Ben de mama yıyım geleyım kızlar.mucks
ay yenı mı uyandın sen?kahvaltıyı yenı mı yapacaksın?bu aksam ne yemek var evde
hadii güle güle git gel selizzz hayırlı haberlerle inş..kuzucuklarım ben çıkıyorum dr gidiyorum herkesi öpüyorum hoşçakln
kızzlarrrr yeni bişi çıkmışş duydunuzmuuuu bebegin cinsiyeti için test ve %99 garanti veriomuşşş
YAVYUMMMM faceden kutladım ama burdanda kutlayım canım doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuneşinle birlikte sağlıklı.çocuklu.ve mutlu ömürler diliyorum.....[/B]
kızzlarrrr yeni bişi çıkmışş duydunuzmuuuu bebegin cinsiyeti için test ve %99 garanti veriomuşşş
Selam bal böcüklerimmmm
ben bugun uyanamadım sanırım hasta oluyorum bogazlarım şişmişnbaşım sızlıyor umarım daha fazla ilerlemez
Sizler nasılsınız
elifim dogum günün kutlu olsunnnnnn canımmmm
Ayşecim seninde yeni işin sana ugur getirsin inşAllahhh
ya canım öyle belli bi sorun değil ama geneli ilgisiz yani dün pazar günü bnmde doğum günüm e birazcık ilgi istedim kendimce aklımdan yani uyandık yatakta saat 9:15 ti tv izliyor hiç konuşmak yada başka bişey boş boş bekledim tam saat 10:20 ye kadar öylece tv izledi adam yabende tavır yapaıp seslenmeden kaltım gittim kapıyıda birazcık vurdum tabi sonrası malum geldi işte tartıştık zaten maçı vardı hlı saha ona gitti akşmada maçtaydı haftaiçide bunaldım artık ya bukadarda olmazki anlıyorum kendini şuçlu hissedebilir sperm hareketi sıfır diğer hormonu ıvırızıvırıda ama ben hiç problem etmedim özünde çok iyi bi insan ama bu tür ilişkilerde zayıf biraz karakterlerimiz çok farklı yani eğer biraz daha tanısaydım yani sanırım onunla evlenmezdim ama ben düzeltmeye çalıştıkça o berbad ediyor bilmiyorum ama hayırlısı hakkımızda kafnız şişti biliyorum h. helal edin çıkıorum biraz kafamı dağıtayım bari size iyi sohbetler ....
neymiş o... bi sıvı vardı, rengine göre belirleniyo diyeee... o mu ki?
Selam bal böcüklerimmmm
ben bugun uyanamadım sanırım hasta oluyorum bogazlarım şişmişnbaşım sızlıyor umarım daha fazla ilerlemez
Sizler nasılsınız
Selam bal böcüklerimmmm
Sizler nasılsınız
ooo tee ne zamandan beri var o ya :)
ayse sen yenı yerınde basladın mı
neymiş o... bi sıvı vardı, rengine göre belirleniyo diyeee... o mu ki?
canım gördüm facete.çok teşekkür ederimm..
sanada acil şifalar dilerimm..
hayırlısıyla git gel...
neymiş bacımm???
hoşgeldın şekerim :)
ooo tee ne zamandan beri var o ya :)
hoşgeldın fatoşcum :)
sağol ya inşallah inşallah :)
Selam bal böcüklerimmmm
Sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?