yavyum günaydın canım ah seni unuttum istenmeyen bebe ha
evet unutuyorum artık ev işlerimide yapıyorum..bulantılardan kurtulamadım bir türlü sabah sabah cok kötü miğdem..bebeğim benimm...
Rabbim büyükk.unutmaya çalış bakalım hamile olduğunu...
bakalım 1 hafta sonra ne olacak...
teşekkür ederim duaların içinnn..
Allah cümlemize sağlıklı ve hayırlı evlat versinn...
günaydın canım herşeyde bi hayır ara inşallah rüyan gerçekleşir. bende dün çok karıştırdım topikleri 8. haftada öğrenen bile varmış inşallah bebişin biran önce kendini belli eder
bunu olacak bebişim için yıllar önce almıştım..o kadar cok beğendimki ortada bebiş olmadığı halde cok hoşuma gittiği için birgün bebeğime giydirmek umuduyla aldım ve aradan 4 yıl gecmesina rağmen hala giydiremediğim alt eşohmann..eğer bebişim olsaydı ilk onu giydirecektimm cünki yıllardır onu köşe bucak saklıyorum..
nanecim,sizinde tedavi ocak ayına kalmış..
bence de böylesi daha iyi olmuş balım,çünkü belki taşınırken falan bişe olabilirdi,
her şeyde bi hayır vardır..hem güzelce evine yerleşirsin,hem işlerin bitmiş olur
rahat rahat dinlenirsin tedaviden sonra..meleğiniz de yeni evinizin en güzel hediyesi
olur inşallah
ama bilmiyorum kızlarrr içimde hala bir umut ışığı varr sanki bebeğim benimle gibi..ama dr. o kadar umutsuz konuştukii yani olan umutlarıda köreltti yani sizin anlıcanız en kötüsünü söyledi bize sağlıklı bir gebelik değil kesenin içi karışık görünüyoo amann ne bilim belkide ben kendimi avutuyorum...
merhaba kızlar biliyorum hiç sırası değil ama ben hastaneden geliyorum ve rahmimde bayağı bir açılma varmış...bebeğin kafası iyice aşağıdaymış...bugün yarın doğurucam haberiniz olsun istedim....
iki saattir giremiyorum siteye yaaa..sinirrr....
kızlar dayanamadım ve eşime telefonda söyledimmm..
ve ağzından ilk dökülen kelimeler: Eyvah Eyvah!!!
anam bi utandım ib utandımm.sanki her ay doğuruyorummm...
sanki tek başıma yaptımmm....
tabi söylemeden önce ağzını aradımm.gerçi ben hep takılıyorum..
yapcazmı çocuk diye...Allah korusun dedi..ben bi zouldumm...
sonra kırmızılaar gelmedi hala yaa dedimm.ya tüh ozaman bi dr.a gidelim senle dedi...
sonra ben sana bişey söyliycem dedimm.
biraz sustumm..biraz gülümsedimm.gelirsen söylerim faln dedimm..
sonra hamilemisin yoksa dedi...
az önce mesaj çekti..çok sevindim diye ama yalnızım diye çok kafaya takıyorr...
e ne yapalımm.hakkatende bilerek olmadı...
hemen başladı ultimatomlara..yemene içmene dikkaat et temizlik yapma..
sobayı kim yakıcak şimdi...
hee bide sen baana nasıl söylemezsin diye fırça attı...
işte böyle kızlarrr...
yani bebem istenmeyen bebe...
