slm kızlar ben geldimmm:))
yavyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm balımmmmmmmmm hamileymişsinAy çok mutlu oldum ya sabah sabah bundan daha güzel bir haber olamazdı heralde...inşallah bu seferki sağlıklı bir şekilde olur bebegim...kendine stres yapma ve degerinin düşük oldugunuda düşünme bence gayet iyi
Doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun canım?
Gelelim banaa:)) benim kırmızılar erken geldi dün doktora gittik alttan muayene oldum gayet sağlıklıymışım çok begendi doktor yumurtalarımı:)))
ama maalesef bu ay yaptıramıcaz çünkü devlet hastanesinden tüpbebek yaptırmak için rapor almamız gerekiyor... O kadar doktora gittik hepsi eşimin test sonuçlarıyla rapor alabilir dedi ama prosödür öle deilmiş daha bir sürü evrak gerekiyormuş benim hormon tahlillerim rahim filmim gerekiyormuş...ve rahim filmi çektirince bir sıvı enjekte ediyorlarmış vücuduna doktor dediki bu sıvının vücuttan atılması gerekiyormuş bu şekilde tüpbebek yapmam dedi..
Ee dedim bunu daha önce neden sölemediniz şimdi tekrar 1 ay daha beklicez...adet bitince rahim filmi çektircem işte...yani ocak1 itibariyle gelen kırmızılarla başlıcak tedavi kızlar...
Bu ay rapor çıkarmak için uğraşıcaz..
Ama bir yandan iyi oldu biliyormusunuz çünkü öbür haftasonu taşınıcaz ve benim kafamda hep soru işaretleri vardı acaba tutarmı taşınırken düşmezmi felan diye çok düşünmüştüm şuan kafam o kadar rahatki taşınma bittikten sonra o tüpbebek tedavi dönemlerini daha rahat geçiricem inş..rabbimin vardır bi bildiği demekki böyle olması daha hayırlıymış...benden haberler bu kadar kızlar...
Bir kaç gündür girememin sebebi izinliydim yeni evimi temizledim çok güzel oldu mis gibi bi taşınmak kaldı işte..hayırlısıyla inş hepsi sırayla olucak bakalım...
günaydın canım zeytin napııyogünaydınn kızlarrrrr.
elifcimm artıkk kesinleştiginee göreee tebrikk edebilirimmmm senii :)))))) allahım kötü şeylerle sınamasın tekrar ve saglıkla büyüsün inşallah.
nanemmmm hayırlı olsunn taşınıyomuşsunuzzz ve tüp bebek yılbaşından sonraya kalmışşş.allahım inşallah yeni bi yılda hemen veriri bebeginiii
günaydın canım zeytin napııyo
nanecim hoş geldin inşallah en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza
ayşecim kırmızılar gelmiş artık ne dim bilemedim gözün aydınmı yoksa hayırlısımı
+
sağol canım hayulrısı olsun ınsallah bakalım biraz tedirginim gergınım ama iyi olur ınsallah :)
ertelenmesine üzüldüm canım ama vardır bundadfa bi hayır diyelım :) evraklarınızı toparlayın da
bari bi an önce başlayın :)
hoşbulduk canım eşim adliyede memur olarak çalışıyo kalemde :)
tv de bolca duyarsın adını 12. Ağır ceza
aplacım günaydın evet gariptr ilk bebegımde benımde 6. Hafta degerım 10481 di çok yuksek bi değer
bende kımsede görmedım bu zamana kadar
| | | | |
:119:|nick|biriken |kalan |
1| şeker_nane |00|00|
2| yelizcem |6,75|93,25|
3| yavyum |13,00|87,00|
4|yildiz01|24,00|76,00|
5| paradiesangel |4,30|95,7|
6|ay_she|24,65|75,35|
7| su06 |00|00|
8|gamzelikiz|12,25|87,75|
9| pembedana |1,55|98,45|
10|melojj|15,58|84,15|
11|gökçegökçe|20,00|80,00|
12|idilcan|22,96 e|77,04 e|
13|elmi|15 e|85 e|
[sıze="2"]**kırmızı renkli olanlar bu hafta hiç bildirim yapmadı bana kızlaarr[/sıze]
inşallah canım benim inşallahh...doktor bu konuda çok rahatlattı beni eger benden kaynaklı bir sorun olsaymış ilk seferde tutma ihtimali düşük olabilirmiş ama erkek kaynaklı oldugu için ve benim gayet saglıklı olmam ilk seferde tutmaması için hiçbir sebep yokmuş...içim o kadar rahatki ilk seferde tutucak gibi hissediyorum...
