Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm gusellerm
sabah 8den berı ayaktayımm duş aldım oturdumm ama çok yorudlummmm eşim de yardım ettığı haldee ıkı gundur anca bıtrdımm normal temızlık yanıı ole genel de değillll n eysee içime sındıı ... okuldan arklarım gelecek ıkı gıbı falan yapmıştım allahtan dunden bır şeylerrrr şimdı de çorbam pişiyor yemeğim hazırr , çamaşırlarım da bıtse sersemm benden ıyısı olmayacakkk

bu arada bızım mertişkonun odası bıttı resımlerı yukledımm pc ye ama buraya atamıorumkııı çok tuaflaşmışşş

slm kızlar varmı soruma cvp vereck olan aceba birileri

adet tarihim 5-6 aralık gibi ben bugün sabah idrar testi yaptım ve çok silik bi ikinci çizgi olştu.yalnız ikinci çizgi T harfinin hizasında değil ön tarafında belirdi kaldı,kafam karıştı iyice.

Varmı başına böyle bişy gelen.

olabılır takma kafana ama bence bırkaç gun sonra tekrarda bı ıdrar testı yap muhtemelen hamılesınn
:81:

canımm muhtemelen hamilesinn çizginin nerde oluştugu önemli degil kaymalar yaşanabiliyo testlerde önemli olan ikinci çizginin silikte olsa çıkması yarın sabah idrarıyla tekrar dene o zaman kesinleşir.şimdiden tebriklerr

selam kızlarrr biz dr. gittik geldik..
bu dr. aynı şeyi söyledi kese boş aleni belli dedi..ve keseninde gelişimi durmuş ayrıyetten lekenmelerim başladı bugün yarın düşer diye düşünüyorum..
ama hiç üzülmedim sonucta allah bunu böyle yazmış..ama dr. cok tonton bir amca kulaklarıda zor duyuyo garibiminn..senin diyo hamile kalmak gibi sorun yok ama hamile kaldıktan sonra başlıyo diyo siz en iyisi tüp bebeğe gidin dedi..bizde annemleri yolcu ettikten sonra istanbul medikana hastanesine görüşmeye gidicez..yani işte böyle kızlar salı kendi dr. gidip kürtajımı olucam..neden bu şekilde olduğunu sordum ya eşinin sperminden yada senin yumurtandan kaynaklı dedi yani sağlıksız sperm ve yumurtadan kaynaklanırmış..
birde eşime bir hap yazıcaktı adını unuttum galiba şeronun kocasının kullandığı ilaç bence kızlar eşlerinize bu ilaçtan içirin 3 ay bunu kullanınca spermde hiçbir bozukluk olmuyomuş..

Son düzenleme:

canım benim oldukça rahatlamış gördüm seni ve çok sevindim canımçhakkında hayırlısı olsun inş.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

papatyaa16.........................27 KASIM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..........................3 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

KotuKediSero........................10 ARALIK
nurum84..............................14 ARALIK
nihonjin................................14 ARALIK
hatunsultan..........................18 ARALIK
emos8935............................22 ARALIK
kadser.................................1 OCAK
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)

şimdi okudum canım hayırlısı olsun hepsi birer sınav dr ümitsiz konuşmamıs zaten en önemlisi sorunu saptayabılmek ..hedefe daha kolay ulaşılır bölece..ben inanıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…