ya canım öyle belli bi sorun değil ama geneli ilgisiz yani dün pazar günü bnmde doğum günüm e birazcık ilgi istedim kendimce aklımdan yani uyandık yatakta saat 9:15 ti tv izliyor hiç konuşmak yada başka bişey boş boş bekledim tam saat 10:20 ye kadar öylece tv izledi adam yakadsercim ayşeye katılıyorumm bence sorun çok özel degilse anlatırsan bu konuda daha yardımcı olabilirz.
abla gidicem derken yatıya gitcem demiyo ama dediklerine sonuna kdr katılıyorum alttan almayınca olmuyo evlilikte gurur olmuo hakkaten özellikle kadınlar için maaleseff :97:
Selaaaammm kızlarrrr
ya canım öyle belli bi sorun değil ama geneli ilgisiz yani dün pazar günü bnmde doğum günüm e birazcık ilgi istedim kendimce aklımdan yani uyandık yatakta saat 9:15 ti tv izliyor hiç konuşmak yada başka bişey boş boş bekledim tam saat 10:20 ye kadar öylece tv izledi adam yabende tavır yapaıp seslenmeden kaltım gittim kapıyıda birazcık vurdum tabi sonrası malum geldi işte tartıştık zaten maçı vardı hlı saha ona gitti akşmada maçtaydı haftaiçide bunaldım artık ya bukadarda olmazki anlıyorum kendini şuçlu hissedebilir sperm hareketi sıfır diğer hormonu ıvırızıvırıda ama ben hiç problem etmedim özünde çok iyi bi insan ama bu tür ilişkilerde zayıf biraz karakterlerimiz çok farklı yani eğer biraz daha tanısaydım yani sanırım onunla evlenmezdim ama ben düzeltmeye çalıştıkça o berbad ediyor bilmiyorum ama hayırlısı hakkımızda kafnız şişti biliyorum h. helal edin çıkıorum biraz kafamı dağıtayım bari size iyi sohbetler ....
4 oldu bu eylülde iştedün 22 me girdim yani çok erken evlendim neden yaptım bilmiyorum ama işte oldu bikere :97: yani önce anneside bizimleydi dahada zordu ilişkimiz
şimdi yalnızız ama bitmek bilmiyor işte inanın kızlar öyle kapris falan değil yaptığım çok alttan aldım ama yürümüyor işte bana zarar vermedi ama evdeki çerçeveleri falan attı kırdı kabus gibi yasonra kendi topladı ya soğudum işte ne bileyim beynim durdu resmen düşünemiyorum :97:
hoşgeldiinnn canımmmben geldimmmmmm
hoşbuldukkkkkkk, ne war ne yok????
hoşgeldiinnn canımmm
ay su resımdekı fıstık kac kılo acaba?sız ne koyacaksınız prensesın adını
günaydın kızlarrrrr....ben geldimm nasılsınız bakalım bu sabah..
eliff canım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı uzun yıllara bebişinle bebraber inş. seneye bebenle beraber gecrimek nasip olur doğum gününü cok öpüyorum canım...
kızlarr yarın kürtaj için randevumu aldım sabah 9,da gel dedi..bakalım ne olucak cok heyecanlı ve korku içindeyim allahım yar ve yardımcım olsun..
bende bi çay koyup geliiim, herkes yemekteyken...
ay su resımdekı fıstık kac kılo acaba?sız ne koyacaksınız prensesın adını
bilemicem ama bayaa tombikkk
elif koymayı düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?