Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ya akşam geldim hareketliydi sonra ymk fln yedim durdu yorulduğum içindir heralde dedim önemsemedim hemen ama dinliorm dinliorm yok bi çikolata yedim yattım bi bakiim dedim yine yok yani özenle dinlememe gerek yok çünkü ztn en ufak hareketi belli oluyo onun için huzursuzlandım öle hemende doktora gidip ben bugün hiö hareket hissetmedim demek istemioem biraz daha bekliyim ya arada gerilio gibi oluo karnım ama net bi hareket deil biraz bekliyim bakiiimm hem ömerde gelir birlikte gidriz

canmmm ben çok gıttım hareketını hıssetmıorum bakabılır mıyız dıee dr lar sevınıorlar bılınçlı olduğun içinn
bence uzatmaa hemen gıt

neden gidip öle demek istemıomussun hanfendi meltem bu ciddi bi mesele
kafan mı güzel hemen giyin git diyorum sana !!!
bakıcaklar tabii işleri bu

neden gidip öle demek istemıomussun hanfendi meltem bu ciddi bi mesele
kafan mı güzel hemen giyin git diyorum sana !!!
bakıcaklar tabii işleri bu

hıı tmm kızma yaaa gidicem ztn ben gitmicem demiorm kii

ya bunların hep sahtelerı var.ben dogumdan sonra new fx15 kullandım 1 kılo bıle veremedım.sımdı 5 ı bı yerde basladım.sahtemıydı neydı bılmıyorum.eczaneler de sahte satıyo artık nereye guvenecegımızı sasırdık.sen kullanıp kılo verdın mı bunla

melojcum gitmicem demiosun ama bekleme ablan onu diyo bu haftalarda kalp atışları yavaşlayabilio ve böle durumda hemen alıyolar bebegi.allah korusun ama ööle bişi varsa eger beklemek dogru degil geç olur sonra allahım korusun

bu saatten sonra korkma canım.buyumus artık.uyuyodur buyudu yer daraldı artık.uyku suresı uzadı.bısey olmaz merak etme.ama ıcın rahat etsın bı gorun.elınle hafıf vuruyo musun ara sıra ya da elını falan koy bı zaman sonra tepkı verır uyumuyosa.

tmm ben çıkıorm şimdi kıslarr gelince hbr veririm

yok canım daha yeni başladım ama bi arkadaşım tam 15 kilo verdi

Ama kalp atıslarını yavaslaması falan cok ender rastlanan ancak kordon dolanması vs olursa olabılecek bısey.yerın daralması daha cok bence hareketsızlık.tabı konumsak nafıle dr gıdıp rahatlamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…