hoşgeldin melojum
bi uzan dinlen bakım bekle 10 dk gıdıkla pışpışla tepki vermıyomu ???
hemen giyin atla taksiye git doktora bekleme Allah aşkına
akşamdan beri harekt yok diyosun belki uyyodur hala ne bılıyım belki yeri kalmamıstır
düşünmektense hastaneye gitmek en iyisi hadi git hastaneye hemen git evhamlandırmak
istemıyorum ama yüzdün yüzdün kuyruguna geldın eger Allah korusun bi sorun varsa
hemen alınırsın doğuma zaten geldı zamanın
tamam canımm :)
ya akşam geldim hareketliydi sonra ymk fln yedim durdu yorulduğum içindir heralde dedim önemsemedim hemen ama dinliorm dinliorm yok bi çikolata yedim yattım bi bakiim dedim yine yok yani özenle dinlememe gerek yok çünkü ztn en ufak hareketi belli oluyo onun için huzursuzlandım öle hemende doktora gidip ben bugün hiö hareket hissetmedim demek istemioem biraz daha bekliyim ya arada gerilio gibi oluo karnım ama net bi hareket deil biraz bekliyim bakiiimm hem ömerde gelir birlikte gidriz
maşallah maşallah gökçeme güselimiş :)))))))))))
ya akşam geldim hareketliydi sonra ymk fln yedim durdu yorulduğum içindir heralde dedim önemsemedim hemen ama dinliorm dinliorm yok bi çikolata yedim yattım bi bakiim dedim yine yok yani özenle dinlememe gerek yok çünkü ztn en ufak hareketi belli oluyo onun için huzursuzlandım öle hemende doktora gidip ben bugün hiö hareket hissetmedim demek istemioem biraz daha bekliyim ya arada gerilio gibi oluo karnım ama net bi hareket deil biraz bekliyim bakiiimm hem ömerde gelir birlikte gidriz
hani ben görmedim(((
hani ben görmedim(((
neden gidip öle demek istemıomussun hanfendi meltem bu ciddi bi mesele
kafan mı güzel hemen giyin git diyorum sana !!!
bakıcaklar tabii işleri bu
pembiş hakketten tarım bakanlıgı onaylıymışş :)))))))) ayyy möö gibim hissettim kendimi ayoll.)::))))))))))))))) ama olsunn bu haptan sorun yaşayanı hiç duymadım acı çehremi ne ondan duydum ama .
aa yıldızım yeterki sen iste ayollll hemen koyiyimmm resmimiii :))))))))
ipekkcimm lw6090 die bi ilaççç
kıs bende görmedimmm ama mertten dolayı degil dogasında varmış güzellik ondan didim :)))))9
hıı tmm kızma yaaa gidicem ztn ben gitmicem demiorm kii
bi dk doktorumu arıorm şimdiii
ya bunların hep sahtelerı var.ben dogumdan sonra new fx15 kullandım 1 kılo bıle veremedım.sımdı 5 ı bı yerde basladım.sahtemıydı neydı bılmıyorum.eczaneler de sahte satıyo artık nereye guvenecegımızı sasırdık.sen kullanıp kılo verdın mı bunla
melojcum gitmicem demiosun ama bekleme ablan onu diyo bu haftalarda kalp atışları yavaşlayabilio ve böle durumda hemen alıyolar bebegi.allah korusun ama ööle bişi varsa eger beklemek dogru degil geç olur sonra allahım korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?