elif bence söyleme eşineeeee ne zaman gitcen doktoraa???? Ne zaman 2. Kan testi yapıcann?
Ikinci testten sonra söyle bence kız .......
Gökce hoşgeldin bebişim ya özledim seni......yorma kendini ya gelsinlerrr senden ve mertişkodan daha önemli değil ya
bana kimse sarılmıyoooooooo :84: :84: :84: :84:
:
Tamam soyun uzan aç bacaklarını
Getiriyom şekerim normal yapcez demi epidural fln isterse
bi tokat atalım bayılsın
günaydınnnnnnnn
tam uyumaya gidiyordum bi bakayım size dedim..sonra bi kaç gündür bozuk para birikmeye başlamıştı saydım bende 12,25 tl param var şimdilikk :81: çok zenginim çoookkkkk
pıtırcık dogurmamak daha ıı emın ol.herseyın vaktı var..tam gelısımını saglasın..sımdılık ıı gıdıyorsun.en azından erken dogum olayını astın artık.sabret bılıyorum cok zor daha da zor olacak son 2 hafta...uyku yok wc de yat daha ıı.
ılk kan testınden sonra zaten kesın hamılelıgı.bence soylemelı.2.kan testı ıcın 1 hafta daha .tek taraflı heyecan...bırlıkte yasanmalı bence
ay kızlarrr laf aramızda şu idil cadısı doğursada kurtulsak..bi kapris bi kaprisss...
Nedir bu yaaa...
gökçeee burdamısınnn..senin beta kaç çıkmıştı..seninde geç döllenmeydi sanırımmm...
ayrıntılı yazarmısınn.kaçıncı gündü???
Elif bence söyleme eşineeeee ne zaman gitcen doktoraa???? ne zaman 2. kan testi yapıcann?
ikinci testten sonra söyle bence kız .......
gökce hoşgeldin bebişim ya özledim seni......yorma kendini ya gelsinlerrr senden ve mertişkodan daha önemli değil ya
ay kızlarrr laf aramızda şu idil cadısı doğursada kurtulsak..bi kapris bi kaprisss...
Nedir bu yaaa...
çatlakkk....
günaydın canımmm...
Evet çok zenginiz hepümüzzzz...
Naneeeeee banada sarııııılll....
bana kimse sarılmıyoooooooo :84: :84: :84: :84:
tamam soyun uzan aç bacaklarını
getiriyom şekerim normal yapcez demi epidural fln isterse
bi tokat atalım bayılsın
sen doğurcan şimdi dur baklaım
günaydınnnnnnnn
tam uyumaya gidiyordum bi bakayım size dedim..sonra bi kaç gündür bozuk para birikmeye başlamıştı saydım bende 12,25 TL param var şimdilikk :81: çok zenginim çoookkkkk
gunaydın pıtırcıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yenı haber var mı kım hamıleee neden hamıleee kıme hamıleee oğrenmemm lazımmm
bu arada bugun benım temızlık gunumdu bayan gelecektı ama babası vefat etmişşş ee ben de yapamıorummmm kıı ama napcam bılmıorummm .eşim sakın dokunma bşeye hallederız beraberr dedııı ben de utuyu yaptımm tualet banyoyu cıfledımm mutfağı hallettım oturdumm belım kopacak gbıııı
cmts arkdaşlarım gelecekkk evı hallettmem lazımmm neyse artıkk
Nedir bu yaaa...
çatlakkk....
günaydın canımmm...
Evet çok zenginiz hepümüzzzz...
hayatımm kesinleşsin istiyodumm..öğrendiği zaman kalp atışlarınıda duydum demek istiyorummm...evett canımm bencede eşine söylemelisin artık
aferin sana...nekadar iyi bakıyosun kendineee...bu arada bugun benım temızlık gunumdu bayan gelecektı ama babası vefat etmişşş ee ben de yapamıorummmm kıı ama napcam bılmıorummm .eşim sakın dokunma bşeye hallederız beraberr dedııı ben de utuyu yaptımm tualet banyoyu cıfledımm mutfağı hallettım oturdumm belım kopacak gbıııı
hayatımm bu sefer çok temkinliyim..sabırlıyımm..geçende böyle sevindik sonu hüsran olduu.şimdi sadece eşime söylemek geliyor içimdenn.başka kimseye söylemek istemiyorumm..en az ilk üç ayyy...onada söylersem tembihliycemm.annesine bile söylemesinnn...kız nasıl ıcınde tutarsın delı mısın? Yılbasında sana guzel bı suprız yapar hem de o gece naz yapmak cok zevklı olur goreceksın bak.hem cok var yılbasına.saklama ıcınde dıbıne kadar yasayın.
