Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
SeKeR_NaNe+ GamzeliKiz+ BenIpek SariLale+ hatunsultan+ Yavyum+ yelizcem ParadiesAngel+ ay_she+

günaydın kızlarrr
nasılsınız bu sabah?

ayşem bana 3 tl daha eklermisin cicim? akşam kocişten çarptım :))

SeKeR_NaNe+ GamzeliKiz+ BenIpek SariLale+ hatunsultan+ Yavyum+ yelizcem ParadiesAngel+ ay_she+

günaydın kızlarrr
nasılsınız bu sabah?

topuklu senın bebekler napıo.nasılmıs ıcerde 3 tane tasımak.anlatsana bıraz

günaydın kızlaar

günaydın kızlarrr
nasılsınız bu sabah?

günaydınn şekerrrlerrrrrr

ya ben bu para biriktirme işine alışamadım halaaa millet çeyrek alırkenn bende altın tozu bile alamıcam anlaşılannn :))))))))))

günaydın kızlarrr
nasılsınız bu sabah?

hoşgeldın canım tamam eklıyorum :)) valla bende kocişten çarpıyom yaa
benım ne cıkarım olcak bu ısten diyo bende avcunu yalıycaksın diyorum eheueheueh

günaydın kızlaar

günaydın canımmm :)

yazıyo ama anlamıyomkii ne yazdığını karman curmann...yazılarıda net cekebilirsem koyayımda bak ayşemm..

tamam canım

| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1|Şeker_Nane|42,10|57,90|
2| Yelizcem |6,75|93,25|
3|Yavyum|25,75|74,25|
4|Yildiz01|24,00|76,00|
5|ParadiesAngel|21,80|78,20|
6|Ay_she|25,50|74,50|
7| Su06 |00|00|
8|Gamzelikiz|12,25|87,75|
9| Pembedana |1,55|98,45|
10|Melojj|15,58|84,15|
11|Gökçegökçe|20,00|80,00|
12|İdilcan|24,41 E|75,59 E|
13|elmi|15 E|85 E|
14|Topukluayakkabı|15,25|84,75|

**kırmızı renkli olanlar bu hafta hiç bildirim yapmadı bana kızlaarr

işte ayşemmm bilmiyorum okunurmu ama...

Eklentiler

• $DSC03268.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSC03269.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 27
günaydın yelizcim hoşgeldin...
evet daha iyiyim canım sağol..
ufakta olsa bir umut var ama ben her sonuca kendimi hazırladım ne olursa olsun katlanıcam yani yapıcak birşey yok..zaten bende şan olmuş olsaydı bu zamana kadar 4 bebeğimide kaybetmezdim illa birinde şans gülmüş olurdu heralde..

günaydın kızlaar
günaydın canım hoşgeldin..

günaydın kızlarrr
nasılsınız bu sabah?

günaydın topuklum hoşgeldinnn....

off ya geçmişi okuyacak kadar zamanım olmuyo hiç
ama sanırım epey bir haber var topikte
anladığım kadarıyla haticem bebişini kaybetmiş gerçekten çok çok üzüldüm geçmiş olsun
ayşemde ameliyat olacakmış çok geçmiş olsun canım rabbim şifanı versin inş
elif adına çok sevindim allah tamamına erdirsin inş.

evet canım kaybediyorum bebeğimi kesemizin içi boşmuş galiba..salı belli olucakk bu defada yakalayamadım şansı..

canım hamileyim ama dün dr. gittim ve kesenin içi boş bebeğin kalp atımları yok dedi..salıya kadar beklicez salı tekrar bakıcak eğer bir gelişme yoksa kürtaj olucam..

evet sen yazmadan once okudum zaten ben de detayları...kac haftalıksın bılmıyorum ama kalp atısları daha sonra cıkıyor zaten sen de bılıyosun.ınsallah kese olayı da yanıltmıstır bu sefer sonuc guzel olur. umudunu asla yıtırme derdı veren allah mutlak dermanını verecek.hıc uzme kendını yasın kucuk daha olacak ınsallah

evet canım kaybediyorum bebeğimi kesemizin içi boşmuş galiba..salı belli olucakk bu defada yakalayamadım şansı..

ayyy canım benim sadece bir önceki sayfayı okuyabildim tüp bebekten bahsedince kaybettiğini düşündüm çok özür dilerim
umarım bebeğin seni bırakmaz hayatım

hosgeldın seker.senle ılk kez karsılasıyoruz ben sahnelerden ayrıldıktan sonra...nasılsın,ebek nasıl?hayat nasıl? esınle aran duzeldı demı.

Şekercim sen gelmiyorsun ki kızıcam sana zaten :))) ayrıca denk geldik bir iki kere :)))
İyiyiz canım Allaha çok şükür büyük bir sıkıntımız yok bol bol dinleniyorum Eşimlede iyiyiz mucize bebegimiz ugurlu geldi bize :))

hoşgeldinn kuşumm..ben kendi adıma idare eder işte..
annemler gelmiş eşim almaya gitti onları bekliyorum bende...

Oyyy kuzum aklım hep sendeydi bişide yazmak istemedim ama eminim annenle kayınvaliden sana iyi gelecek inşAllah fasulyemede iyi gelirde ceee der bizde tüm dualarım seninle

sağol canım ınsallah :)

günaydın kızlar nasılsınız

günayydın sarı şeker :)

işte ayşemmm bilmiyorum okunurmu ama...

okunuyo ama boyut yazmıo cidden ya :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…