yaaa kızlar nane'yi gördünüz mü kaç gündür nerde bu kız birşey mi oldu acep
selizimmm,
ameliyat olacaksın adetin gelmiş inşallah hayırlı haberlerle gelirsin doktordan pazartesi günü canım
ben geldimmmm işlerimide hallettim..
evet ya hatunum bende görmüyom iki gündür naneyi..
selizim pazartesi dr. gidecekmişin inşallah hayırlısıyla gider gelirsin canım..
inşallah kızlar yaaa herşeyimi halledip gelirim artık bi sorun olmasın inş...
ben 2 ay kullandım kist için ama kistim erimedi sanırım kistim çikolata kisti oyüzden faydası olmadığını düşünüyorum ama tam zamanında adet olmamı sağladı yani birkaç günlük gecikmlerim oluydu soğan kürü yaptığınız zaman 30 gün içerisinde tekrar adet oluyorsunuz..Merhaba arkadaşlar hiç soğan kürü uyguladınız mı?
tşk ederim laparoskopi olacağım kistim vardı 3cm erimesi için 2 ay doğum k. hapı kullandım ama erimedi daha sonraki 2 ayda 4.5 cmye kdr ulaştı acilen laparoskopi önerildi çünkü neredeyse 1 yıldır hamiile kalamıyorum eşimde bir problem çıkmadı kistim yüzünden hamile kalamdığım düşünülüyor...Geçmiş olsun ne ameliyatı olacaksınız?
inşallahh canım dualarım ve kalbim seninlee..
,gokcegokce,Yavyum, pişttttttttttttttttttttttttttttttttttt
ya bende merak ediyorum aama büyük ihtimalle adet oldu ve izin aldı..tüp bebeğe başlayacakları zaman izin alacaktı..hayırlı haberlerle gelsin inşallahhh....yaaa kızlar nane'yi gördünüz mü kaç gündür nerde bu kız birşey mi oldu acep
canımm çıkmıştım.geldimm..
ya bende merak ediyorum aama büyük ihtimalle adet oldu ve izin aldı..tüp bebeğe başlayacakları zaman izin alacaktı..hayırlı haberlerle gelsin inşallahhh....
hatice peki yumurtladıktan sonraki kaçıncı gününün değeriydi bu..yani kaçıncı gün adet olman lazımdı..ben şimdi bakıyorumm.muhtemelen kasım14-15-16- bugünlerden birinde yumurtladımm..yani ymurtlamadan sonraki 16 yada 17.günki değerim 122..iyidir dimi..???:26:
hatçem sat kaçtı senin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?