Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yavrum bencede gitme gidince göremicek ve stres yapıcan bence en az 6 hafta olmasını bekle

kızlarr selam pc acıktı ama ben burda değildim..
annemler geldii sağolsunlar cok morel oldu bana...pemebeyi bekliyorum gelsinde yapsın şu testide sevinelim..
yarın başka bir dr. gidicez kesin karar verdik..

Süperrr çok sevindimmmm bence en dogru kararı vermişsinizzz

Son düzenleme:
hayırdır inşallah heyy :) yoksa kocişin kayınvalidene mı sölemiş

hoşgeldın canım ellerine sağlık :) bende bu haftasonu yenı denemeler yapcam bloguma koyarım :) güzel olursa eheueh

thank youu şekercımmmmmmmm gel beraber hupletelımmmm :) gerçı ben oğlen çok yedımmm ammmaaa olsunnn yerım senle de

hayırdır inşallah heyy :) yoksa kocişin kayınvalidene mı sölemiş

parçalarım onuuuu...öyle bişey yapsa konuşmam onunlaa..ben kendi anama söylememişimm...

işyeri çok yoğun müdür beyde üst üste iş alıyorr.hiç sıraya koymuyorr.gelenin işini görecek...
sinirden ölüyorum yaaa(((((((((((((

selam kızlar,hayırlı cumalar..
bugün hepimize dualarımı ettim geldim,ama özellikle hatice,elif,seliz ve naneye..
Allah kabul etsin inşallah...

ayşe,doktora gitmişsin araştırma yapılcakmış sevindim canım en azından sebep neymiş
öğrenirsiniz,bundan sonra da ona göre tedbir alınır..sonra da hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik geçirip
bebişini kollarına alırsın inşallah canım

elifcim eşine söylemişsin eminim o da çok sevinmiştir,
sen yalnızsın diye eyvah demiştir :) ama söylemen iyi olmuş canım:87:

hoşgeldın bbebişimmmm :)

ayşee bu arada listeye yazmamışsın beni,geçen demiştim ya 4,50 diyee
ama neyse bu hafta çok biriktirdim toplam da 17,10 liram var yazarsan sevinirim canım :76::76:

canım benimmm çoooook teşekkür ederimm.
Allah kabul etsinn..
Allah razı olsunn..
evet söyledim eşimee...ikimizde şaşkınızz açıkçası.sevinsekmi üzülsekmi bilmiyoruyzz.. :26:

HaYırlı Cumalar keyifli günler arkadaşlar...
hoşgeldin canımmmm...

evet canım benım odamızzz tmm bır tek bugun perdelerımızz ve halımız da gelecek hatta gelmıştırr otogardan gıdıp eşim alıp gelecekkk en yakın zamanda da ekleyeceğim fotolarını burayaaa ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…