Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selizimmm,
ameliyat olacaksın adetin gelmiş inşallah hayırlı haberlerle gelirsin doktordan pazartesi günü canım

ben geldimmmm işlerimide hallettim..
evet ya hatunum bende görmüyom iki gündür naneyi..
selizim pazartesi dr. gidecekmişin inşallah hayırlısıyla gider gelirsin canım..

selizimmm,
ameliyat olacaksın adetin gelmiş inşallah hayırlı haberlerle gelirsin doktordan pazartesi günü canım

inşallah canım yaaa pazartesi gidiyorumn artık nezaman gelirim bilmiyorum...adetim geciksin dedim ya 4 gün erken geldiii valla eniyisimi biranönce kurtulmakkk

Merhaba arkadaşlar hiç soğan kürü uyguladınız mı?
ben 2 ay kullandım kist için ama kistim erimedi sanırım kistim çikolata kisti oyüzden faydası olmadığını düşünüyorum ama tam zamanında adet olmamı sağladı yani birkaç günlük gecikmlerim oluydu soğan kürü yaptığınız zaman 30 gün içerisinde tekrar adet oluyorsunuz..
Geçmiş olsun ne ameliyatı olacaksınız?
tşk ederim laparoskopi olacağım kistim vardı 3cm erimesi için 2 ay doğum k. hapı kullandım ama erimedi daha sonraki 2 ayda 4.5 cmye kdr ulaştı acilen laparoskopi önerildi çünkü neredeyse 1 yıldır hamiile kalamıyorum eşimde bir problem çıkmadı kistim yüzünden hamile kalamdığım düşünülüyor...
inşallahh canım dualarım ve kalbim seninlee..

sağol bitanem Allah razı olsunnn

,gokcegokce,Yavyum, pişttttttttttttttttttttttttttttttttttt

canımm çıkmıştım.geldimm..
yaaa kızlar nane'yi gördünüz mü kaç gündür nerde bu kız birşey mi oldu acep
ya bende merak ediyorum aama büyük ihtimalle adet oldu ve izin aldı..tüp bebeğe başlayacakları zaman izin alacaktı..hayırlı haberlerle gelsin inşallahhh....

gökçeee burdamısınnn..senin beta kaç çıkmıştı..seninde geç döllenmeydi sanırımmm...
ayrıntılı yazarmısınn.kaçıncı gündü???

yavyumm benimde gec dölenme olmuştu adetten sonra 18. gün gece yumurtladım 19 diyelim..
adetten sonraki gün kan değeri 118.16 cıkmıştı..ve birdahada yaptırmadım zaten..

Son düzenleme:
Doğmamış bebekten mektup

Bölüm-1:
İçerisi loş, kızıl bir karanlık... Dokuz ay boyunca gerçek ışık yüzü göstermediler bana. Yo, öyle bildiğiniz gibi F tipi bir hücrede filan değilim. Aksine her şey çok eğlenceli. Buraya düştüğüm ilk günden bu yana ekmek elden su gölden... Huzurlu, güvenli bir ortamda yaşamımı sürdürüyorum diyebilirim. Bu zamanı uzun bir tatil olarak bile düşünmek mümkün. Siz hiç günde 24 saat keyifle yüzdünüz mü? Dilediğiniz zaman, dilediğiniz kadar yemek yediniz mi? Daha ne isteyebilirim ki! Zaman zaman sıkıntılar yaşamıyorum değil hani. Ama bunlar gelgeç şeyler. Atlatıyoruz hepsini. Atlatıyoruz diyorum çünkü her şeye rağmen tek başıma değilim. Bir kadının sevgi dolu sesi her zaman yanımda! Arada bir 'anne olacaksın' diyen başka sesler de duyuyorum. Onun yüzünü henüz görmedim, yani gıyabında tanıştığımızı söyleyebilirim. Gözlerinin içine bakacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum... Ayda bir gittiğimiz, sesi beraber yaşadığımız kişiye benzeyen bir kadın da ilk günden beri hep aynı şeyi söylüyor. "Çok güzel bir anne olacaksın. " Doktormuş galiba. Onu da hiç görmedim.