şaka biyana şimdi ikimizde dua ediyoruzz..Sağlıklı olması içinn.inşallah kucağımıza alırızzz..Allahım inşallahh...
bide tembihledimm.sakın kimseye söyleme diyeee..
dayanamaz annesine söylerse mahvederim onu...
günaydın canlarrrr ben geldim...
bugün annemler geliyo kızlar az kalmışş yolları sizin anlıcanız artık eskisi gibi giremem buraya..ama sizlere kendimden haberdar ederimm o konuda şüpheniz olmasın..
ben iyiyim bu gece rüyamda bebeğimi gördüm karnımda olmuş oluyo ve kıpır kıpır kıpırdıyodu sonra dedimki benim bebeğim içerde yaşıyo kürtaja gerek yok dedim ama kalkınca hepsinin rüya olduğunu gördüm keşke rüyaların gercek olduğu bir dünya olsaydı...
eliff kız yazdıklarını okudumm ne güldümm istenmeyen bebe...eminim eşinde senden cok olması istiyodur ama tek korkusu sende aynı acıları tekrardan yaşamam..ama allahıma hep dua ediyorum elifimin bu defa bebeğini ona bağışla diye..
günaydınnnnnn kızlarrrr...
Kız yavyummm sabah sabah ne güldürdün beni :))
sanki her ay doğuruyorum:))
istenmeyen bebe :))
.
Günaydın kızlar dün doktora gittim doktor evet ameliyat olman lazım dedi
genel cerrahi kaç yasındasın dedi 23 dedım gencmıssın henüz gebelık fln gecırdınmı dedi
evet 6 ay önce ölü bi doğum yapım 7 aylıkken karnımdayken kalbi durdu bebeğimin dedim
arastırma fln yapılmadımı dedi yapıldı ama bebekte bişey cıkmadı bende de şu varmıs
denen bişey cıkmadı dedim... ondan öncede 2,5 aylık bebgımın kalbi durdu gene karnımdayken
dedim...patolojidende sonuc cıkmadı dedim..
Şimdi yaşın ileri olsa normal karsılayabilridim bu rahatsızlıgı ama gencsin ve henüz
teşhisi konmamıs rahatsızlıklar yasamıssın.....kan da olan anormaliler veya kan hastalıkları
safra kesesınde kum olusumu yaparlar ameliyattan önce hemotoloğa gitmen için sevk yazıyorum
orada araştırma başlatsınlar böylece bebek kaybetmene sebep olan bişey varsa bu da çıkar
bizde safra da kum olusumunun sebebını öğrenmıs oluruz dedi
bende çok sevındım doktor böyle deyince ben arastırma yaptırmak istiyodum fakat
nerye gidicemı bılmıyodum sağolun dedim ve çarşamba gunu hemotolojiye gidicem
bakalım üni hastanesi zaten arastırma başlatılkıcak bakalım hayırlısı ınsallah işte böyle kızlar
belki bişey varsa ortaya çıkarda bir daha bebeğimi kaybetmem bende
bunu yazıyorum cunku hatce olsun pembedana olsun bebeklerımızı kaybettık
ve isterseniz sizde hemotolojiye bi gözükü,n kanda bişey varsa çıkar belki bi daha yasamayız aynı
şleyleri
valla bi an öyle hissettimmm..deli bu çocuk yaaa..atlıycam üstüne onu istiyooo:))))))
günaydın balımmm..
ayşemm günaydın hoşgeldin..
canım yazdıklarını okudum senin adına cok sevindim dr.cok güzel bir karar vermiş hiç olmassa sende ne yapacağını düşünürken dr. yol göstermiş.
inşallah hemotojilede ne olduğu ortaya cıkarda tekrardan hemile kalınca aynı sorunlarla karşılaşmassın..
canım ben hemotolojiye gittim hiçbirşey cıkmadı..daha önce bütün tetkiklerimiz yapılmıştı..
ayrıca benim yazdıklarıma gelincee bende cok üzülerek yazıyorum ama szilerle paylaşmassam daha kötü olucamı biliyoum...
allahım inşallah bizlerede sağlıklı evlatlar nasip etsin...
inşallah salı günü allahım yüzümü güldürecek mucizelerle karşılaştırır..
aYŞEM CANIMBENİM ARAŞTIRMA YAPACAKLARINA ÇOOOOK SEVİNDİMM.
ŞÜKÜRLER OLSUNN..
O DOKTORDANDA ALLAH RAZI OLSUNNN...
