Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Hayırlısı olsun yıldızım.inşallah Allah daha iyisini nasip eder….nolsun biz de prensesle uğraşıyoruz işte.

evet memleket baybirt.ahh nasil özledim yaww

hımmmmmm baya ozledın demkkıııı ınş. tez zamanda kavuşursun memleketıne ama eleştırı yapayımmm hıç kendını geliştirememiş bayburttt hoş memur kentıı orası guselll ama sınema bıle yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hayırlısı olsun yıldızım.inşallah Allah daha iyisini nasip eder….nolsun biz de prensesle uğraşıyoruz işte.
yirim ben onu , napim canım hayırlısı en azından artık bebeğimin olabileceği inancındayım ve kendi adıma büssürü ders çıkardım hamilelik hafife alınacak bişi değilmiş

olay ne bı de bana acıklasanız

günaydınn kızlarrrrr kızlarrr para biriktiriyonuzzda bana demeyonuzmu sizzzzz benimde tamı tamına 5,50 var ama tel kapanacak kontür yükleycemm ama bu gün itibariyle bende varım 0,00

en sonnn 83 kiloydum canım :)

ayşem tekrar euroya mı döndükkk :))) çeyrek 100 euro olamaz yaaa
elmi senin bi fikrin var mı çeyrek ne kadar buralarda

idilcim burda euronun fiyatı devamlı değişiyo onun için tl ye cevırek anlamsız olur
hemde bi euro nerdeyse 2 tl yanı diğer kızlara haksızlık gibi bişi oluo sen bir atıon 2 sayılıo
biz bir atıyoruz gene bir yanı onun için euro olması daha mantıklı orda bi çeyrek 50 euro ise
aybası 2 çeyrek alıverırıseınız veya baska bişey alırsınız yani :) bilezik gelıosa bilezik alırsınız :)

bugun işe gelirken 20 tl vardı mesela bi meyve suyu bi simit aldım 1 tl
20 tl yi verdim 19 tl verdi 4 tl sini kumbaraya attımm

canımm ne güzell ama işte bende biriktirme gibi bi alışkanlık yokkiii ((((( o yüzdende biraz zor oluyo benim içinnn ama alışımaya çalışıorumm

tımam canım bence de saçmaydı
ama benim 25eurom yokkiiii, 22,96€ ok mi canikommm (5tl'yi saymayalım) ay olaylar karıştıııı :44:

canımm ne güzell ama işte bende biriktirme gibi bi alışkanlık yokkiii ((((( o yüzdende biraz zor oluyo benim içinnn ama alışımaya çalışıorumm

alışırsın şekerim biriktirdiğini harcayınca pek gusel oluyo o zaman ahha diyecesun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…