Hayırlısı inşallah...
ben bu işi devirmiş biri olarak söylüyorum çok düşük değildi.benim 6.haftada 7300 düçok enteresan ve ondan sonra da hiç kımsede bu degerı duymadım.acaba hastaneden hastaneye deger aralıkları degısıyor mu.normalde 5 ten sonra hamılelık kabul edılıyor.bu arada benım de gunum 7 gun gectı.rezıl olmamak ıcın gun sayıyorum dogumdan sonra duzensızlık normal mı bu kadar gec kalır mı bılmıyorum.cok korkyorum
günaydınn kızlarrrrr.
Elifcimm artıkk kesinleştiginee göreee tebrikk edebilirimmmm senii :)))))) allahım kötü şeylerle sınamasın tekrar ve saglıkla büyüsün inşallah.
günaydın canım zeytin napııyo
ayşecim kırmızılar gelmiş artık ne dim bilemedim gözün aydınmı yoksa hayırlısımı
günaydınn kızlarrrrr.
elifcimm artıkk kesinleştiginee göreee tebrikk edebilirimmmm senii :)))))) allahım kötü şeylerle sınamasın tekrar ve saglıkla büyüsün inşallah.
nanemmmm hayırlı olsunn taşınıyomuşsunuzzz ve tüp bebek yılbaşından sonraya kalmışşş.allahım inşallah yeni bi yılda hemen veriri bebeginiii
+
sağol canım hayulrısı olsun ınsallah bakalım biraz tedirginim gergınım ama iyi olur ınsallah :)
ertelenmesine üzüldüm canım ama vardır bundadfa bi hayır diyelım :) evraklarınızı toparlayın da
bari bi an önce başlayın :)
hoşgeldin bitanemm..
Hayatım hamile gibiyimm.
Kalp atışını göriyim ondan sonra kesin gözüyle bakıcam...
Inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olurr..
Sağlıkla sıhhatleee... :97:
Her işte bi hayır vardırr..
Belki taşınma esnasında yapacağın saniyelik bi hareket bebeğin tutunmasını engelleyecekti...
önümüzdeki aya kalması iyi olmuş...
Geç olsunn temiz olsunn..
Allahın izniyle yeni yıla bebekle giriceksinizzz...
çok sevinicem bitanemmmm....
Inşallahh hepimiz tez vakitte anne oluruzzz...
| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1| Şeker_Nane |00|00|
2| Yelizcem |6,75|93,25|
3| Yavyum |13,00|87,00|
4|Yildiz01|24,00|76,00|
5| ParadiesAngel |4,30|95,7|
6|Ay_she|24,65|75,35|
7| Su06 |00|00|
8|Gamzelikiz|12,25|87,75|
9| Pembedana |1,55|98,45|
10|Melojj|15,58|84,15|
11|Gökçegökçe|20,00|80,00|
12|İdilcan|22,96 E|77,04 E|
13|elmi|15 E|85 E|
**kırmızı renkli olanlar bu hafta hiç bildirim yapmadı bana kızlaarr
evet bende ilk seferde tutacağını hissediyorummmmmm...
kesinleşti dimi inşallahhh??? :26:
evet bende ilk seferde tutacağını hissediyorummmmmm...
gözün aydın de canım gözünaydın haziran 2011 de hamile kalmayı düşünüyorum ben nasib tabii :)
| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1|Şeker_Nane|42,10|57,90|
2| Yelizcem |6,75|93,25|
3| Yavyum |13,00|87,00|
4|Yildiz01|24,00|76,00|
5|ParadiesAngel|16,05|83,95|
6|Ay_she|24,65|75,35|
7| Su06 |00|00|
8|Gamzelikiz|12,25|87,75|
9| Pembedana |1,55|98,45|
10|Melojj|15,58|84,15|
11|Gökçegökçe|20,00|80,00|
12|İdilcan|24,41 E|75,59 E|
13|elmi|15 E|85 E|
**kırmızı renkli olanlar bu hafta hiç bildirim yapmadı bana kızlaarr
ekledim kızlaar :) bu arada 1 çeyrek alma zorunlugugugu yok 2 çeyrek de alabülüsünüz eheueheu
daha ayın 3 ü bugun 30una kadar bissürü para birikir :))
tedirgin olmakta haklısın ama canım bence senin için hayırlı olucak gibi geliyor içime öle doguyor...inş öle de olur...
ben açıkçası hiç üzülmedim hem taşınma hem tüpbebek ikisi birarada zor olucaktı strese giricektim hep taşındıktan sonra olacagı için o kadar rahatki kafam inş hayırlısıyla gelicek
ayşem canım benim unuttum sanma listeyi:)kumbarama doldurdum bütün bozukları 42,10 TL'm var şuan inş ay sonuna kadar 1 çeyrek eder:)
ayşem bana da 1,45€ ekler misin canikom :))
ayy ayşeeeeeeeeeeeeee bende bildirim yapacaktım tammm hatta listeyi yayınla bakalım dicektimm bana 11,75 eklermisin
bu nedir?ii bıseyse ben de katılayım.
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
ewet ewet dimii bissürü bissürü çeyreğimiz olsun :129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?