Bugünlerde gelemiyorum fazla hergün birsey çıkıyor...Sizleri özledim haberlerinizden uzak kaldım ama iyiki geldim bu gece Elifimin hamiş oldugunu ögrendim hele bir de kan testini yaptır horon oynayacaz burda :))
Kızlar ben kaçıyorum yoğun bir gündü.Çok uykum geldi.Sizleri kocaman kocaman öptüm!
o kadar tatlı kiiii....kokusuna doyamıyorsun herkesten kıskanıyorsun..bütün gün resmine bakıyorum okulda...bakıcıdan alırken uyusa bile alıyorum uyanırsa uyansın beni görsün benle vakit geçirsin istiyorum ..oooof şimdi uyuyo yine özledim...eşim istemiyordu ıkıncıyı..ona da alıstırdım bu dusunceyı bı kere hamile kalmayı özledim yaa..o pıt pıt ları....tekmelerı....
kızlar ben gündüz giremiyorum..okulda ınternet yok malesef aklım sızlerde...arada aksamları gırerım artık ..eliff tekrardan tebrık ederım umarım bı problem cıkmaz ..dr kontrollerını ıhmal etme..vede bu aralar yaramazlık yapma emi
hadi hepinizi çook öpüyorum uykum geldi
arkadaslar ikinci değer birinciden düşük olunca gebelik olmadığı anlamına mı gelior bide kanamalarım var acil cevap lütfeen(
geçen aklıma geldinn.daha doğrusu kuzeninle dayınn.gittilermi???
evet ya ben hayranım öle kalanlara ...kız sen kendini unutuyon herhalde nokta atışıyla tek seferde:))
arkadaslar ikinci değer birinciden düşük olunca gebelik olmadığı anlamına mı gelior bide kanamalarım var acil cevap lütfeen(
oğlak 75 geçmiş olsunnn canımmmm....
Bende çıkyorum canlarım uyuyim acıcıkkkkkk öpüyorum hepinizi kokulu kokuluuuuu
Nokta atışı haa... :)) Denk eldi mi geliyor işte;kardeşimin iki aylık evli bir arkadaşı doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra bir hafta içinde hamile kalmış nasılsa hapı yeni bıraktım farklı bir korunma yöntemi bulana kadar idare eder o beni deyip ;korunmaya gerek yok derken.
Şimdi de depresyondaymış...Daha yeni evliyim hiç bişey yaşayamadık ki diye. :) Kısmet işi bu işler kesinlikle.
Tatlı rüyalar canım :) Maşallah 5 aylık olmuşsun :)
ben geldimmmmmmmmm
Yaa eve büyüdük biz teyzesi doğuma gelecen hazırlan az kaldı
ya sen geldin şimdi çıkarsam aklımda kalacakkkk
Yok gülüm çık....Yormaa kendini hastaymışsın zaten...Ben bundan sonra ziyaret etmeye daha çok özen göstereceğim sizleri...
Merve de 14 haftalık olmuş maşallahh :))
Doğuma gelmek isterim tabi umarım kısmet olur.O olmasa bile bebişi görmeye istanbula geldiğimde mutlaka geleceğim emin ol.
Eki Görüntüle 111110 Eki Görüntüle 111111 Eki Görüntüle 111112 Eki Görüntüle 111113
kızlar bugünki ve dünkü test.umarım becerebilmişimdirr...
ekleme bölümü değişmişş..
hoşgeldinnn kız sana neler olmuş öleee gerçi hala tam bilmiyomda cezaları duydum neyse geçmiş olduu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?