iyi canım iyileşeli çok oldu beni hamile bilen bıraktı.ama ben düştü.
senin bebiş nasıl
evet çüssünler canım sen merkezdeki hastanenin labaratuarını arayıp ismini versene ordan hemen sölüyolar değeri internetten bak numarasına
evet memleket baybirt.ahh nasil özledim yaww
yirim ben onu , napim canım hayırlısı en azından artık bebeğimin olabileceği inancındayım ve kendi adıma büssürü ders çıkardım hamilelik hafife alınacak bişi değilmişHayırlısı olsun yıldızım.inşallah Allah daha iyisini nasip eder….nolsun biz de prensesle uğraşıyoruz işte.
canım sen hangı ulkedesın :) idille senınkını euro olrk yazıyorum
100 tl olrk belirledık biz çeyrek parasını sizde 100 euro biriktirirsiniz :)
ortak fikir canım hepimiz tasarruf aşkıyla yanıp tutuşuyoduk şapalım dedik
canım sen hangı ulkedesın :) idille senınkını euro olrk yazıyorum
100 tl olrk belirledık biz çeyrek parasını sizde 100 euro biriktirirsiniz :)
ortak fikir canım hepimiz tasarruf aşkıyla yanıp tutuşuyoduk şapalım dedik
en sonnn 83 kiloydum canım :)
ayşem tekrar euroya mı döndükkk :))) çeyrek 100 euro olamaz yaaa
elmi senin bi fikrin var mı çeyrek ne kadar buralarda
hımmmmmm baya ozledın demkkıııı ınş. tez zamanda kavuşursun memleketıne ama eleştırı yapayımmm hıç kendını geliştirememiş bayburttt hoş memur kentıı orası guselll ama sınema bıle yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/QUOTE
saol.sen buhaline sükrert canmm artik yavas yavas gelisiyor .orasi sehirden cok kücük bir kent bence .elestiri yapman gayet normal
bugun işe gelirken 20 tl vardı mesela bi meyve suyu bi simit aldım 1 tl
20 tl yi verdim 19 tl verdi 4 tl sini kumbaraya attımm
gel bacu gel sende katıl kervanagünaydınn kızlarrrrrkızlarrr para biriktiriyonuzzda bana demeyonuzmu sizzzzz benimde tamı tamına 5,50 var ama tel kapanacak kontür yükleycemm ama bu gün itibariyle bende varım 0,00
idilcim burda euronun fiyatı devamlı değişiyo onun için tl ye cevırek anlamsız olur
hemde bi euro nerdeyse 2 tl yanı diğer kızlara haksızlık gibi bişi oluo sen bir atıon 2 sayılıo
biz bir atıyoruz gene bir yanıonun için euro olması daha mantıklı orda bi çeyrek 50 euro ise
aybası 2 çeyrek alıverırıseınız veya baska bişey alırsınız yani :) bilezik gelıosa bilezik alırsınız :)
yok hayatim ama bende sanmiyom 100 euro olsun.napalim bizde baska bisey aliriz kizlara bilezik biriktiriz meselaen sonnn 83 kiloydum canım :)
ayşem tekrar euroya mı döndükkk :))) çeyrek 100 euro olamaz yaaa
elmi senin bi fikrin var mı çeyrek ne kadar buralarda
tımam canım bence de saçmaydı
ama benim 25eurom yokkiiii, 22,96€ ok mi canikommm (5tl'yi saymayalım) ay olaylar karıştıııı :44:
canımm ne güzell ama işte bende biriktirme gibi bi alışkanlık yokkiii((((( o yüzdende biraz zor oluyo benim içinnn ama alışımaya çalışıorumm
Kızlar ben kaçtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gelirim sonraaaaa
geldim bacum geldim katun benide kervanaa:86: azcuk çikolatayı az yiyim dimi:78:gel bacu gel sende katıl kervana
günaydın kızlar
alışırsın şekerim biriktirdiğini harcayınca pek gusel oluyo o zaman ahha diyecesun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?