canım inşallah öyleyimdirrr...
Selam Canlarım
Ben Gelemiyorum artık off çok sıkıldım ben herşey bu ara çok üstüme geliyor
Neyse dün gece çok kötü geçirdim sabah hemen doktora gittim kasılmalar başlamış ( ne demek tam bilmiyorumda ) ilaç verdi işte 1 hafta sonra yine gidicem umarım düzelir.
Birde mantar olmuşum geldimi geliyor işte böyle üst üste
eee neyse sizden naber değişiklik varmı topikimizde
Testlere göre kesin öylesin hayatım....Bin bir kere maşallah valla süper bir haber almış oldum sayende!!
Çookta sevindim inanamazsın...Allah'ım sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin hayatım...
kızzzzzzzzzzz maşallahh deyinneliiiiiif naptın kızzzzzzzzz..eşin ceketini atsa hamiş kalıyon bakıyom ayyy çok sevindim yaaa....hadi hayırlısı allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Selam Canlarım
Neyse dün gece çok kötü geçirdim sabah hemen doktora gittim kasılmalar başlamış ( ne demek tam bilmiyorumda ) ilaç verdi işte 1 hafta sonra yine gidicem umarım düzelir.
Selam Canlarım
geçmiş olsun canım kendine ve bebeğe çoook iyi bak...allah şifa versin
Eliffff Canımm benim çok sevindim dün şero söledi
Ay varya nasıl sevindigimi anlatamam sana maşAllah kuzum inşAllah bu defa rabbim yüzünüze gülecek bebekiniz saglıkla gelecek kucagınıza
Çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsinn
Çok saol canım amin inşAllah
Kız beni güldürdün elife demişsin ya ceketi atsa hamile kalıon die maşAllah topikte bir ilk
canım sevinmene çok sevindimm.çok teşekkür ederimm.inşallah bu sefer herşey yolunda giderrr...
kızzzzzzzzzzz maşallahh deyinnvalla banada sürpriz olduu.tinker dua et nolurrr...bu seferr herşey yolunda gitsinnn... amin bu aradaa...
canım kasılmalar nedemek...ne kötü gidiyorr..aman dikkat et kenddinnee..
canım kasılmalar nedemek...ne kötü gidiyorr..aman dikkat et kenddinnee..
Aman aman sıkma canını canım hersey düzelir yolunda girer inşallah.Mantarın ve kasılmaların için geçmiş olsun çok.İnşallah kısa zamanda geçer bu sıkıntılarında malum bebek büyüyor kendine yer ediniyor ee tabii sen de kasılıyorsun...Allah'ım güç kuvvet versin hayatım..Şahsen çok şükür ben iyiyim bebekte iyi...Geçinip gidiyoruz:)
arkadaşlar ii geceler benimde bir sorum olacak 1 buçuk ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım simdi test yaptım çift çizgi çıktı fakat 10 gündür kanamam geliordu dr. betahcg testi yaptı ilk 190 çıktı ikinci tahlil sonucum 175 çıktı dr doğum kontrol hapı verdi hamile değilmiyim yani bu anlamamı gelior dr bide kimyasal gebelikten bahsetti tam olarak bir sey anlamadım
Ayy ne bilim elifim sanki bütün sıkıntılar 4 yıl bekledi hamile kalmamı bekledi gibi
Bakalım inşAllah düzelir
MaşAllah canım herşeyin iyi gitmesine sevindim...
Mantarım bu akşam düzelir fitil atacam kasılmalarda bakalım sabah ilaca başlıcam
evet ya ben hayranım öle kalanlara ...kız sen kendini unutuyon herhalde nokta atışıyla tek seferde:))Çok saol canım amin inşAllah
Kız beni güldürdün elife demişsin ya ceketi atsa hamile kalıon die maşAllah topikte bir ilk
huyumuz kurusuncanım çok sağolll...inşallah bu sefer herşey yolunda giderr.inşallahhh...bu seferde kötü bişey olursa çok üzülürümm.kaptırmamaya çalışıyorum ama testler az biraz havaya soktu sankiii...:26:
bide kızlaaarrr...
yaaa valla fatoşş bugünde ayşe demişki sen kendine bak karnından sıpa sırtından sopaaa...
koptumm yaaa...
bıktım bunlardannn...
canım benimm..bende kürtaj oldumm..2ay önce..bugünlerde yaptığım testler pozitif çıkıyor benimdee..inşallahh hayra alamettirr..
seninde değer düşüyorsa dr.un dediği gb kimyasaldırrr...
süprizlerin en güzeli allahım yardımcın olsun inşallah gönlünü ferah tut inşallah hersey güzel olacak eee böle olursa agustosta dogurursun abbooo yaz hamılelıgı ...fena ama olsun benım de 16 aralıktı son adet tarıhı eylulde dogdu ege...ayyy kız cok ozledım ben o gunlerı sımdıden ıkıncıyı dusunmeye basladım..allah nerde ısteyen varsa versin
#
# oglak75 kızzzzz naptın ağrıların geçtimi aradınmı dr.u şimdi nasılsın ?
çok sağoll canımbenimm..hayal kurmaya başlıyımmı sencee.yoksaa daha erkenmiiiii...
evet eğer Allah nasip ederde devam ederse temmuz sonuna denk geliyo..sıcaklaraa...
amaaann herşey yolunda gitsinde yaz kış farketmez tabi....
u arada hani sen ikinciyi düşünmüyodunnn.bu kadarmı tatlı anne olmakkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?