Canım sen yarın git hem kan ver hormonlara baksınlar hem de alttan muayeneni ol, kist varsa orda görünür zaten, ama kist olduğunu sanmıyorum gecikme olmadı zamanında geldi adetin, yumurtladın bence sen bu aysöylersin doktoruna istersen ilaç verir yumurta geliştirici, bi de üstüne çatlatma iğnesi tamamdır bu iş, için rahat olsun yeni ay yeni umut olacak inşallah
görünen köy kılavuz istermi şekercimmmm...baya baya enine gitmişsinnn..yani yaNLIŞ ANLAMADA NE BİLİMMM BÖYLE TOMBUL TAVUK GB OLMUŞSUNN..
YANİ NASIL DENİRR IMMM..YAKINDA YUVARLANIRSINNN YANİİİ..
YANİ FATMAGÜLÜN YENGESİ DFOĞRU SÖYLÜYORRR....
SENİN YOLUN YOL DEĞİLL..BEN SANA SÖYLİYİMMM...
canım senin eşin varikoselmihormonlarım falan normal canım ya kaç kere baktırdım bizde problem sperm hareketi o yüzden hani çatlama gününden bari emin olayım diyorum preseeed falan bu ayda kürlere devam edelim bakalım
valla fıstık gibisin yavyum beni görmemiş demekki asıl tombilik ben oldum bacuAşk olsun çok mu şişko görünüyorum yanihalbuki ben kendimi böyle daha güsel buluyodum önceden gülünce yanaklarım göçerdi şimdi tombul toparlak oldu diye seviniyodum baksanıza kızlar ne diyo bu kanka yaa kıskanıyo beni demi
Başka zaman olsa dalardım da şimdi yeğenime kıyamıyomyavyum sen yadın ben sana diyim yeni hamile falan dinlemez dalar san
hormonlarım falan normal canım ya kaç kere baktırdım bizde problem sperm hareketi o yüzden hani çatlama gününden bari emin olayım diyorum preseeed falan bu ayda kürlere devam edelim bakalım
Başka zaman olsa dalardım da şimdi yeğenime kıyamıyomkanka dedik bağrımıza bastık bak neler ediyo manyak karı :84:
Benim eşimin de sperm hareketi sorunu var hayatım ve biz geçen ay L-Arginine diye bi bitkisel tablete başladık, 3 ay kullanacak sonra tekrar sayım yapılacak ve içimde çok büyük bi umut var bu ilça işe yaricak gibi geliyo, ürologlar tavsiye ediyolar istersen sen de bi araştır ve dene
ay gormedım.napıyosun sekerım.ne alemdesın.
kıyamaz o banaaaaaa.....yavyum sen yadın ben sana diyim yeni hamile falan dinlemez dalar san
aşk olsun çok mu şişko görünüyorum yaniHalbuki ben kendimi böyle daha güsel buluyodum önceden gülünce yanaklarım göçerdi şimdi tombul toparlak oldu diye seviniyodum Baksanıza kızlar ne diyo bu kanka yaa kıskanıyo beni demi
Başka zaman olsa dalardım da şimdi yeğenime kıyamıyomkanka dedik bağrımıza bastık bak neler ediyo manyak karı :84:
bak tets alacak paran fazlasıyla çıktı bi sebebin kalmadı yarın yap noluyyyyyyy
farkettim dalmadın
bencede dalma yeğenimize yazık
şero senin eşindemi varikosel yoksa
Aşk olsun çok mu şişko görünüyorum yanihalbuki ben kendimi böyle daha güsel buluyodum önceden gülünce yanaklarım göçerdi şimdi tombul toparlak oldu diye seviniyodum baksanıza kızlar ne diyo bu kanka yaa kıskanıyo beni demi
olmaz olurmu canım oldu tabiki ama değerler ilginç bi şekild dahda düştü hızlı hareket 0 şimdi yavaş hareketlide %5 toplam sperm 21 milyona kadar çıkıyor ama bu ay kürler falan denedik kaan aydos un verdiği ilaçlar falan yarın test vericek bakalım değerle ne durumda :97:canım senin eşin varikoselmi
benim eşim ameliyat oldu iki ay sonra hamile kaldım
varikosel ameliyatı hiç olmadımı
ne kadar soru sormuşum vaf
ne olsun gülüm yaaa..sevinçliyim bi yandan oaniğim bi yandann..hayırlısıyla herşeyin yolunda gittiğini bi öğrensemm.daha iyi olucam inşallaahhh.... :97:
kıyamaz o banaaaaaa.....
oyyyy yesinler o tombiliyiii....
