Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ılk kan testınden sonra zaten kesın hamılelıgı.bence soylemelı.2.kan testı ıcın 1 hafta daha .tek taraflı heyecan...bırlıkte yasanmalı bence

| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1|Şeker_Nane|42,10|57,90|
2| Yelizcem |6,75|93,25|
3|Yavyum|25,75|74,25|
4|Yildiz01|24,00|76,00|
5|ParadiesAngel|16,05|83,95|
6|Ay_she|24,65|75,35|
7| Su06 |00|00|
8|Gamzelikiz|12,25|87,75|
9| Pembedana |1,55|98,45|
10|Melojj|15,58|84,15|
11|Gökçegökçe|20,00|80,00|
12|İdilcan|24,41 E|75,59 E|
13|elmi|15 E|85 E|
14|Topukluayakkabı|12,25|87,75|

**kırmızı renkli olanlar bu hafta hiç bildirim yapmadı bana kızlaarr

bana kimse sarılmıyoooooooo :84: :84: :84: :84:

ay kızlarrr laf aramızda şu idil cadısı doğursada kurtulsak..bi kapris bi kaprisss...
Nedir bu yaaa...

:
Tamam soyun uzan aç bacaklarını

Getiriyom şekerim normal yapcez demi epidural fln isterse
bi tokat atalım bayılsın

çatlakkk....
günaydınnnnnnnn
tam uyumaya gidiyordum bi bakayım size dedim..sonra bi kaç gündür bozuk para birikmeye başlamıştı saydım bende 12,25 tl param var şimdilikk :81: çok zenginim çoookkkkk

günaydın canımmm...
Evet çok zenginiz hepümüzzzz...

:97: :97: kızımı özlüyorum benn

ılk kan testınden sonra zaten kesın hamılelıgı.bence soylemelı.2.kan testı ıcın 1 hafta daha .tek taraflı heyecan...bırlıkte yasanmalı bence

dur bakalım değerleri katlanmıcak diye stres yapıyo elif o yüzden dedim,

ay kızlarrr laf aramızda şu idil cadısı doğursada kurtulsak..bi kapris bi kaprisss...
Nedir bu yaaa...

gökçeee burdamısınnn..senin beta kaç çıkmıştı..seninde geç döllenmeydi sanırımmm...
ayrıntılı yazarmısınn.kaçıncı gündü???

canım benım ben normalde 34gunde 1 adet olan bırıydımm evlendıkten snra bu şekıl oldu yanıı. adet olmam gerekırken tam 9 gun bekledımm.sanırım adetımın geçmesının 3.gunuyduu tahlıl yaptrdımm 00 çıkmıştı betaa uzulmuştum ama zaten hıç beklemıordumm çnkuu ılışkıden snra yıkandımm umursamadımm dr gderız bakılırz falan demiştimm neysee .. daha sonra adetım hala gelmeyınceee 10.gunu falandı sanrıımmm rahatsızlandım ıdrar yollarımdannn . dr a gıttımmm ıdrar tahlılı ve kan tahlıllerı vermişti bu arada eşim durumu ızah ettı bır de beta ya bakalım dedıkk. nıtekımm betaya bır baktık kı 2200 lu bşeyyy ama dediğim gbıı benım baya bı öğrenmem zor ve geç olduu. artı dr a gıttımmm hemen. ultrasonla bakıldımm ve geç dollenmem olduğu soylendı yanı şuan da sat ımdan 1 hafta geç ılerlıyoruz bız anlatabıldım mı...20 nısan son adet tarıhımdı düşün yanıı...

ben de özledım ıdılışkomm yaaa nasılsıneğitim nasıl gıdıorrr.. ya benım sanırım doğum ıst da olmayacak arkadaşlarrr..buradakı dr kasılmalarımdan dolayı yol tehlıkelı olabılır dedııı ıst dakı dr umu aradık o da burdakı dr un tavsıyesıne uymamız gerektığını soyledı çnku ben şuan sızı göremıorumm herhangı bı problem çıkmasın yolda falan dıyıonceee bızde erzurum ve trabzondakı özel hastahanelerı araştrmaya başladık bakalım ne olacakk bı gorsenız kafaöda neler var nelerrrr ayy ayyyyy

Nedir bu yaaa...

çatlakkk....

günaydın canımmm...

canım benımm tekrar tebrıklerr sakın pımpırıklenme allahın ıznıyle bebişin senınleee

Naneeeeee banada sarııııılll....

sarılmamı sarılmamı sana hiççç.. gel buraya bakimmmm ama bide öpcemmm bananeee ohhhh öptüm işteeee:))

bana kimse sarılmıyoooooooo :84: :84: :84: :84:

ben ben ben benn sarılcam ama önce seni doğurtcazz gel buraya

tamam soyun uzan aç bacaklarını

getiriyom şekerim normal yapcez demi epidural fln isterse
bi tokat atalım bayılsın

sen doğurcan şimdi dur baklaım

heh tamamdır sıcak suyumuzda hazır epidural isterse onun da yöntemide hazır bi dogurtmak kaldı :))
hadi başlayalım:))

günaydınnnnnnnn
tam uyumaya gidiyordum bi bakayım size dedim..sonra bi kaç gündür bozuk para birikmeye başlamıştı saydım bende 12,25 TL param var şimdilikk :81: çok zenginim çoookkkkk

günaydınnnn canımmmmmm hoşgeldinizzz
ohhh biriksin paralar gelsin altınlar:))

günaydın gökçemmm hoşgeldinnn
aman tek başına yapma bişi eşini bekle tamammı balım yorma kendini...

