gunaydın fındık kurtlarımmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzz
geçmişi yıne okuyamıorum
süslen püslen saçlarında ne güzel kıvırcık oh
ay canım hayırlı olsun o işleri yapmak yorucu olsada eminim keyif vericidir sonuçta bebişin odası şimdiden merak ettim gözümün önüne bizim boş kocaman çocuk odası geldi nedense
slm canım hoşgeldin
hoşşgörrdükk davşann bacıııııııııııııııı :))))))))
yelizcim tatlım bugün formundasın maşşallahgulu guluu kreşcimmmm gezz tabeeeDDDDD ne güzel yaa hiç yanlız dolaşmıyooo hep 4 kişilerrr meaaşallahhhh :)))))))
yelizcim tatlım bugün formundasın maşşallah
allahın ıznııylee senın o boş oda dediğin yerde tez zamanda dolacakkkk canım benımmm
hoşbulduk hayatım nasılsınn
nasıl gıdıyorrrr
hareketler nasıl kızçenınn
ayyyyyyyyyy evettt şekerimmmmm hava güzelll bugünnn güneşli böcekli kuşlu yeşilli karşımdada maviş mavişş denizzzzz ohhhhhhhhhhhh gelmeyin keyfimeD: o ne demekseee D
kızlar saat 13:00de zaten bi iş görüşmem var. aslında hamişken nasıl çalışmabilicem emin değilim ama bi konuşayım dedim... çıkışta bi eczaneden alıcam test. doğruuu ewe! 2 gibi belli olur benim sonucum. eğer çıkmazsa kırmızıları psikolojik olarak baskılıyor olduğum anlaşılacak
inş o çift çizgiyi görürsün ben dün test yaptım kırmızı çizgi silikti
inşallah canım inşallah şu kilolardan kurtulsam acaba kilo listeside mi yapsak
ayyyy kuzucum bende gezmeyi çok seviyorum napim çalışmayınca bir insan napar gezer akşamada başka bir gezmem var ben bu gidişte bugün eve 11de gelirimhoşşbulldummm gezenntii karıDDDDDDDDDD
ay evet kızzz çok seviom hep sevdiğim insanlarla biraraya geliorum.ama bazen kayınvaldemle sevmediğim yerlere gidiyorum ozaaman sıkılıyorum.seninde menün güzelmiş cnmsana da gunaydın selızcımm
ohh maşallah gezmkelerı pek sevıoruz sanırımm
ben de ev gezmelerını pek sevmem
ark larla bıle buluşurken hep dışarda buluşalım ısterımm malum burası kuçuk yer olduğu ,çin bı değişiklık oluyor dışarıda buluşmakk
ama yarın okuldan arklarım gelecekkkkk
menum hazırrr bı yapmak kaldı onu da yarın sabahtan yapıcamm allahın ıznıyleee:
fındıklı kurabıyee
patates salatası
peynırlı börek
sut tatlısı
bır de pohaça
süslen püslen saçlarında ne güzel kıvırcık oh
ay canım hayırlı olsun o işleri yapmak yorucu olsada eminim keyif vericidir sonuçta bebişin odası şimdiden merak ettim gözümün önüne bizim boş kocaman çocuk odası geldi nedense
inanırmısın canım bende bugün iyi kalktım yataktan hava bulutlu oldummu yorgun uykusuz oluyorum arkadaşlara söylüyorum ne eleka diyolar
ayyy bende bi hap aldımm lw6090 dieee eşimin asker arkadaşı 20 günde 15 kilo vermiş o hapla ve kaç ay geçmesine ragmen hala almadı geri kiloo inşallah bende hayalimdeki kiloya düşerim
ay canım bende hafata sonları eve tıkılıp kaldımmı sinir oluyorum neden gezmiyorum diyye ama iş bitmiyoki sen gezmene bak en iyisiayyyy kuzucum bende gezmeyi çok seviyorum napim çalışmayınca bir insan napar gezer akşamada başka bir gezmem var ben bu gidişte bugün eve 11de gelirim
ay evet kızzz çok seviom hep sevdiğim insanlarla biraraya geliorum.ama bazen kayınvaldemle sevmediğim yerlere gidiyorum ozaaman sıkılıyorum.seninde menün güzelmiş cnm
kızz bnm saçlarım aslında dümdüzzz pırasa gibidir düz fön çekmem banyodan çıktığım gibi.oyüzdende kıvırcık saça merakım vardır o resimdeki düğün resmiii maşalatmıştım 1 saat uğraştı adam yaptı.ama şimdi bişey keşfettim bugidi kaynatmalı onu kaynatıp sarıyorum 1 saat bekleyince güzel tutuyor saçımı aynı maşa gibi duruyor...
yavyum eşine söylemişsinnn valla bu ikinizin başarısı bence gurur duymalısınız eşinin şuanki korkusunu anlıyorum belki yanında olsaydı bukadar korkmazdı inşallah çok sağlıkl bir gebelik yaşarsın ve korkularınız boşa çıkarr...
canımcım dikkat et o ilaçlara pek iyi şeyler duymadım o ilaçlarla ilgili ama bitkiselse bişi diyemicmayyy bende bi hap aldımm lw6090 dieee eşimin asker arkadaşı 20 günde 15 kilo vermiş o hapla ve kaç ay geçmesine ragmen hala almadı geri kiloo inşallah bende hayalimdeki kiloya düşerim
bak sen beni anladın bide hamile kalınca cıvıl cıvıl olunuyoduraaa çok alakası var vallaaa o yüzden insanlar bahar gel,nce cıvıl vcıvıl oluyolarrrrr
katılıyorumkız hastanelik oluyo insanlar delüüüü!!bütün metabolizma felç oluyoooo, valla ben içme derim...
inşallah canım inşallah şu kilolardan kurtulsam acaba kilo listeside mi yapsak
iyiyim canım ya ne olsun işten çıkıcamya arkadaşa iş öğretiyorum
kızımın hareketleri eskisi kadar yoğun olmasada iyi sayılır
dün sinemaya gittik sesten olsa gerek çıldırmış gibi çırpınıyodu resmen.çok güldürdü beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?