Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
minik yavyum neden benimle ilgilenmiyosun bakım bak bocugun burda

hoş geldiniz kıslar kadser ve aydemet çok kötü gözlerim pc ye bakamıyorum bile ben bi tenefüs yapayım sonra yine gelirim

canım hastalandınmııkii ?
malesef kaçınılmaz son buldu yine beni
hayırlısı yeni ay yeni umut yarın için randevu almıştım yumurtlama takibi yaptırıcam inş. nasıl bi işlerm yarın 2.ci günü olacak adetimin ne dersiniz gideyimmi bide sol kasığımda hala batma var kist falan olamasın bi akıl verin bana.:26:

Kızlaaaaaaaaaarrr dersim vardı kalamadım, ancak boş kaldım napıyonuz bakem şekerciklerim
İdiiiiiiiiiiiillll kız bana dombili deme seni de yerim kızını da haaaa

Hooobaa kafadan 90 tl kazandım iki kredi kartımdanda 45'er tl kesmısler hesap işletim ücreti
aradım hesabıma geri yatırdılar eheueheu fena sevındırık oldum

kızlar ben şimdi çıkıyorum işleri halledeyimm gelirim yine görüşürüzz:87::129:

ya bişiy diyin yaaa

Kızlaaaaaaaaaarrr dersim vardı kalamadım, ancak boş kaldım napıyonuz bakem şekerciklerim
İdiiiiiiiiiiiillll kız bana dombili deme seni de yerim kızını da haaaa

görünen köy kılavuz istermi şekercimmmm...baya baya enine gitmişsinnn.. yani yaNLIŞ ANLAMADA NE BİLİMMM BÖYLE TOMBUL TAVUK GB OLMUŞSUNN..
YANİ NASIL DENİRR IMMM..YAKINDA YUVARLANIRSINNN YANİİİ..
YANİ FATMAGÜLÜN YENGESİ DFOĞRU SÖYLÜYORRR....

SENİN YOLUN YOL DEĞİLL..BEN SANA SÖYLİYİMMM...

Hooobaa kafadan 90 tl kazandım iki kredi kartımdanda 45'er tl kesmısler hesap işletim ücreti
aradım hesabıma geri yatırdılar eheueheu fena sevındırık oldum

bak tets alacak paran fazlasıyla çıktı bi sebebin kalmadı yarın yap noluyyyyyyy

ya bişiy diyin yaaa

Canım sen yarın git hem kan ver hormonlara baksınlar hem de alttan muayeneni ol, kist varsa orda görünür zaten, ama kist olduğunu sanmıyorum gecikme olmadı zamanında geldi adetin, yumurtladın bence sen bu ay söylersin doktoruna istersen ilaç verir yumurta geliştirici, bi de üstüne çatlatma iğnesi tamamdır bu iş, için rahat olsun yeni ay yeni umut olacak inşallah

yavyum sen yadın ben sana diyim yeni hamile falan dinlemez dalar san

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…