Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
GÜNAYDIINN AMA BANA KİMSE YARDIM ETMİYOOOORRR adetimin 21.günü progesteron testi yapıldı 40.80 çıktı. Anlamı nedir? Hamilemiyim? Doktor o konuda birşey söylemedi. şu an adetimen 4 gün var. Çok merak ediyorum.

canım pek anlamam ama sanırım 40 ın üzer,nde olunca iyi bi yumurtamı ne oluyomuşş yani hamile degilsin ama yumurtan iyi durumda ve hamile kalabilirsin gibi bişi heralde

ay zaman geçmiyo bugun

günaydınnnnnn kıslarrr....
ipek nasılsınnn inanmazsın ama ben seni dün rüyamda gördümm Allah şerse hayıra çevirsindee topiktee böyleee konuşmalar geçiyo seninnn öldüğün haberi geliyooo hepimiz üzülüyoruzz hatta tv denmi ne duyuyorum ama bu sen oluyorsunnn tühhh diyorum inanamıyorumm öyleee işteeebiraz acayipp ama

çok ılgınc ben de dun abuk subuk ruyalar gordum.hayır olsun ınsallah.sabah esıme de soyledım.babamın koyunde bı suru kadın vardı kı cok yaslı bunlar benım kızım onların elındeydı.basak allah korurusun oluyordu karısıktı ortalık.sımdı de sen boyle deyınce korktum valla.

offf yine çok uyumuşum kızlar nasılsınız
meloj şekerim gittnmi dr.'a

hoşgeldin cnaımmmm

hayır olsun cnaım yaaaa allah gecinden versinn saçma sapan bi rüyadır takmaa:))

bu arada cıldırmak uzereyım hala adet olmadım ben...napcam bugun test yapsam cıkar mı acaba.25 ınden bu yana beklıyorum..bı akıl verın ya.

hoşgeldin cnaımmmm

hayır olsun cnaım yaaaa allah gecinden versinn saçma sapan bi rüyadır takmaa:))

aynı anda gormemız cok ılgınc.hayır olsun gercekten.ben her gun sehırlerarası yolda 1 saat araba kullanıyorum ınsan omru cok ucuz ve olum yanı basımızda....takdır ılahı sonucta denılecek bısey yok.

kızlarrr selammmmmm nasılsınızzz
ya ben çok kötüyüm omuzumda bi tane yag bezesi gibi bişi vardı kocaman ucuda siyah 2 gün önce bi sıkıyım dedim bi sıktım içinden pislik çıktı biraz daha ugraştım bisürü pislik çıktı ama inmedi dünde kaşındım yine sıktım yine birsürü çıktı ama dün akşamdan beri okadar çok agrıyoki boynumu bile oynatamıyorum((( işten çıkınca doktora gidicem acile bakalım ne dicekler

günaydın kızlar su06 beklenmeyen tarihim tarihim 1 ocak bide bakarsın yeni yıla meleğimle başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…