offf yine çok uyumuşum kızlar nasılsınız
meloj şekerim gittnmi dr.'a
günaydın kızlarsu06 beklenmeyen tarihim tarihim 1 ocak bide bakarsın yeni yıla meleğimle başlarım
ii canım senden naber?nsılsınız bebek nasıl?burdaysan soylesene senın patros zayıf mı hala
ıcıyor mu su cayı
geçmiş olsun cnm keşke kendi kendine sıkmasaydın direk dr.gitseydinkızlarrr selammmmmm nasılsınızzz
ya ben çok kötüyüm omuzumda bi tane yag bezesi gibi bişi vardı kocaman ucuda siyah 2 gün önce bi sıkıyım dedim bi sıktım içinden pislik çıktı biraz daha ugraştım bisürü pislik çıktı ama inmedi dünde kaşındım yine sıktım yine birsürü çıktı ama dün akşamdan beri okadar çok agrıyoki boynumu bile oynatamıyorum((( işten çıkınca doktora gidicem acile bakalım ne dicekler
günaydın kıslarrr
evt selizz gittim kalp atışları fln normal dedi ultrasonda ama bide nst ye bağladı dr. sonra hareketsiz görünce yarın bidaha gel yine bakalım dedi eğer yine hareketsiz olursa doğuma karar verirz dedi. Ama akşam nihayet hareketlendi şimdide iyi çok şükür ama dr. çağırdığı için yine gidicem.
çok şükür debelenmeye başladıda rahatladım
idil hala gelmemiş buda demek oluyoki idil doğurdu arkadaşlar:94:
neyse kızlar ben çıkıyorum çarşıya gidicem.herkese iyi tatiller
baş başş selizzzsanada iyi tatillerr
ben senin yerinde olsam hemen doğurmak isterdimnasıl bi duygu,heyecan çok merak ediyorum :97: bak doğururken benimde adımı anmayı unutma lütfen
21.gün progesteron testim 40.80 çıktı. Adetime 4 gün var. Hamile olabilirmiyim acaba?
kızlarr naberr???
ay ben çok mutsuzum yaaa....
neden bilmiyorumm depresyon modundayım akşamdan beri...
nezlede oldummm.... :2:
yememe içmemede hiç dikkat etmiyorummm...
bulutların üstünde olmam gerekirken niye böyleyim bilmiyorummm...
elifiiimm çık o moddan hemennn morelini herşeye bozma olur insana öle bazen.
yemene içmenede dikkat et sadece kendin için deil bebeğin içinde
nie indin ztn bulutların üstünden hemen geri çıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?