Daha yeni evliyim hiç bişey yaşayamadık ki diye. :) Kısmet işi bu işler kesinlikle.

Oğlak canım seni de tebrike derim;Allah hayırlısıyla kucağına almauyı nasip etsin... :)
Pembişimn de güzel haberleri var deyin de düşüp bayılayım şuracık da :))

Hoşgeldin canımmmmmmmm özledim valla senle laflamayııı
Valla denk geldimi geliyor herşeyin vakti varmış gerçekten bi tarafımı yırttım yok ayaklarımı diktim saatlerce olmadı olmadııı :92: ama bir defa ki hemen duş aldım anaaaa hedef 12den vurulmuş şükürrr

Yaa eve büyüdük biz teyzesi doğuma gelecen hazırlan az kaldı
ya sen geldin şimdi çıkarsam aklımda kalacakkkk

Yok gülüm çık....Yormaa kendini hastaymışsın zaten...Ben bundan sonra ziyaret etmeye daha çok özen göstereceğim sizleri...
Merve de 14 haftalık olmuş maşallahh :))
Doğuma gelmek isterim tabi umarım kısmet olur.O olmasa bile bebişi görmeye istanbula geldiğimde mutlaka geleceğim emin ol.

Hadi ben de çıkıyrum;dikkat edin hamişcikler kendinize :)))
Tekrar tebrik ediyorum Yavyum ve Oğlak
Fatoşum öpüüyorum en kocamanından :)

ya gel tabi hatta ara ben arayamıyorum müsaitmisin degilmisin bilemiyorum birde okulun erken başlayıp geç bitiyor rahatsız etmekte istemiyorum aslında bu ara ne güzel olur söyle bol bol muhabbet etsek
Ben çıkim o zmn bir kaç gündür çok yorgunum yarın gelirsek denk konuşuruzzz

kız yarın kanda baktır derim ben sana boşuna bekliysun
hoşgeldinnn kız sana neler olmuş öleee gerçi hala tam bilmiyomda cezaları duydum neyse geçmiş olduu :)))

hoşbulduk cnm sanada güle gülee yaa boşver geçti gitti topikte ilk cezayı ben almış oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…