ya bunların hep sahtelerı var.ben dogumdan sonra new fx15 kullandım 1 kılo bıle veremedım.sımdı 5 ı bı yerde basladım.sahtemıydı neydı bılmıyorum.eczaneler de sahte satıyo artık nereye guvenecegımızı sasırdık.sen kullanıp kılo verdın mı bunla
ya bunların hep sahtelerı var.ben dogumdan sonra new fx15 kullandım 1 kılo bıle veremedım.sımdı 5 ı bı yerde basladım.sahtemıydı neydı bılmıyorum.eczaneler de sahte satıyo artık nereye guvenecegımızı sasırdık.sen kullanıp kılo verdın mı bunla
şükğrrrmeltemle konustum hastaneye gidiyomuss yoldaymıs :)
ay canım çok güzelsim maşşallah bende en güzel fotomu seçim eklicem şimdiyıldızcımmmm all bak bu benim tecavüz ettigimde kardeşimmDDDDDDDD
şükğrrr
rrrrrrrrrrrrrr
Millet meltem aradı hersey yolundaymış şimdi nst ye alıyolarmış :)
Kızlar ben geç yumurtladım yaa..öğlen adet tarihimi 5 gün daha geç yazarak gebelik hesaplayıcısından baktımm..4+6 diyo..minicik yani..ben haftaya gittiğimde kalp atışı falan görememki...belki sadece kese...boşuna gitmesemmi diyorumm...
Sabredip ondan sonraki haftamı gitsemmm...
sen bilirsin canım ben ilkinde erken gittim bi faydasını göremedim çünkü keseyi görmek için alttan üsten baka baka sonunda düşürdülerKızlar ben geç yumurtladım yaa..öğlen adet tarihimi 5 gün daha geç yazarak gebelik hesaplayıcısından baktımm..4+6 diyo..minicik yani..ben haftaya gittiğimde kalp atışı falan görememki...belki sadece kese...boşuna gitmesemmi diyorumm...
Sabredip ondan sonraki haftamı gitsemmm...
aman canım insanın aklına büssürü şüpe sokuyolarcanım benim bence git hatta haftayı bile bekleme bence ilk gebeliginde bi sorun yaşadıgın için şimdikinde daha dikkatli olmalısın o yüzden git erkenden herşeylerine baksınlarr bii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?