ALLAHIN İZNİYLE ÜÇÜNCÜ BEBEĞİN KUCAĞINIZDA...:))))
günaydın ayşem benimm...
ameliyat olucakmışsın nasıl zor bir ameliyatmı?
hemotolojiden sonramı ameliyat olucaksın canım?
inşallah bitanem bu testler araştırmalardan bir sonuç alırsın neden bebeklerini kaybettiğini öğrenirsin ve ona göre bir tedavi uygulanır bu belirsizlikten kurtulursun bitanem...
hadi hayırlısı inşallah...dualarım seninle bitanem...
hayırlısıyla atlatırsın bunuda balım benimm
:))))))
canım benim sen haftayamı gidiceksin doktora?
Nasıl agrın batmaların felan varmı?
günaydın nanem :) safra kesemde kum varmıs canım o gecirdiğim 3 sancı atağı var ya
onu her gecirişimde ölme tehlıkem varmıs ben çok hafife alıyordum safra kesesi olayını
ama ne kadar şişerse o kadar agrı yaparmıs ve şiştikçe patlama riski artarmıs içindeki
zehirde vücuda yayılıp benı zehırleyebılırmıs onun ıcın ameliyata kadar bazı şeyleri
yemem yasak çiğ meyve sebze yağlı gazlı şeyler falan yasak
amelıyat kolay bı ameliyat olucakmıs ama bakalım
inşallah atlatırım canım ya ınsallah Allah razı olsun
dün bi ara belime ağrı girdi..adet oluyorum sandımm:))))
ara ara ve yine sağ kasığımda batmalar oluyor..
Başkada bi belirti neyim yokk....
Haftaya gidicem bitanemm..
Dayanabilsemde sonraki hafta gitsemm....
günaydınnnnnn kızlarrrr...
bitanem benimmmm çok sevindim seni biraz daha toparlanmış ve umut dolu gördüm inşallah haftaya büyük bir süpriz olur senin için...
bende arkadaşlara katılıyorum başka doktora gitme konusunda selizciğimin gösterdiği örneklerde de bunu bir çok kişininde yaşadığını öğrenmiş olduk ve hepimize ümit oldu...canım benim dualarımız hep seninle ve biz hep senin yanındayız unutma...Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere...
canım benimmm günaydın sanada...rüyan hayırlara çıksın inşallah...bu bi işaretmi yoksa hıı:)
yarınmı gidiceksin başka bi doktora canım...
ay varya selizin gönderiği yazıları okuyunca daha bir umutlandım sanki sende öle olucaksın geç duyacaksın gibi geldi kalp atışlarını...ay Allahım inş öle olurr...
hoşbuldum canım evet ya Allah razı olsun doktor baya yol gösterdi...
hım ben hematolojiye gittiğinizi bilmiyodum bakalım bende bişi çıkcakmı
hayırlısı olsun ınsallah yaa
canım bu arada kese resımlerınebaktım cidden şekli fln gayet iyi gözüküyo
üstünde yazıyodur boyları söylesen ya bakalım kaç mm ımıs
günaydın nanem hoşgeldin..
evet canım daha iyiyim selizin gönderdiği yazılar benim içinde umut oldu..yarın eğer eşimin işi olmassa gidicez bir dr. daha..aklımda şüphe kalıcana bir dr. daha gitmekten ne zamarar gelirki..
rüyada inş. bir işarettir öyle olmasını umut ediyorum..inşallahh nanemmm inşallahh allahım bu sevincimi yarıda bırakmaz..
ayyyyy canım benimm Allah korumuş seni ya...aman bitanem çok dikkat et yediklerini içtiklerine de hayırlısıyla ol ameliyatını canım...
Allahım korusun seni...
yok canım sakın ha öbür haftaya bırakma hemen önümüzdeki haftasonu git en azından tekrar kanda baktır degerin nasıl yükselmişmi diye...
tamammı canım...
canım ilk ultrason resmini ölçtü ama sonrakini ölçmedi...hem neresinde yazıyo ultrason resminin ben hiç anlamıyorumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?