Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hormonlarım falan normal canım ya kaç kere baktırdım bizde problem sperm hareketi o yüzden hani çatlama gününden bari emin olayım diyorum preseeed falan bu ayda kürlere devam edelim bakalım

Aşk olsun çok mu şişko görünüyorum yani halbuki ben kendimi böyle daha güsel buluyodum önceden gülünce yanaklarım göçerdi şimdi tombul toparlak oldu diye seviniyodum baksanıza kızlar ne diyo bu kanka yaa kıskanıyo beni demi

Eklentiler

• $CIMG4927.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 10
hormonlarım falan normal canım ya kaç kere baktırdım bizde problem sperm hareketi o yüzden hani çatlama gününden bari emin olayım diyorum preseeed falan bu ayda kürlere devam edelim bakalım
canım senin eşin varikoselmi
benim eşim ameliyat oldu iki ay sonra hamile kaldım
varikosel ameliyatı hiç olmadımı
ne kadar soru sormuşum vaf
valla fıstık gibisin yavyum beni görmemiş demekki asıl tombilik ben oldum bacu

Son düzenleme:
yavyum sen yadın ben sana diyim yeni hamile falan dinlemez dalar san
Başka zaman olsa dalardım da şimdi yeğenime kıyamıyom kanka dedik bağrımıza bastık bak neler ediyo manyak karı :84:

Benim eşimin de sperm hareketi sorunu var hayatım ve biz geçen ay L-Arginine diye bi bitkisel tablete başladık, 3 ay kullanacak sonra tekrar sayım yapılacak ve içimde çok büyük bi umut var bu ilça işe yaricak gibi geliyo, ürologlar tavsiye ediyolar istersen sen de bi araştır ve dene

farkettim dalmadın
bencede dalma yeğenimize yazık
şero senin eşindemi varikosel yoksa

ay gormedım.napıyosun sekerım.ne alemdesın.

ne olsun gülüm yaaa..sevinçliyim bi yandan oaniğim bi yandann..hayırlısıyla herşeyin yolunda gittiğini bi öğrensemm.daha iyi olucam inşallaahhh.... :97:
yavyum sen yadın ben sana diyim yeni hamile falan dinlemez dalar san
kıyamaz o banaaaaaa.....

oyyyy yesinler o tombiliyiii....
Kesinlikle hayatım kadın dediğin biraz kalçalı biraz yanaklıı accıkta topkekli olmalıı..zayıflığı bende sevmem..
Tam kıvamındasınn...

farkettim dalmadın
bencede dalma yeğenimize yazık
şero senin eşindemi varikosel yoksa

Valla hayatım bildiğimiz kadarıyla varikosel yok ama çocukluğunda çok ateşli hastalık geçirmiş benim eşim, hala da çok sık geçirir, bi de normalde de vücut ısısı aşırı yüksek, doktorumuz spermler sıcağı ve ateşli hastalıkları sevmez bu yüzden sperm üretimin de hareketin de biraz düşük ama normal yolla olmicak kadar diil dedi, bence normal yolla olmak için yetersiz yine de , sayı 36 milyon, hareketlilik de %20 , bakalım ilacın ikinci ayı bu ay, bidahaki ay da içsin bi sayım daha yaptıracaz inşallah ilerleme olmuştur da gelir artık meleğimiz çok özlüyorum onu 3 defa kandırdı bizi, CEE deyip kaçtı eşşek sıpası

kedicim tam kıvamına gelmişsin..hiç bozma bence

canım senin eşin varikoselmi
benim eşim ameliyat oldu iki ay sonra hamile kaldım
varikosel ameliyatı hiç olmadımı
ne kadar soru sormuşum vaf
olmaz olurmu canım oldu tabiki ama değerler ilginç bi şekild dahda düştü hızlı hareket 0 şimdi yavaş hareketlide %5 toplam sperm 21 milyona kadar çıkıyor ama bu ay kürler falan denedik kaan aydos un verdiği ilaçlar falan yarın test vericek bakalım değerle ne durumda :97:

şimdi sen hamile misin?sahalara yeni döndüm anca topluyorum konuları

kankaaaaa bu sefer içine ne doğuyooo...
kız-erkek????

Geçen sefer erkekti, bu sefer tahminde bulunmak için biraz erken, hele bi değerini falan öğren, bir iki hafta geçsin, ozaman yapacam tahminimi

kedicim tam kıvamına gelmişsin..hiç bozma bence

Hay ağzın bal yesin ipek böcüğüm beniiiiiiiiiiiiiiiimmm yerim kıs seni ama yok yemiyim, yersem daha da şişko olurum ozaman hiç kurtulamam bu hain kankanın dilinden

sendekeçiboynuzu
incir falan deniyormusun arı sütü bal polen çok iyi geliyor diyorlar şu kaan aydos a bi mailde sen at istersen sizide tedavi etsin 3 defa derken düşükmü yaptın?bide şu preseed i kullanıyormusun ?

Olurum ben adet yaa :)

canım benim eşimde ateşli hastalık geçirmiş çocukken
demekki sizinki ileri düzeyde değildi yoksa direk ameliyat derler.
banada bi cee dedi kaçtı dvşanım gelsin ben onun kuyruğunu yiyecem

neden acaba düştü doktorunuzmu iyi değildi
yada ne biim ameliyattan hemen sonra mı yaptırdınız bize ameliyattan üç ay sonra yaptır şimdi düşük çıkar dedi doktor

Canım aşılama denediniz mi hiç, aşılamada yıkama işlemi sonrasında biraz da enzim takviyesiyle hareketlilik bayağı artıyo çünkü, belki o şekilde gebelik şansın artabilir, biz bi kere denedik ileri hareketlilik %20'den %85'e çıktı yıkama sonrasında, gerçi o da tutmadı ama belki sizde tutar belli mi olur, biraz da şans işi bu

bak tets alacak paran fazlasıyla çıktı bi sebebin kalmadı yarın yap noluyyyyyyy

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...im/268463-anlatmakkaybetti287im-o287luma.html

uzun birazz ama okuyunnn ayyyyy aglıyorumm şşuan çok kötü oldummm

okumustum

Canım bende bi problem yok, bi dönem kendime çok yüklendim, yumurtlama ilaçları çatlatma iğneleri falan ama tamamen gereksiz yere yapmışım çünkü 3 aydır ilaçları bıraktım ve sorunsuz yumurtlayıp gününde adet oluyorum, eşim için de bu dediğim ilaca başladık geçen ay, 2 aydır preseedi de zaman zaman kullanıyoruz ama genelde acucuk oynaşalım derken kendimi bi anda yatakta bulduğum için hızımızı alamayıp preseedsiz yapıyoruz artık çok da takmıyorum açıkçası zamanını bekliyo benim sıpam
2 defa erken düşük, 1 defa da dış gebelik geçirdim canım, inşallah bidahaki sefere sağlıkla gelir meleğim

yok kız özelde yaptırdık bizimle ameliyat olan bi kişi daha vardı eşi 3 ay sonra hamle kaldı tabikide 3 ay sonra tets yaptırdık ama o ameliyatı hiç olasaydı keşke diyorum çünkü önceki değerler daha iyiydi 2 yıl oldu zaten ameliyat olalaı bakalım ya herşey nasip kısmet ne sebeb olacak diye bekliyorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…