Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım 7+5 dün gittiğimizde dr. bu haftada görünmesi lazım dedi..bakalım bekleyip görücezz ya nasipp artık...
ayyy canım benim sadece bir önceki sayfayı okuyabildim tüp bebekten bahsedince kaybettiğini düşündüm çok özür dilerim
umarım bebeğin seni bırakmaz hayatım
yok canım hiç önemli değil..sonucta olcaka olan sonuc belli ama işte umut dünyası umut etmek istiyorum sadece..inşallahh hayatımm cok sağol..

valla annemlerin gelmesi cok iyi olucak yoksa biz eşimle birbirimize bakar bakar ağlarız kesin..bende tek duam annaneyle babanneye süpriz yaparda ben burdayım dermi diye bekliyorummm..

evet o bı ıkı rastlantıda yazdım sana tebrık etmek ıcın vs derken ya ben cıktım ya yogunluktan sen goremedın vs derken kaynadı.valla
Allah bılıyo ya olayları bıldıgım ıcın tam son noktasındayken boyle bı mucıze..bunun baska acıklaması yok Allahın buyuklugunun yanında. Sımdı tadını cıkar dıbıne kadar.bundan sonra ınsallah hıc bısey kotu olmayacak ve sen gecen gun dogduktan sonra da onunla dogdugunu anlayıp gelısmeler karsısında sadece bu mutluluk ıcın Allah a sukredeceksın…herseyın daha guzel olması dılegıyle fatoscum…
Asagı ıncem sımdı uretıme aslında sana sormak ıstedıgım bazı seyler vardı su senın patrosla ılgılı ben sut vermıyorum emmedı benım kızım sut de gelmedı calısınca vs derken su senın patrosun zayıflama cayından ıcıyorum onun hakkında konuscaktım..ınsallah burada olursun ben donunce.
Muck canım.

topuklu senın bebekler napıo.nasılmıs ıcerde 3 tane tasımak.anlatsana bıraz
canım valla benim bebekler çok yaramazlar maşallah.. ama üç tane olması hem endişe ve korku veriyor,hemde çok büyük bir heyecan... harika bişey..

valla ben sölemedim daha naptığımı:)) süpriz olsun istiyorum :) yada hiç bilmez belkide :)
onunla ortak olan kumbaradakileri de altın yapıcam....
sonra hepsini ben alcammmmmmm :)))

kızlr günaydınnnn, biraz geç kalktım sanırsam bugün ....
bugün benim beklenmeyen regl günümmmm!!!!

SariLale+ karaguuul ParadiesAngel kadser ay_she+ BenIpek GamzeliKiz+ yelizcem TopukluAyakkabi+ KotuKediSero+ Yildiz10

günaydın canım arkadaşlarım..........

Haticem iyi ol güzelim gerçekten doğru düşünüyorsun ne yazılıysa onu göreceğiz işte... bak kızlar da araştırmışlar zaten kesinlik kazanana kadar bekliyeceğiz başka yolu yok işte.
Hem ben de anlatayım senin şu anki durumunla eşleşmiyor ama ben hep söylerdim kaderciyim biraz diye.
Ben oğluma hamile kaldığımda başka rahatsızlıklarım da vardı ilaç kullanmak zorunda kalmıştım. kadın doğumcuyla birlikte başka doktorlara da gidiyordum en son kadın doğumcu dedi ki kullandığın ilaçlar riskli bu bebek yüzde 99 anomalili olacak kürtaj yapalım ama ben bugün ç ok yoğunum yarın şu saatte gel alalım dedi. Ama biz gitmedik başka dr lere gittik daha 3 tane bunlardan da ikisi aynı şeyi söyledi ama 3. dr dedi ki devam edelim. Ama dedim nasıl eşimle konuştuk ne olursa olsun bu şekilde bekleyelim kürtaj olmayayım dedik. Oğlum şu an 14 yaşında güzelim çok sağlıklı çok yakışıklı bir delikanlı artık maşallah.
Gerçekten boş yere ümit vermek istemiyorum ama biraz Allaha sığınalım ne yaşamamız gerekiyorsa onu görüyoruz lamı cimi yok işte. Biz ne yaparsak yapalım olacağına varır sonu. Çok öpüyorum seni.