Kesinlikle hayatım kadın dediğin biraz kalçalı biraz yanaklıı accıkta topkekli olmalıı..zayıflığı bende sevmem..
Tam kıvamındasınn...
kankaaaaa bu sefer içine ne doğuyooo...
kız-erkek????
kedicim tam kıvamına gelmişsin..hiç bozma bence
sendekeçiboynuzuValla hayatım bildiğimiz kadarıyla varikosel yok ama çocukluğunda çok ateşli hastalık geçirmiş benim eşim, hala da çok sık geçirir, bi de normalde de vücut ısısı aşırı yüksek, doktorumuz spermler sıcağı ve ateşli hastalıkları sevmez bu yüzden sperm üretimin de hareketin de biraz düşük ama normal yolla olmicak kadar diil dedi, bence normal yolla olmak için yetersiz yine de , sayı 36 milyon, hareketlilik de %20 , bakalım ilacın ikinci ayı bu ay, bidahaki ay da içsin bi sayım daha yaptıracaz inşallah ilerleme olmuştur da gelir artık meleğimiz çok özlüyorum onu3 defa kandırdı bizi, CEE deyip kaçtı eşşek sıpası
Olurum ben adet yaa :)
canım benim eşimde ateşli hastalık geçirmiş çocukkenValla hayatım bildiğimiz kadarıyla varikosel yok ama çocukluğunda çok ateşli hastalık geçirmiş benim eşim, hala da çok sık geçirir, bi de normalde de vücut ısısı aşırı yüksek, doktorumuz spermler sıcağı ve ateşli hastalıkları sevmez bu yüzden sperm üretimin de hareketin de biraz düşük ama normal yolla olmicak kadar diil dedi, bence normal yolla olmak için yetersiz yine de , sayı 36 milyon, hareketlilik de %20 , bakalım ilacın ikinci ayı bu ay, bidahaki ay da içsin bi sayım daha yaptıracaz inşallah ilerleme olmuştur da gelir artık meleğimiz çok özlüyorum onu3 defa kandırdı bizi, CEE deyip kaçtı eşşek sıpası
neden acaba düştü doktorunuzmu iyi değildiolmaz olurmu canım oldu tabiki ama değerler ilginç bi şekild dahda düştü hızlı hareket 0 şimdi yavaş hareketlide %5 toplam sperm 21 milyona kadar çıkıyor ama bu ay kürler falan denedik kaan aydos un verdiği ilaçlar falan yarın test vericek bakalım değerle ne durumda :97:
olmaz olurmu canım oldu tabiki ama değerler ilginç bi şekild dahda düştü hızlı hareket 0 şimdi yavaş hareketlide %5 toplam sperm 21 milyona kadar çıkıyor ama bu ay kürler falan denedik kaan aydos un verdiği ilaçlar falan yarın test vericek bakalım değerle ne durumda :97:
bak tets alacak paran fazlasıyla çıktı bi sebebin kalmadı yarın yap noluyyyyyyy
malesef kaçınılmaz son buldu yine beni
Hayırlısı yeni ay yeni umut Yarın için randevu almıştım yumurtlama takibi yaptırıcam inş. Nasıl bi işlerm yarın 2.ci günü olacak adetimin ne dersiniz gideyimmi bide sol kasığımda hala batma var kist falan olamasın bi akıl verin bana.:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...im/268463-anlatmakkaybetti287im-o287luma.html
uzun birazz ama okuyunnn ayyyyy aglıyorumm şşuan çok kötü oldummm
sendekeçiboynuzu
incir falan deniyormusun arı sütü bal polen çok iyi geliyor diyorlar şu kaan aydos a bi mailde sen at istersen sizide tedavi etsin 3 defa derken düşükmü yaptın?bide şu preseed i kullanıyormusun ?
yok kız özelde yaptırdık bizimle ameliyat olan bi kişi daha vardı eşi 3 ay sonra hamle kaldıcanım benim eşimde ateşli hastalık geçirmiş çocukken
demekki sizinki ileri düzeyde değildi yoksa direk ameliyat derler.
banada bi cee dedi kaçtı dvşanım gelsin ben onun kuyruğunu yiyecem
neden acaba düştü doktorunuzmu iyi değildi
yada ne biim ameliyattan hemen sonra mı yaptırdınız bize ameliyattan üç ay sonra yaptır şimdi düşük çıkar dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?