bugün sağlık ocağına gidicem.bi kere daha baktırayım kanda.ondan sonra ancak kese görmeye..inşallah iyi çıkar tabi sonuçlarr...elif bence söyleme eşineeeee ne zaman gitcen doktoraa???? Ne zaman 2. Kan testi yapıcann?
Ikinci testten sonra söyle bence kız .......
Gökce hoşgeldin bebişim ya özledim seni......yorma kendini ya gelsinlerrr senden ve mertişkodan daha önemli değil ya
ılk kan testınden sonra zaten kesın hamılelıgı.bence soylemelı.2.kan testı ıcın 1 hafta daha .tek taraflı heyecan...bırlıkte yasanmalı bence
sarılmamı sarılmamı sana hiççç.. gel buraya bakimmmmama bide öpcemmm bananeee ohhhh öptüm işteeee:))
ben ben ben benn sarılcam ama önce seni doğurtcazz gel buraya
heh tamamdır sıcak suyumuzda hazır epidural isterse onun da yöntemide hazır bi dogurtmak kaldı :))
hadi başlayalım:))
günaydınnnn canımmmmmm hoşgeldinizzz
ohhh biriksin paralar gelsin altınlar:))
günaydın gökçemmm hoşgeldinnn
aman tek başına yapma bişi eşini bekle tamammı balım yorma kendini...
hayatımm kesinleşsin istiyodumm..öğrendiği zaman kalp atışlarınıda duydum demek istiyorummm...
aferin sana...nekadar iyi bakıyosun kendineee...
hayatımm bu sefer çok temkinliyim..sabırlıyımm..geçende böyle sevindik sonu hüsran olduu.şimdi sadece eşime söylemek geliyor içimdenn.başka kimseye söylemek istemiyorumm..en az ilk üç ayyy...onada söylersem tembihliycemm.annesine bile söylemesinnn...
bugün sağlık ocağına gidicem.bi kere daha baktırayım kanda.ondan sonra ancak kese görmeye..inşallah iyi çıkar tabi sonuçlarr...
Salı günü baktırmıştım işte.bugün vereceğimin ikiye katlaması gerekiyorrr.dua edin nolurrrr.... :18:
hayatım benim önceki pek yolunda gitmedi ya..ondan hemen söylemiyim diyorumm...
Ama eşşim gelsin hemen söyliycemm.
Bu sefer yüz yüze söylüycemm..
Geçen kameradan doğru söylemiştimm..
Içimde kaldı..
Yüzü yüze söyliycemm.
Inşallah hayırlı haber veirrim aşkitomaa...
oyyy bebişim menimmm.kıyamam sanaaaaaa...
canım benım ben normalde 34gunde 1 adet olan bırıydımm evlendıkten snra bu şekıl oldu yanıı. Adet olmam gerekırken tam 9 gun bekledımm.sanırım adetımın geçmesının 3.gunuyduu tahlıl yaptrdımm 00 çıkmıştı betaa uzulmuştum ama zaten hıç beklemıordumm çnkuu ılışkıden snra yıkandımm umursamadımm dr gderız bakılırz falan demiştimm neysee .. Daha sonra adetım hala gelmeyınceee 10.gunu falandı sanrıımmm rahatsızlandım ıdrar yollarımdannn . Dr a gıttımmm ıdrar tahlılı ve kan tahlıllerı vermişti bu arada eşim durumu ızah ettı bır de beta ya bakalım dedıkk. Nıtekımm betaya bır baktık kı 2200 lu bşeyyy ama dediğim gbıı benım baya bı öğrenmem zor ve geç olduu. Artı dr a gıttımmm hemen. Ultrasonla bakıldımm ve geç dollenmem olduğu soylendı yanı şuan da sat ımdan 1 hafta geç ılerlıyoruz bız anlatabıldım mı...20 nısan son adet tarıhımdı düşün yanıı...
