Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Selam Canlarım
Ben Gelemiyorum artık off çok sıkıldım ben herşey bu ara çok üstüme geliyor
Neyse dün gece çok kötü geçirdim sabah hemen doktora gittim kasılmalar başlamış ( ne demek tam bilmiyorumda ) ilaç verdi işte 1 hafta sonra yine gidicem umarım düzelir.
Birde mantar olmuşum geldimi geliyor işte böyle üst üste
eee neyse sizden naber değişiklik varmı topikimizde

Eliffff Canımm benim çok sevindim dün şero söledi
Ay varya nasıl sevindigimi anlatamam sana maşAllah kuzum inşAllah bu defa rabbim yüzünüze gülecek bebekiniz saglıkla gelecek kucagınıza
Çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsinn

arkadaşlar ii geceler benimde bir sorum olacak 1 buçuk ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım simdi test yaptım çift çizgi çıktı fakat 10 gündür kanamam geliordu dr. betahcg testi yaptı ilk 190 çıktı ikinci tahlil sonucum 175 çıktı dr doğum kontrol hapı verdi hamile değilmiyim yani bu anlamamı gelior dr bide kimyasal gebelikten bahsetti tam olarak bir sey anlamadım

geçmiş olsun canım kendine ve bebeğe çoook iyi bak...allah şifa versin

canım sevinmene çok sevindimm.çok teşekkür ederimm.inşallah bu sefer herşey yolunda giderrr...
eliiiiiif naptın kızzzzzzzzz..eşin ceketini atsa hamiş kalıyon bakıyom ayyy çok sevindim yaaa....hadi hayırlısı allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
kızzzzzzzzzzz maşallahh deyinn valla banada sürpriz olduu.tinker dua et nolurrr...bu seferr herşey yolunda gitsinnn... amin bu aradaa...

canım kasılmalar nedemek...ne kötü gidiyorr..aman dikkat et kenddinnee..

Aman aman sıkma canını canım hersey düzelir yolunda girer inşallah.Mantarın ve kasılmaların için geçmiş olsun çok.İnşallah kısa zamanda geçer bu sıkıntılarında malum bebek büyüyor kendine yer ediniyor ee tabii sen de kasılıyorsun...Allah'ım güç kuvvet versin hayatım..Şahsen çok şükür ben iyiyim bebekte iyi...Geçinip gidiyoruz:)

canım çok sağolll...inşallah bu sefer herşey yolunda giderr.inşallahhh...bu seferde kötü bişey olursa çok üzülürümm.kaptırmamaya çalışıyorum ama testler az biraz havaya soktu sankiii...:26:
bide kızlaaarrr...

Çok saol canım amin inşAllah
Kız beni güldürdün elife demişsin ya ceketi atsa hamile kalıon die maşAllah topikte bir ilk

yaaa valla fatoşş bugünde ayşe demişki sen kendine bak karnından sıpa sırtından sopaaa...
koptumm yaaa...
bıktım bunlardannn...

süprizlerin en güzeli allahım yardımcın olsun inşallah gönlünü ferah tut inşallah hersey güzel olacak eee böle olursa agustosta dogurursun abbooo yaz hamılelıgı ...fena ama olsun benım de 16 aralıktı son adet tarıhı eylulde dogdu ege...ayyy kız cok ozledım ben o gunlerı sımdıden ıkıncıyı dusunmeye basladım..allah nerde ısteyen varsa versin

canım kasılmalar nedemek...ne kötü gidiyorr..aman dikkat et kenddinnee..

Ayy ne bilim elifim sanki bütün sıkıntılar 4 yıl bekledi hamile kalmamı bekledi gibi
Bakalım inşAllah düzelir

MaşAllah canım herşeyin iyi gitmesine sevindim...
Mantarım bu akşam düzelir fitil atacam kasılmalarda bakalım sabah ilaca başlıcam

canım benimm..bende kürtaj oldumm..2ay önce..bugünlerde yaptığım testler pozitif çıkıyor benimdee..inşallahh hayra alamettirr..
seninde değer düşüyorsa dr.un dediği gb kimyasaldırrr...

geçen aklıma geldinn.daha doğrusu kuzeninle dayınn.gittilermi???

Çok saol canım amin inşAllah
Kız beni güldürdün elife demişsin ya ceketi atsa hamile kalıon die maşAllah topikte bir ilk
evet ya ben hayranım öle kalanlara ...kız sen kendini unutuyon herhalde nokta atışıyla tek seferde:))
huyumuz kurusun
yaaa valla fatoşş bugünde ayşe demişki sen kendine bak karnından sıpa sırtından sopaaa...
koptumm yaaa...
bıktım bunlardannn...

sıpa tamam da sopadan allah korusun ...ama maşallah diyelim

canım benimm..bende kürtaj oldumm..2ay önce..bugünlerde yaptığım testler pozitif çıkıyor benimdee..inşallahh hayra alamettirr..
seninde değer düşüyorsa dr.un dediği gb kimyasaldırrr...

bilmiorum canım yaa kafam acayip karıstı 190 düsük bir rakammış ama bazı yerlerde yüksek olduğu yazıor alamadım bende

çok sağoll canımbenimm..hayal kurmaya başlıyımmı sencee.yoksaa daha erkenmiiiii...
evet eğer Allah nasip ederde devam ederse temmuz sonuna denk geliyo..sıcaklaraa...
amaaann herşey yolunda gitsinde yaz kış farketmez tabi....

u arada hani sen ikinciyi düşünmüyodunnn.bu kadarmı tatlı anne olmakkk...

Son düzenleme:
Bugünlerde gelemiyorum fazla hergün birsey çıkıyor...Sizleri özledim haberlerinizden uzak kaldım ama iyiki geldim bu gece Elifimin hamiş oldugunu ögrendim hele bir de kan testini yaptır horon oynayacaz burda :))
Kızlar ben kaçıyorum yoğun bir gündü.Çok uykum geldi.Sizleri kocaman kocaman öptüm!

#
# oglak75 kızzzzz naptın ağrıların geçtimi aradınmı dr.u şimdi nasılsın ?

sağol canım ilgin alakan için doktorumu aradım hcg ve hemogram baktırdım hcg 458 hemogramda normal geldi bol sıvı al dinlen hafif şeyler ye ateşin 38 olursa ara dedi 1 hafta sonra gel kontrole dedi

o kadar tatlı kiiii....kokusuna doyamıyorsun herkesten kıskanıyorsun..bütün gün resmine bakıyorum okulda...bakıcıdan alırken uyusa bile alıyorum uyanırsa uyansın beni görsün benle vakit geçirsin istiyorum ..oooof şimdi uyuyo yine özledim...eşim istemiyordu ıkıncıyı..ona da alıstırdım bu dusunceyı bı kere hamile kalmayı özledim yaa..o pıt pıt ları....tekmelerı....

kızlar ben gündüz giremiyorum..okulda ınternet yok malesef aklım sızlerde...arada aksamları gırerım artık ..eliff tekrardan tebrık ederım umarım bı problem cıkmaz ..dr kontrollerını ıhmal etme..vede bu aralar yaramazlık yapma emi
hadi hepinizi çook öpüyorum uykum geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…