Kepeleklerim nöbetçiyim bugün gelemiyorum yanınıza ama aklım sizde şekerciklerim, size iyi sohbetler, eve geçince gelirim inşallah öpüldünüz mucu mucuuuuuuuuuuuu

bütün gelen arkadaşlar hoş geldiniz işlerim ay başı ya çok yoğun okuyamıyorum bile kususra bakmayın

,ay_she,soulfly_eu,Yavyum,Yildiz10,hatunsultan,SariLale+,KotuKediSero+,pembedana,TopukluAyakkabi,GamzeliKiz+,yelizcem,karaguuul,BenIpek,
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben geldim arkadaşlarrrrrr herkese merhaba

,ay_she,soulfly_eu,Yavyum,Yildiz10,hatunsultan,SariLale+,KotuKediSero+,pembedana,TopukluAyakkabi,GamzeliKiz+,yelizcem,karaguuul,BenIpek,
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben geldim arkadaşlarrrrrr herkese merhaba
vvayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hoş geldin canımı

yeni gelen arkadaşlar hepinize günaydın ve hoşgeldiniz...biraz yogunum ara ara bakıyorum...bide uzun süre bişey yazmayınca yine düşüyorsun siteden off bi düzelmedi gitti..

bitanemmmm gece rüyamda bile senle uğraştım alla alla diyorum bu kızzzz nie rüyamda nedense rüyamda unuttum uyandığımdada hala bir umut var dedim kendi kendimeee bilmiyorum asma ben umutluyum canımmm
seliziiiiiiiiimmmmmmmmm, hoşgeldin kuzu sen de
hoşbulduk tatlımmm
yeni gelen arkadaşlar hepinize günaydın ve hoşgeldiniz...biraz yogunum ara ara bakıyorum...bide uzun süre bişey yazmayınca yine düşüyorsun siteden off bi düzelmedi gitti..

hoşbulduk canımmm

bende sölemedım napcamı sadece biriktriom die alıyorum :)

kızlr günaydınnnn, biraz geç kalktım sanırsam bugün ....
bugün benim beklenmeyen regl günümmmm!!!!

gğnaydın pempecim :)

maşallah maşallah damat oldugu günleride görürüsün inşallahh 96 doğumlu galiba dımı :)
benım erkek kardesımde 96 lı :) koccamn oldu esek sıpası yaa

günaydın şekerim

ayşemmm bana 10,50 TL daha eklermisin canım :)

eklıyorum nanem :)

eliff sana dıyorummmmm yavyum var mı bı degısıklık bulantın falan nasıl akıntın var mı gogus ucların acıyo mu....
Yavrukuşum net gitti maleseffff...
Bulantı yok canımm...
Akıntı accık varr...bikaç. Gün öncesine biraz daha yoğundu...
Göğüslerdede acı yok gibi....
Yok anacım heç bişey yokkk...

söyledim canım..telefonda muhabbet uzayınca dayanamadımm..yine yüzüne söyleyemedimmm((((

yuh sasırmıstır kız,sonra noldu ay bu kısımlar cok heyecanlı...
şaşırdı...eyvah eyvah dedi..yalnızken hamile kalmamı istemiyoduu..bikaç ay daha korunacaktıkk...
Hayırlısı sağlıklı olsun inşallahh..şuan tek isteğim bu...

elif adına çok sevindim allah tamamına erdirsin inş.
bende çok yoğunum canımm(((
teşekkür ederimm...
Tamamına erdirsin rabbim mübarek cuma günü...

gelmedi daha :))))))))
pembeeeeee gol gol gooooooooolll....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…