Bölüm-2:
Burada sıkılmaya başladım. Monotonluktan başka bir şey değil hayat! Artık istediğim gibi yüzemiyorum. Hiç mutlu değilim, hiç! Yerim daraldı. Ekmek elden, yiyecek gölden olunca başıma bunların geleceğini bilemezdim tabii. Hareketsizlik işte, artık küçücük evimin içinde kocaman bir tombulum sanki. Oysa istediğim gibi oynamalıyım. Işıktan yana şansım hiç açılmadı; içerisi hala çok karanlık!

Bölüm-3:
Sürekli sevgi dolu sözlerini duyduğum o ses de benden şikayetlere başladı. Çok ağırlaşmışım, beni karnında taşımakta zorlanıyormuş. Ah evet, size onun karnında yaşadığımı söylememiştim. Yo, benden bu denli şikayet edilmesinin ağırlığı altında ezilmekten bir an önce kurtulmalıyım. Yaşadığım yerde imar yasağı olmasa evime ikinci bir kat çıkacağım ama ne yazık ki bu mümkün değil. Arada bir kaçak çıksam diyorum ama önceden ayda bir yapılan denetimler iyice artırıldı. Artık on beş günde bir yapılıyor. Her ay gittiğimiz o yerde, sesi anneme benzeyen kadın 'artık zaman yaklaşıyor kontrolleri daha da sıklaştıracağız' diyordu, ne demekse... Tabii bu sözlerden sonra bana yapacak bir şey kalmıyor. Kaçak yapı demek: boşuna zaman kaybı, boşuna yorulmak demek! Yer sorunuma en kısa zamanda çözüm bulmalıyım!.. Annem olduğunu sandığım kadın bugün bir şarkı dinliyordu, çok hoşuma gitti. Sanki benim için yazılıp bestelenmiş: Her yeeer karanlııık!

Bölüm-4:
Aman allahım! Bu de ne! Hayatımda böyle sancı görmemiştim. Dört bir yanım kasım kasım kasılıyor, evimin duvarlarından gelen baskılar yerimi iyice daraltıyor, aşağılara doğru sıkışıyorum. Tutunacak bir dalım bile yok. Bir kuvvet beni aşağılara doğru itip duruyor. Neyse ki uzun sürmedi. Bir daha olmaz umarım. Olamaazz! İşte yine başlıyor. O tatlı ses artık bas bas bağırıyor. Nasıl dayanılır buna. Yeter artık zaten yerim dardı, istediğim gibi oynayamıyordum, üstüne bir de bu dert! Bu arada bizim yüzme havuzundaki su boşaldı. İlk kez böyle bir şey oluyor! Ağrıların sıklığı artıkça annem daha çok bağırıyor. Bizi galiba değişik bir yere götürdüler. Tanımadığım bir dolu insanın sesini duyuyorum.

Aman allahım! Gözlerime inanamıyorum. Şu dehlizden bir ışık geliyor galiba. Oraya doğru ilerlesem mi acaba!..

Son düzenleme:
hatice peki yumurtladıktan sonraki kaçıncı gününün değeriydi bu..yani kaçıncı gün adet olman lazımdı..ben şimdi bakıyorumm.muhtemelen kasım14-15-16- bugünlerden birinde yumurtladımm..yani ymurtlamadan sonraki 16 yada 17.günki değerim 122..iyidir dimi..???:26:

kızlar kusura bakmayın çıkıyorum ben ablamla konuşuyoruz tam 48 dkdr.acilen çıkmam lazım.iigeceler

canım benimkisi yumurtlamadan sonra 13. gün yapılmış değerdi kasımın 8-9 gibi olmam gerekiyodu kasım 10 bakıldı..ama seninde değerinde düşük değil gayet normal bence stres yapma hayatım bu güzel anların tadını cıkar oldumu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…