Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kadsercim ayşeye katılıyorumm bence sorun çok özel degilse anlatırsan bu konuda daha yardımcı olabilirz.
ya canım öyle belli bi sorun değil ama geneli ilgisiz yani dün pazar günü bnmde doğum günüm e birazcık ilgi istedim kendimce aklımdan yani uyandık yatakta saat 9:15 ti tv izliyor hiç konuşmak yada başka bişey boş boş bekledim tam saat 10:20 ye kadar öylece tv izledi adam ya bende tavır yapaıp seslenmeden kaltım gittim kapıyıda birazcık vurdum tabi sonrası malum geldi işte tartıştık zaten maçı vardı hlı saha ona gitti akşmada maçtaydı haftaiçide bunaldım artık ya bukadarda olmazki anlıyorum kendini şuçlu hissedebilir sperm hareketi sıfır diğer hormonu ıvırızıvırıda ama ben hiç problem etmedim özünde çok iyi bi insan ama bu tür ilişkilerde zayıf biraz karakterlerimiz çok farklı yani eğer biraz daha tanısaydım yani sanırım onunla evlenmezdim ama ben düzeltmeye çalıştıkça o berbad ediyor bilmiyorum ama hayırlısı hakkımızda kafnız şişti biliyorum h. helal edin çıkıorum biraz kafamı dağıtayım bari size iyi sohbetler ....

abla gidicem derken yatıya gitcem demiyo ama dediklerine sonuna kdr katılıyorum alttan almayınca olmuyo evlilikte gurur olmuo hakkaten özellikle kadınlar için maaleseff :97:

ımmm.o zaman başka tabı…yıne de yuvayı dısı kus yapar sozune kısmen katılıyorum.yıne de hıc bısey tek taraflı olmaz kesınlıkle ama erkekler de bızım cocuklarımız oyle yaklasınca ısler daha kolay oluyor bayanlar..

canımmm benim hiç canını sıkma bu hayatta herşey olacagına varır.sana git özür dile falan diyemiycem açıkçası çünkü normal bi zamanda ilgisiz olsa bile dogum gününde hiç degilse ilgi gösterebilir hoş bi süpriz falan hazırlayabilirdi ki sen ondan zaten böyle bişey beklememişsin anladıgım kadarıyla.sadece şunu diyebilirim sana sen çocuk olayını hiç dile getirmesen bile o bu sebep yüzünden ilgisiz olabilir.erkekler bu konuda biraz farklılar bizden biz konuşarak rahatlamayı onlar içine atarak konuşmamayı tercih ediolar

Gerçekten cok kotu bır kadının ılgısız bırakılması.erkek için de oyle ama kadın daha kırılgan..sen cok ıcerlemıssın canım bellı.o da suclu kesınlıkle…ıkı tarafında ılımlı olması lazım.onun ıcın de bıraz buyumenız lazım.kucuksunuz demıyorum ama bıraz ınan buna bak yasla dogru orantılı bısey.zaman gectıkce gecmıste tartıstıgınız konular cok basıt gelecek. Her evlılıkte karsımızda bekledıgımız prensı tam anlamıyla bulamıyabılırız onlar ıcın de oyle..nıhayetınde bızı hep dısarda bakımlı gorduler ama evlendıgımızın ılk gunu makyajsız gorduler bu bıle bence bazı ınsanlarda ters tepebılır.bız kadınları makyaj cok degıstırıyor bılıyorsun….o yuzden orta yol cok onemlı.bız kavga da ederız yataga kus gırerız ama asla kus uyumayız yanı kus olsak bıle oper benı ya da sarılırz ha sabah yıne trıp olur ama kus uyumayız..bence al esını karsına konus guzelce bır sure sen annenlerde kal olmazsa bır kac gun sadece..yalnız kalsın kendıne gelsın sen de aynı sekılde…ozleyın bırbırınızı…..ıcınızdekı sesı dınleyın.pekı bırlıkte olma durumunuz ne? Yatak olayı yanı.

amin canım Allah yardımcın oolsun.hakkında hayırlısı olsun bende ankaradayım birazdan dr.gidicem.Allah hepimiz hakkında hayırlısnı versin seni çok öpüyorum

YAVYUMMMM faceden kutladım ama burdanda kutlayım canım doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuun eşinle birlikte sağlıklı.çocuklu.ve mutlu ömürler diliyorum.....

ayşeeeeeeeeee msnden göremiyorum seni çok aciiiiiiiiiiiiiiil bişey sormam lazım canım facden çevrim içi olurmusunnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…