Canım benımm tekrar tebrıklerr sakın pımpırıklenme allahın ıznıyle bebişin senınleee
sarılmamı sarılmamı sana hiççç.. Gel buraya bakimmmmAma bide öpcemmm bananeee Ohhhh öptüm işteeee:))
ben de özledım ıdılışkomm yaaa nasılsıneğitim nasıl gıdıorrr.. ya benım sanırım doğum ıst da olmayacak arkadaşlarrr..buradakı dr kasılmalarımdan dolayı yol tehlıkelı olabılır dedııı ıst dakı dr umu aradık o da burdakı dr un tavsıyesıne uymamız gerektığını soyledı çnku ben şuan sızı göremıorumm herhangı bı problem çıkmasın yolda falan dıyıonceee bızde erzurum ve trabzondakı özel hastahanelerı araştrmaya başladık bakalım ne olacakk bı gorsenız kafaöda neler var nelerrrr ayy ayyyyy
bugün sağlık ocağına gidicem.bi kere daha baktırayım kanda.ondan sonra ancak kese görmeye..inşallah iyi çıkar tabi sonuçlarr...
Salı günü baktırmıştım işte.bugün vereceğimin ikiye katlaması gerekiyorrr.dua edin nolurrrr.... :18:
oyyy bebişim menimmm.kıyamam sanaaaaaa...
bıze de sarıl amaaaaaa
canımbenim inşallah benimde öyledirr...
hayırlısı gökcem ben de son anda hastanemi değiştirdim.......doktorun doğru söylemiş o kadar yol tehlikeli olabilir ...
ben iyiyim canım eğitim fena sayılmaz dün biraz sıkıldım nefes egzersizleri yaptık beceremedim o yüzden çok sıkıldımmm :)
İnşallah değerlerin katlanmıştır aşkitom yaaa.......
oyyyy tabikidee sarılırımmmama bi sarılmaya bir öpücük bedava:))
dikkat et kendine tamam vurmuyommm...kız durrr hemen vurmaaaa daha bşey yapmadım bu saydıklarım zaten hergun rutın yaptıklarımdıı ama ağırlaştım tabıı göbeğim de acayıp sıvrıleştııı yaaa bı gorsenızzz o yuzden eğilip kalkmam vs zorlanıorumm doğal olarakkk vuymaaa banaaaaaaaaa
Hem sen yazdıklarımı okudun muuu yenı annee
bende öpecem bana ne banane
bide öpem
bende görüyorum bende görüyorum ne var yani
bide senide öpimm ohhh:))
günaydın canım nerelerdesin bebişler nasılgünaydınnnnnnnn
tam uyumaya gidiyordum bi bakayım size dedim..sonra bi kaç gündür bozuk para birikmeye başlamıştı saydım bende 12,25 TL param var şimdilikk :81: çok zenginim çoookkkkk
günaydın canımgunaydın pıtırcıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yenı haber var mı kım hamıleee neden hamıleee kıme hamıleee oğrenmemm lazımmm
bu arada bugun benım temızlık gunumdu bayan gelecektı ama babası vefat etmişşş ee ben de yapamıorummmm kıı ama napcam bılmıorummm .eşim sakın dokunma bşeye hallederız beraberr dedııı ben de utuyu yaptımm tualet banyoyu cıfledımm mutfağı hallettım oturdumm belım kopacak gbıııı
katışıyorum sana canım hemşom senin doğurasın gelmiş benimde hamiş olasım geldi geneElif bence söyleme eşineeeee ne zaman gitcen doktoraa???? ne zaman 2. kan testi yapıcann?
ikinci testten sonra söyle bence kız .......
gökce hoşgeldin bebişim ya özledim seni......yorma kendini ya gelsinlerrr senden ve mertişkodan daha önemli değil ya
Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ölüyooooooooooooooommmmmm
çok ağrıyooooooooooooooooooooo
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?