Nedir bu yaaa...

çatlakkk....

günaydın canımmm...

evett canımm bencede eşine söylemelisin artık
hayatımm kesinleşsin istiyodumm..öğrendiği zaman kalp atışlarınıda duydum demek istiyorummm...

aferin sana...nekadar iyi bakıyosun kendineee...

hayatımm bu sefer çok temkinliyim..sabırlıyımm..geçende böyle sevindik sonu hüsran olduu.şimdi sadece eşime söylemek geliyor içimdenn.başka kimseye söylemek istemiyorumm..en az ilk üç ayyy...onada söylersem tembihliycemm.annesine bile söylemesinnn...

bugün sağlık ocağına gidicem.bi kere daha baktırayım kanda.ondan sonra ancak kese görmeye..inşallah iyi çıkar tabi sonuçlarr...
Salı günü baktırmıştım işte.bugün vereceğimin ikiye katlaması gerekiyorrr.dua edin nolurrrr.... :18:

hayatım benim önceki pek yolunda gitmedi ya..ondan hemen söylemiyim diyorumm...
Ama eşşim gelsin hemen söyliycemm.
Bu sefer yüz yüze söylüycemm..
Geçen kameradan doğru söylemiştimm..
Içimde kaldı..
Yüzü yüze söyliycemm.
Inşallah hayırlı haber veirrim aşkitomaa...

oyyy bebişim menimmm.kıyamam sanaaaaaa...

bıze de sarıl amaaaaaa

kız durrr hemen vurmaaaa daha bşey yapmadım bu saydıklarım zaten hergun rutın yaptıklarımdıı ama ağırlaştım tabıı göbeğim de acayıp sıvrıleştııı yaaa bı gorsenızzz o yuzden eğilip kalkmam vs zorlanıorumm doğal olarakkk vuymaaa banaaaaaaaaa

hem sen yazdıklarımı okudun muuu yenı annee

canımbenim inşallah benimde öyledirr...

sarılmamı sarılmamı sana hiççç.. Gel buraya bakimmmm Ama bide öpcemmm bananeee Ohhhh öptüm işteeee:))

hayırlısı gökcem ben de son anda hastanemi değiştirdim.......doktorun doğru söylemiş o kadar yol tehlikeli olabilir ...
ben iyiyim canım eğitim fena sayılmaz dün biraz sıkıldım nefes egzersizleri yaptık beceremedim o yüzden çok sıkıldımmm :)

İnşallah değerlerin katlanmıştır aşkitom yaaa.......

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim inşallah degerin güzel çıkar kat kat katlamıştır hatta...dualarım seninle bitanem güzel haberlerle gel inş..
ne zaman gidiceksin kan vermeye?öğleden sonramı?

bencede eşine sölemen iyi olur canım yarın geliyor dimi?

canımbenim inşallah benimde öyledirr...

oyledır allahın ıznıyleeeee

ayy canım benım kolay gelsın vallaaa sters ben de bıle hat safadakı sen de kımbılır nasıldırrr normal yanıı ama rahat olll . bebişine kavuşacalksın ne guselll

oyyyy tabikidee sarılırımmm ama bi sarılmaya bir öpücük bedava:))

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mertişko kağan paşa da senı opüyor teyzesııııı

dikkat et kendine tamam vurmuyommm...
Okudum canımm..okudumm sağoll..

elifcimm anlıyorum seni önce kalp atışlarını duymak istiyosunn dogal olarakkk ama inan hiçç korkma bugünde yaptır testiniii degerin yükselmişşse eşin gelince söylersinnn. bak benim bi tanıdıgım kürtajdan hemen sonra hiç adet görmeden hamile kaldı ve gayet saglıklıı

Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ölüyooooooooooooooommmmmm

çok ağrıyooooooooooooooooooooo

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bide öpem

bende görüyorum bende görüyorum ne var yani
bide senide öpimm ohhh:))
bende öpecem bana ne banane
günaydınnnnnnnn
tam uyumaya gidiyordum bi bakayım size dedim..sonra bi kaç gündür bozuk para birikmeye başlamıştı saydım bende 12,25 TL param var şimdilikk :81: çok zenginim çoookkkkk
günaydın canım nerelerdesin bebişler nasıl günaydın canım
sen kendine ne diye eziyet ediyon eşin yaparız demiş işte
aynı benim gibisin ya bende duramıyodum

katışıyorum sana canım hemşom senin doğurasın gelmiş benimde hamiş olasım geldi gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…