Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın canım nasılsın nerde hani tickerin kan tahlilinde yapıldı
hatice doktoramı gidiyor canım

hayatım kesinleşmeden tıcker yapmak istemiyorummm...
EVET KALP ATIŞINI DUYACAK İNŞALLAHHH...

gunaydın sekerler

selammmmmmmm kıslarrrrrrrr herkeseee günaydınnnnnnnn:87::87::87:

GÜNAYDIN KIZLARRR...

BEBISIM ay_she+ Yavyum Yildiz10 idilcan+ SeKeR_NaNe+ ParadiesAngel BenIpek

günaydın kızlar

nanem günaydın nerdeydin kaç gündür ya göremedim seni
tedaviye başladın diye düşündüm en son adet oldun herhal dedim ondan gelmiyorsun

elifim değerin güzel tatlım ya, hatiyeceyle mervenin değerlerine bakınca anormallik yok gibi

Son düzenleme:

Günaaydın kızlaarrr :)))

İnşallah canım cümlemize nasib olur sağlıkla sıhhatle inşallah :)

ay allah iyiliğini versin canım dur daha sınav açıklanmadı ki zaten açıklansa bişle sonra mülakat falan var
uzun iş yanii :)))

eşim zaten adliyede çalışıyor istanbul adliyesinde :) evet ama bu sefer duruşma
bazı kaçakçılar içinmiş sanırırm uyuşturucu mu kaçırmışlar nee

yavyucum dun yazamadım sana acılcıktım.bence de degerın cok ıı canım masallah.ne zaman gıdeceksın dr ye

slm kızlar ben geldimmm:))

YAVYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM balımmmmmmmmm hamileymişsin ay çok mutlu oldum ya sabah sabah bundan daha güzel bir haber olamazdı heralde...inşallah bu seferki sağlıklı bir şekilde olur bebegim...kendine stres yapma ve degerinin düşük oldugunuda düşünme bence gayet iyi
doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun canım?

HATCEMMMMmm canım benim inşallah bugün bebişinin kalp atışlarını duyarsınız güzel haberlerle gelirsiniz inşallah tatlımmm benimmm

AYŞEMMMMM canım işten ayrılıp başka bir işe giricekmişsin Allah hakkında hayırlısını nasip etsin bence çok iyi bir karar almışsın emeginin karşılığını vermeyenlere hak ola senin gibi birini kaybettikleri için:)

HATUNSULTANCIM canım beni merak ettiğin için saolasın gayet iyiyim ben izinliydim bi kaçgündür taşınıcamız evi temizledim:))

gelelim banaa:)) benim kırmızılar erken geldi dün doktora gittik alttan muayene oldum gayet sağlıklıymışım çok begendi doktor yumurtalarımı:)))
ama maalesef bu ay yaptıramıcaz çünkü devlet hastanesinden tüpbebek yaptırmak için rapor almamız gerekiyor... o kadar doktora gittik hepsi eşimin test sonuçlarıyla rapor alabilir dedi ama prosödür öle deilmiş daha bir sürü evrak gerekiyormuş benim hormon tahlillerim rahim filmim gerekiyormuş...ve rahim filmi çektirince bir sıvı enjekte ediyorlarmış vücuduna doktor dediki bu sıvının vücuttan atılması gerekiyormuş bu şekilde tüpbebek yapmam dedi..
ee dedim bunu daha önce neden sölemediniz şimdi tekrar 1 ay daha beklicez...adet bitince rahim filmi çektircem işte...yani ocak1 itibariyle gelen kırmızılarla başlıcak tedavi kızlar...
bu ay rapor çıkarmak için uğraşıcaz..
ama bir yandan iyi oldu biliyormusunuz çünkü öbür haftasonu taşınıcaz ve benim kafamda hep soru işaretleri vardı acaba tutarmı taşınırken düşmezmi felan diye çok düşünmüştüm şuan kafam o kadar rahatki taşınma bittikten sonra o tüpbebek tedavi dönemlerini daha rahat geçiricem inş..Rabbimin vardır bi bildiği demekki böyle olması daha hayırlıymış...benden haberler bu kadar kızlar...
bir kaç gündür girememin sebebi izinliydim yeni evimi temizledim çok güzel oldu mis gibi bi taşınmak kaldı işte..hayırlısıyla inş hepsi sırayla olucak bakalım...

