- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
canımcım ben yatıom pek bi uykum geldi birden kocişide 6-0 yendim rahat rahat uyuyim
GÜNAYDIINN AMA BANA KİMSE YARDIM ETMİYOOOORRR adetimin 21.günü progesteron testi yapıldı 40.80 çıktı. Anlamı nedir? Hamilemiyim? Doktor o konuda birşey söylemedi. şu an adetimen 4 gün var. Çok merak ediyorum.
ay zaman geçmiyo bugun
günaydınnnnnn kıslarrr....
ipek nasılsınnn inanmazsın ama ben seni dün rüyamda gördümm Allah şerse hayıra çevirsindee topiktee böyleee konuşmalar geçiyo seninnn öldüğün haberi geliyooo hepimiz üzülüyoruzz hatta tv denmi ne duyuyorum ama bu sen oluyorsunnn tühhh diyorum inanamıyorumm öyleee işteeebiraz acayipp ama
ipek naber şekercim
offf yine çok uyumuşum kızlar nasılsınız
meloj şekerim gittnmi dr.'a
hayır olsun cnaım yaaaa allah gecinden versinn saçma sapan bi rüyadır takmaa:))çok ılgınc ben de dun abuk subuk ruyalar gordum.hayır olsun ınsallah.sabah esıme de soyledım.babamın koyunde bı suru kadın vardı kı cok yaslı bunlar benım kızım onların elındeydı.basak allah korurusun oluyordu karısıktı ortalık.sımdı de sen boyle deyınce korktum valla.
hoşgeldin cnaımmmm
hayır olsun cnaım yaaaa allah gecinden versinn saçma sapan bi rüyadır takmaa:))
bu arada cıldırmak uzereyım hala adet olmadım ben...napcam bugun test yapsam cıkar mı acaba.25 ınden bu yana beklıyorum..bı akıl verın ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?