Son düzenleme:
hayatım kesinleşmeden tıcker yapmak istemiyorummm...
EVET KALP ATIŞINI DUYACAK İNŞALLAHHH...

GÜNAYDIN KIZLARRR...

günaydın bebişko

günaydın hoşgeldin canım

hoşgeldin ayşem...kız senin kocan ne iş yapıyiii

günaydın canım hoş geldin

Günaydın canım :)

inşallah iyi sonuçlar alırsın bu tüpbebekle canım yaa çok istiyorum..................

bebısım ay_she+ yavyum yildiz10 idilcan+ seker_nane+ paradiesangel benıpek

günaydın kızlar

elifim değerin güzel tatlım ya, hatiyeceyle mervenin değerlerine bakınca anormallik yok gibi

günyadınn hatunların sultanı...
Valla tek tesellim yumurtlamanın geç olduğunu bilmek...
öyle olunca geç döllenme oluyor sanırımm..oda adet tarihimi bir hafta geriye çekiyor...
Yani 4+4 falanım eğer orda mifafir varsa..

yavyucum dun yazamadım sana acılcıktım.bence de degerın cok ıı canım masallah.ne zaman gıdeceksın dr ye

günaydın balımm..
Iyi düşünmeye çalışıyorumm..çokta moralimi bozmadım açıkçası...
Yukarıyada yazdım yaa geç yumurtladığım içinn değer düşük çıkmış olabilirrr...

şekercim nanecim gelişmeler çok güzel hayırlısıyla senin de bebişin gelecek inşallah...yeni evin de hayırlı olsun...

inşallah iyi sonuçlar alırsın bu tüpbebekle canım yaa çok istiyorum..................

inşallah canım benim inşallahh...doktor bu konuda çok rahatlattı beni eger benden kaynaklı bir sorun olsaymış ilk seferde tutma ihtimali düşük olabilirmiş ama erkek kaynaklı oldugu için ve benim gayet saglıklı olmam ilk seferde tutmaması için hiçbir sebep yokmuş...içim o kadar rahatki ilk seferde tutucak gibi hissediyorum...
hayırlısı inşallah...

ben bu işi devirmiş biri olarak söylüyorum çok düşük değildi.benim 6.haftada 7300 düçok enteresan ve ondan sonra da hiç kımsede bu degerı duymadım.acaba hastaneden hastaneye deger aralıkları degısıyor mu.normalde 5 ten sonra hamılelık kabul edılıyor.bu arada benım de gunum 7 gun gectı.rezıl olmamak ıcın gun sayıyorum dogumdan sonra duzensızlık normal mı bu kadar gec kalır mı bılmıyorum.cok korkyorum

nanemmmmmmmmm çok sevindim canım senin adınaa herşey yolunda gider inş.rabbim vaktini zamanını bilir canım.. en hayırlı zamanda gelsin bebeğin

şekercim nanecim gelişmeler çok güzel hayırlısıyla senin de bebişin gelecek inşallah...yeni evin de hayırlı olsun...

çok saol ipekcim canım benimm...inşallah inanıyorum bende gelecegine...
tşk ederim canım inş yeni evimizle beraber evin neşeside ailemize katılır...

günaydınn kızlarrrrr.

elifcimm artıkk kesinleştiginee göreee tebrikk edebilirimmmm senii :)))))) allahım kötü şeylerle sınamasın tekrar ve saglıkla büyüsün inşallah.
nanemmmm hayırlı olsunn taşınıyomuşsunuzzz ve tüp bebek yılbaşından sonraya kalmışşş.allahım inşallah yeni bi yılda hemen veriri bebeginiii

+

sağol canım hayulrısı olsun ınsallah bakalım biraz tedirginim gergınım ama iyi olur ınsallah :)

ertelenmesine üzüldüm canım ama vardır bundadfa bi hayır diyelım :) evraklarınızı toparlayın da
bari bi an önce başlayın :)

günaydın bebişko

günaydın hoşgeldin canım

hoşgeldin ayşem...kız senin kocan ne iş yapıyiii

hoşbulduk canım eşim adliyede memur olarak çalışıyo kalemde :)
tv de bolca duyarsın adını 12. ağır ceza

aplacım günaydın evet gariptr ilk bebegımde benımde 6. hafta degerım 10481 di çok yuksek bi değer
bende kımsede görmedım bu zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…